'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Maximální potterovská kolekce.
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka > Novinky > HP7 - film > Maximální potterovská kolekce.

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
3.137.218.230

RSS a sdílení

Potter Web CZ

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

powered_by.png, 1 kB

Starší články

<<< 
<<
Duben 2024
>>
 >>>
 
  Po
  Út
  St
  Čt
  Pá
  So
  Ne
 
 
1
2
3
4
5
6
7
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
29
30
 
 
 
 
 
 

 

Maximální potterovská kolekce.

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  HP a Relikvie smrti - film
Příspěvek přidal(a) KARLOS   
čtvrtek, 06 října 2011, 18:52
Objevilo se nemálo hlasů, které se ptaly po celkové kolekci všech osmi filmů pohromadě. Ano, taková kolekce letos v listopadu vyjde a to dokonce v hezkém dárkovém balení. Má to však jeden malý háček - kolekce bude poměrně chudá na bonusy. Temné časy nad nejvýdělečnější filmovou sérií všech dob? Ani omylem, peněženky si připravte na rok 2012! Více v článku.




Předně vysvětlení, proč mít zájem o takovou kolekci. Jednoduše proto, že člověk, který rád utrácí za filmy, většinou chce mít nějakou filmovou sérii hezky pohromadě. To zahrnuje většinou hezké celistvé balení, nějaké blbůstky k tomu a nezřídka kdy i další hodnotné bonusové materiály.
A s těmi je u nynějších kolekcí problém. U DVD verze se bude jednat o pouhý souhrn všech dvoudiskových edic do papírového paklu. Proti tomu ani slovo, ovšem bohužel bonusy u Pottera jsou dosti diskutabilní téma. Pořádně informativních je jich jenom pár. Navíc kdo si brousí zuby na Blu-ray, měl by být ještě ostražitější - balení bude obsahovat pouze osm disků. Po pětku byly všechny bonusy portovány na filmový nosič, poslední tři filmy mají ale své vlastní bonusové placky. A ty chybět budou. Takže žádná sláva.
Proto fandové hromadně nakupují jednotlivé Ultimate edice, které počínaje třetím dílem stejně přinášejí navíc pouze osminu (o délce cca jedné hodiny) z velkého dokumentu Výroba Harryho Pottera. V České republice jsme s těmito edicemi ještě utřeli nos o to víc, že první dva díly neobsahují prodloužený střih (který je ovšem zkompletován z již dříve uveřejněných vystřižených scén, žádné inovace tudíž nečekejte) a koupíte je jenom na DVD - tudíž ochuzení o další řadu Blu-ray exkluzivní bonusy (a to platí pro všech šest zatím vydaných filmů).
Není divu, že si Warneři uvědomili díru na trhu. Tu ještě prohloubí stopnutím prodeje domácích nosičů po novém roce. Zaplnit ji hodlá zřejmě až za rok (nic není ještě oficiální, ale je to dost logické řešení kvůli vánočnímu trhu) zatím blíže nespecifikovanou edicí, která by měla ovšem obsahovat řadu nových bonusových materiálů.
Proto malá rada na závěr - kdo deset let čekal na nějaké celistvé balení, ať vydrží ještě rok a možná dostane to, co očekával již tento listopad ;).

 
 


Komentáře
meropa
Autor: Anonym [91.218.188.35] Datum: 2011-10-06 19:10:33
ještě že to vím,sice jsem si objednala relikvie smrti 2 ale s objednaní cele serie si ještě počkam na rok 2012.pokud se ho dožiju, však víte mayský kalendář :grin
Kachka
Autor: Anonym [89.176.18.93] Datum: 2011-10-06 19:57:35
super tak to si hold raději počkám. chcjo tak aspoň mám na co šetřit.
..
Autor: seamus11 Datum: 2011-10-06 22:35:01
Úprimne pochybujem, že sa aj na ďalší rok dočkáme niečoho, čo si zaslúži kúpu- stačí sa pozrieť na Ultimátne edície, ktoré boli totálnym fiaskom. Na ďalší rok tak čakám pár bonusov naviac, možno nejaké ďalšie photoshopové nepodarky v podobe nových obalov, ale to je všetko. WB je natoľko vybabrané, že sa bude snažiť vyťažiť z Pottera čo najviac ešte niekoľko rokov. Ako napísal jeden chlapík na hpforum, o 20 rokov nás bude čakať len ďalšia "20 Year-Ultra-Platinum-Master-Dumbledore'sComingOutAnniversaryParade- Edition - with a mind-blowing 6 minutes of additional footage presented in mega, extreme, tits-in-your-face 8D with Hedwig plush (while stocks last)" :roll
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-07 06:37:25
No, tak vážně nevím, jak s těmito informacemi čarujete, ale budiž. Vězněm z Azkabanu počínaje že přináší pouze 1/8 "creating..", to máte odkud? Zrovna u trojky mi třetí bonusový disk zabral 4 a půl hodiny, narozdíl od předešlých dvou, kde se to do tří vlezlo v pohodě. Jestli s tím rokem narážíte na video, které na konci mělo 2012, to byla pouze ukázka na zbývající ultimate edice Relikvií smrti, nic víc. Nevím, proč by WB měl vydávat další disky s nějakými novými bonusy, žádné další zvěřeňovat už ani nemají důvod. U nás je, pravda, sběratelská edice ochuzená, ale ta v Americe je o ptákoviny bohatá až až, dokončí u.e. relikvií a tím to hasne, na nějakou celou kolekci nabouchanou novými bonusy bych vážně nečekal.
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-07 06:43:12
DODATEK: A pokud opravdu (což si fakt nemyslím) příští rok výjde nějaká ultra spešl kolekce, o které tám básnite, nezapomeňte, jak se k tomu staví český dodavatel. Ten se na to tak akorát vysere, sběratelská edice u nás neměla ani podporu BR disků :D. Takže maximálně nějaký dovoz, jestli někdo chce mít celou sérii, neváhejte a kupte si sběratelské edice, za 265 Kč 3 DVD u každého dílu, to je v podstatě za hubičku. Zatím vyšlo 6, poslední (dva?) výjdou příští rok.
Kachka
Autor: Anonym [89.176.18.93] Datum: 2011-10-07 10:42:28
no tak teď opravdu nevím hold si koupím něco co za to bude stát a co je na našem trhu.
KARLOS
Autor: Anonym [88.102.65.7] Datum: 2011-10-07 13:41:15
Angelo: Můžu poprosit o trochu rozvinutější popis těch čtyř hodin bonusových materiálů na třetím disku? Ono já ty disky v ruce neměl, vycházel jsem pouze z popisů bonusů v e-shopech... 
Zbytek ovšem v textu sedí - upozorňuji jak na nemožnost UE koupit u nás na BD. 
Rok 2012 byl uveden opravdu v souvislosti s další kolekcí. Je dost možné, že to bude souhrn UE do jednoho paklíku a navhch přidají nějaké drobnosti. Nevím, širší info zatím nevylezlo... 
ps: Sám za sebe říkám, že DVD kupovat nehodlám, stejně jako edice, které sice zaberou časově moře prostoru, ale obsahově stojí za starou belu. Dvoudiskovka Komnaty zabere dost přes dvě hodiny bonusů a informativní hodnota nulová :roll ...
re:
Autor: seamus11 Datum: 2011-10-07 18:01:58
Jj, Angelo má pravdu- tie 3 hodiny sa tam určite nájdu. Predsa len, Creating dokument má hodinu, ďalšia hodina je pre Behing the Magic z ABC, sú tam ešte 2 špeciály, rozhovor s Cuarónom a ak sa pamätám, tak aj nejaké tie trailery a TV spoty..
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-07 19:39:43
Příjdu domů, je půl páté, pustím si bonusy z třetího filmu (pouze třetí disk), když to vypínám, je třičtvrtě na osm.. podle toho jsem to vzal, kdybych to měřil na minuty přesně, nad tři hodiny se dostaneme určitě. Ale právě třetí díl mi přišel obsáhlejší než dva předchozí. S těmi bonusy z druhého disku se to nedá srovnávat, osobně se mi nelíbí ani to zpracování, člověk neví, co to je, dokud na to neklikne a nepustí si to. To se těch třetích disků ale vůbec netýká. V e-shopech sice napíšou, že na třetím disku je "creating..", ale to není z daleka všechno, co tam je. Jsou tam u každého dílu něco jako "behind the scenes", které mají dalších 45 minut, jsou tam rozhovory s herci, řežiséry, ukazování ateliérů, atp. Jednoduše, u každého filmu je na tom třetím disku minimálně 5 dalších filmečků v rozmezí 30 - 60 minut + výše zmíněné upoutávky a teasery. U některých dílů jsou tam dokonce další vynechané scény, které nejsou ani na druhém disku u obyčejných bonusů. Vážně, počítám s tím tak, že je film, a pak bonusy, které zaberou jednou tolik času. Ten negativní ohlas na tyto sběratelské edice je jen kvůli toho, že tam nenalezneme kartičky, knížku s obrázky atp. Co se videa týče, nechybí jim tám oproti americkým vůbec nic, kromě těch prodloužených verzí, ale to se stejně týká jen prvních dvou filmů, a upířimně, jsem radši, když je tam nemám vůbec, než abych je u prvních dvou měl a u zbytku vůbec.
Pro KARLOSE - od Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-07 19:54:39
Tak jsem se na to speciálně pro tebe kouknul a zmapoval. 
Třetí díl, třetí disk 
 
1. Vytváření magického světa HP - 3. část: Magická stvoření  
2. Uvnitř kouzelného krámku (ateliéry, kde se stvoření tvořila)  
3. Magický dotek HP (behind the scenes, rozhovory, vše o všem..) 
4. HP a Vězeň z Azkabanu: přichází něco temného (dokument na způsob předešlého videa)  
5. Jak se točil HP a Vězeň z Azkabanu 
6. Alfonso Cuarón interview  
7. Upoutávky 
 
Sečteno a podtrženo, ujel jsem :). Nejsou tam čtyři hodiny, ale tři. Ale i tak, je to dost a podle mě to chybná koupě není.
Autor: KARLOS Datum: 2011-10-07 21:54:32
Vyborně, pak jsem spíš trubka já. Upřímě, že jsou podobně vybaveny první dva, jsem četl (ovšem jen v zahraničí), o zbytku jsem opravdu nevěděl :eek ... 
Takže nakonec přece jenom se dá mluvit o kvalitách. I tak si asi počkám na pakl, doufám, že tam budou teda tyhle UE. O kartičky mi ani tak moc nejde, spíš o celkové balení. A opravdu to chci na Blučku. Takže jestli u nás UE, či komplet pakl nevydají v modrém, obracím se finálně na zahraničí. Což mi teda moc nevoní, neb ty filmy by se mi s českou podporou kvůli rodině líbily... 
Na bonusy jsem docela pes, bez kvalitní přidané informační hodnoty prostě disky nekupuji. Jsem ale rozmazlen velice kvalitními edicemi, nezřídka kdy ze zahraničí, kde se na nich nešidí... 
JInak prodloužené verze jsou mírně výsměch. První dva díly je vůbec nepotřebují a pochybuji, že v nich má prsty přímo Columbus. U trojky a čtyřky respektuji, že tvůrci považují finální střih za dostatečný a to je pro mě směrodatné, i když mě to zvlášť u Poháru mrzí, trocha logiky navíc by mu pomohla alespoň trochu. U pětky mě to ale dost štve, protože Yates se v rozhovorech dost často vyjadřoval v tom smyslu, že to MUSEL na ty dvě hodiny zkrouhnout. Nějaké info ze třetího diku na tohle téma by nebylo? 
Mám ještě poslední dotaz - jak je to s titlema u těch třetích disků?
pre: KARLOS
Autor: seamus11 Datum: 2011-10-08 09:59:00
Tak čo sa týka trojhodinového Fénixovho rádu, tak o ňom ani zmienka na 3. disku (jedine pár pohľadov na natáčanie scén, ktoré boli z filmu vystrihnuté, čiže aj pomimo tých vystrihnutých scén na 2. disku). Pokiaľ ide o titulky, tak všetky bonusy na 3. disku sú otitulkované, avšak ten, kto prekladal tie titulky, by potreboval vyfackať: "pojedači smrti" či nepreložené termíny ako Quidditch či Gryfingor, tak to si má človek chuť vyškriabať oči.. :?
miky
Autor: Anonym [90.179.121.132] Datum: 2011-10-08 11:38:21
já kuuju. čekám na blu-ray kompilaci už několik let.
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-08 12:08:29
Já zatím viděl jen 1, 2, 3 a 4, 5 si pouštím dneska, takže pak hned klidně postnu dojmy. Mě osobně příjde Yates jako nejslabší režisér, nechápu, že ho nechali natočit 4 filmy, v podstatě ty nejdůležitější. Jsem rád, že jsem se dozvěděl, proč Columbus už nerežíroval trojku, snad se dozvím, proč Cuarón měl jen trojku. Ty titulky u těch třetích disků jsou. K "pojedačům smrti" jak píše seamus11 nademnou jsem se ještě nedostal, ale je fakt, že některé pojmy nepřeloží. Já si pamatuju jeden, a to Dumbledore, ale mě to nikterak nevadí, tyhle edice mají stejně už jenom ti více zažraní, takže budou vědět, o co/koho jde. 
 
K těm prodlouženým berzím, taky mě to štve, ale co už. Ptal jsem se českého dodavatele, proč v těch českých u.e. nejsou prodloužené verze filmu, odpověděl, že nelze odstřihnuté části dodabovat a na námitku, že prodloužené edice mohly bt klidně jen otitulkované reagoval, že tyto filmy jsou určené především pro děti a titulky kazí dojem z filmu. Na to mám hned několik námitek, za prvé, ty vystřižené scény jsou VŠECHNY nadabované, tak nevím co to kecal o tom, že to nelze dodabovat, druhá námitka je taková, že pro děti jsou určené maximálně první dva. 12+ už jsou schopni titulky číst. Holt česká demence a lenost nezná mezí.
Autor: KARLOS Datum: 2011-10-08 19:15:40
Angelo: Cuaron štyřku netočil ze stejných důvodů jako Colombus trojku, navíc se mu nechtělo upozadit postprodukci Vězně na úkor preprodukce čtyřky... 
Překlady stojí mnohdy za starou belu, to je známá věc... 
Distributor - Magix Box, si dělá z kupujících "srandu" stabilně... Bohužel nemám náladu se dnes rozčilovat. 
ad 12+ let - to není problém věku, ale celkového českého přístupu. Bohužel. To, že majorita populace origo znění nevyhledává je známá věc. V tomto ohledu se nedivím, že vydavatel je dost na pozoru, jestli něco vydá bez dabingu, je to čistě obchodní záležitost. Pro argument, že jsou vystřižené scény nadabovány, nemám co říct - o téhle "kauze" vím, jediné vysvětlení je, že vydavatelé jsou prostě tuctoví pracovníci, co si nedokážou ověřit fakta a když vidí rozšířená edice, pak se jim do toho moc nechce, i když by nemuseli udělat ani "krok" navíc...
Pro KARLOSE - od Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-08 22:12:13
Využiju toho, že jsem upoutal tvoji pozornost, docela čekám, až sem plácnete ten článek o tom, kolik druhá část vydělala :). A taky by jste mohli postnout článek, do čeho teď zrovna herci praštili a praští.  
 
Líbí se mi, jak do toho Daniel praštil, příjde mi vyspělejší, než jsem si myslel. 
http://www.youtube.com/watch?v=69WpCBLrdSQ&feature=related
Autor: KARLOS Datum: 2011-10-09 15:30:36
Na finanční rekapitulaci se podívám někdy v listopadu... Film se ještě hraje a ty dropty sice s celkovým číslem nehnou, ale aby jsme nekřivdili ;)... 
Co budou herci a ostaní tvůrci dělat, si myslím, že se píše jinde, ale tak mohl by jsem to zhrnout, neb je v hledáčku tak nějak mám (včetně režie, producentů), pokud by to někomu k něčemu bylo ;)...
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-09 18:53:34
Tak já sem ten typ, že si nechvám zasílat informace o vybraných lidech na mail :) mě osobně to zajímá, ale máš pravdu, ostatní nemusí.
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-11 14:47:37
Takže, e-mail od MagicBoxu: 
 
Co se tyce 3-diskovych verzi není to tak, ze my si rozhodneme co na nich bude a jake to budou verze. Dostaneme to, co nam studio da a to distribujeme. To se jedna i o nesestrihane verze filmu.
MB
Autor: seamus11 Datum: 2011-10-11 18:22:58
Tak z toho ich vyhlásenia až kričí klamstvo- prečo by potom WB povolilo v iných krajinách rozšírené edície a na Slovensko či Česko sa vykašľalo? Somarina..tu ide o lenivosť samotného Magic Boxu..
Autor: KARLOS Datum: 2011-10-12 18:59:07
Mno, ono to studio přímo zakázat nemusí, ale nadiktuje cenu. Pokud se edice prodá třeba10+tisíc kopií, pak daj za přijatelnější náklady i ee a distribuce na tom i vydělá. Pokud prodá 1000+ kusů, což je většinou případ čech, pak si distributor musí koupit ee za cenu 5+ tisíc a bude ještě ve vyšším tarifu... 
Tak jako tak je to otázka distribuce - kdyby dostatečně hlasitě dávali najevo, že Potter takto vyjde, těch UE by se mohlo prodat přece jenom vyšší množství a tratit by na tom nemuseli...
Autor: Anonym [188.75.128.2] Datum: 2011-10-30 10:17:18
Koukám, že to sem zatím nikdo nedal: Na internetu už jsou vystřřižené scény z posledního filmu. 
http://www.youtube.com/watch?v=UM3N95-UVPM 
Myslím, že kromě té poslední scény, která mi přijde stupidní, mohli klidně všechny dát do filmu.
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-30 19:12:18
Povedené scény, jako všechny ostatní, které do filmu nikdy nedávají :D. Ta poslední scéna mě osobně příjde pěkná, byla v knize. Přišla ti i v knize stupidní? ;) Jinak, podle mě tam rozhodně měli nechat tu scénu s tím, kdy Harry Ronovi vysvětluje, že se mu zdá, že v zrcátku vidí Albuse, aby to pochopili i filmaři a nám zahřáli duše -.-
Autor: Anonym [188.75.128.2] Datum: 2011-10-31 17:57:54
V knize určitě takhle nebyla, protože Naginy se neobjevila v hradu a už vůbec nenaháněla Rona s Hermionou. Nemám nic proti tomu rozhovoru mezi Hermionou a Ronem, ale přijde mi prostě stupidní, že probíhá ve chvíli, kdy utíkají před obrovským hadem (nehledě na to, že zrovna dvakrát nesprintují)
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-10-31 18:27:34
No, kdyz vemu v potaz to, ze se drzi za ruce a bezi po schodech tak mam pocit, ze rychleji to vazne nejde :D tak jo, ale urcite vis, ze nelze vsechno natocit tak, jak to je v knize, protoze to jednoduse vypada blbe - odkaz na s.e. Pottera, tam to, tusim ze Yates, vysvetluje.
Autor: Anonym [188.75.128.2] Datum: 2011-11-01 16:41:13
samozřejmě chápu, že kniha je něco jiného než film :) 
Tahle konkrétní scéna se mi ale moc nelíbila a jsem rád, že ji vystřihli. Prostě si myslím, že ten rozhovor nemuseli točit vůbec, nebo se měl uskutečnit za jiných okolností, než při útěku před hadem. Je to ale jenom můj názor, takže to tak možná připadá jenom mě :)
Autor: Anonym [95.85.240.106] Datum: 2011-11-04 19:45:53
Ano, opravdu jsem čekala tak dlouho kde bych měla pohromadě všech 16 DVD vč. bonusů. No tak si ještě počkám rok, co se dá dělat.
Autor: Anonym [90.180.121.118] Datum: 2011-11-05 14:32:43
Co to tam Seamus dělal?
Autor: Anonym [188.75.128.2] Datum: 2011-11-05 15:41:29
umisťoval výbušniny na most
Autor: Anonym [85.160.108.80] Datum: 2011-11-09 17:24:40
A s výbušninami mu to fakt jde :grin
Autor: Anonym [213.192.60.162] Datum: 2011-11-11 07:34:37
Aha :D
Autor: Anonym [213.192.60.162] Datum: 2011-11-11 07:36:45
A ještě dotaz: Co to tam říkají na schodech při tom běhu? Angličtinu docela ovládám, ale tohle jim vážně nerozumím ani slovo... :)
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-11 15:53:40
Ron: Hermiono, neco ti musim rict. 
Hermiona: Nechci abys rikal neco, co bys nerekl, kdyby nas nemel zabit obrovsky had. Akorat to pokazis.
Autor: Anonym [85.160.64.207] Datum: 2011-11-11 18:09:38
Achich ouvej. Jak se tak koukám, nevím, jestli mám koupit Relikvie smrti - část 2.(3Blu-ray 2D+3D) než mi to ostatní seberou nebo mám dát na to „strašení" s rokem 2012 :)  
Z tohohle mi fakt jde hlava kolem :grin
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-11 18:37:43
Jestlize WB po vybrodani vyrobku se znackou HP po novem roce prestane dodavat na sklady, vazne pochybuju, ze nejaka specialni kolekce vyjde. A pokud vyjde, urcite ne u nas. Uz tu mate fotoknihu, pochybuju, ze se MG zmuze na neco vic.
DVD
Autor: Anonym [95.140.247.244] Datum: 2011-11-11 22:13:37
Objevila jsem tohle http://www.fajnsvet.cz/dvd-harry-potter-kolekce-roky-1-7-16dvd-.html Myslíte, že to je všech 8 filmů i s bonusy? Má cenu si to kupovat?
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-12 12:04:24
Tak 8 filmu a je tam 16 dvd, to znamena, ze druhe dvd tam je, ale porad je to o jedno min nez u s.e.
Angelo
Autor: Anonym [213.192.60.162] Datum: 2011-11-15 07:35:58
Kuju :)
Vystřižené scény
Autor: Anonym [92.62.224.13] Datum: 2011-11-15 17:26:46
Udivilo mě, že ani mezi vystřiženými scénami nebyla ta scéna na věži, kde se Voldemort ptá Harryho: "Proč jsi zůstal naživu?" a Harry odpovídá: "Protože mám pro co žít." Přijde mi to jako jeden z nejsilnějších okamžiků filmu, který i v té zkrácené verzi rozhodně chybí. Místo toho tam dali nějaké to škrcení, nakopávání a zdivočelý Voldyho hábit... Opravdu tam tvůrci trochu ujeli.
Why do you live
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-15 21:36:16
Tú scénu tam nedali z dobrého dôvodu, a to ako povedal Yates, pochybuje, že Voldemort by sa takto ešte s Harrym rozprával, keď by ho najradšej v sekunde zabil..
Souboj
Autor: Anonym [212.80.83.113] Datum: 2011-11-16 22:34:07
Celej ten souboj mohl bejt úplně jinak a lépe zpracovanej ... ale s tim nic nenaděláme. 
Při tom kopání jsem se dokonce smál a napadlo mě, že by mohl Voldemort dělat wrestlingovýho zápasníka :grin
Kachka
Autor: Anonym [94.113.45.127] Datum: 2011-11-16 22:59:32
tak jo myslela sem že si pořídím harryho na blu ray dokonce sem našla i jednu kolekci s bonusama ale cena se teď vyhoupla na 3000 a na to opravdu nemám. a k vánocům už chci pán prstenů a star wars a harry už asi neprojde. takže má m teď pořádně blbou náladu a dumám jak můj problém vyřešit :cry
miky
Autor: Anonym [90.179.121.132] Datum: 2011-11-18 22:41:33
vyšlo lego harry potter roky 5-7, jestli to někoho zajímá. výborná hra.
re:LEGO
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-19 11:49:35
Už aj na PC? Lebo som počul, že opäť posunuli dátum vydania...
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2011-11-21 17:07:40
Když už tu mluvíte o Lego HP, potřebovala bych pomoct... Po pár měsících jsme začali s bráchou znovu hrát Lego HP 1-4. Tenkrát jsme se zasekli na Malfoyových sněhových koulích. To už jsme teď vyřešili, ale jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili, že nám chybí kouzlo Reducto!? Nemám tušení, jak jsme o něj přišli, ale jelikož se bez něj nedostaneme z Prasinek, nemohl byste někdo poradit, co s tím?? :? :cry
Autor: Anonym [90.180.121.118] Datum: 2011-11-21 17:41:29
Co se týče těch 18 dvd - píšou mi, že to nelze objednat, že to na skladu nemají. Znamená to snad, že jsem už svou šanci promeškala? :eek :upset :sigh
Autor: Anonym [85.160.99.122] Datum: 2011-11-21 18:41:54
Už jsem na to přišla - holt si počkám, dala jsem na děsení a do vydání té ,,konečné" série v roce 2012 se budu muset obejít s přáním, ať zase opakují HP v televizi :)  
Pokud se vám chce se zaobírat ještě chvíli trošku mnou, nebojte se kliknout na http://vanocni.datart.cz/vladimira-markova-si-preje-plazmova-televize-panasonic/ ať se můžu koukat, pokud se to tam někdy objeví ;)
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-22 16:57:01
Já pořád čumím, kde berete tu jistotu, že v roce 2012 vůbec něco výjde :D. 
Vychází sběratelské edice 6/8 už je venku. 
Vyšla foto kolekce na DVD - všech osm filmů. 
Vyšlo balení se všemi osmi filmy na DVD. 
Vyšlo balení se všemi osmi filmy na Blu-ray. 
Vážně pochybuju, že v tom našem prťavém česku s MB vůbec ještě něco výjde.
re: Angelo
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-23 14:51:11
No asi odtiaľto: 
http://www.youtube.com/watch?v=SWYDhfTbbsk 
Ako poznám WB, tak pôjde len o všetky filmy a bonusové disky a k tomu možno pridajú jeden "exkluzívny" nový bonusový disk navyše. A nevidím dôvod, prečo by to MB nevydalo...
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-23 15:15:17
Nevidis duvod? Tak si o MB zjisti neco malo vic, co se HP tyce ;)
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-23 15:18:40
Nebudou vydávat nic takového, protože se jednoduše budou bát (doufám, že je to tenhle důvod), že se jim to nevyplatí. Proč myslíš, že HP u nás je oproti zbytku světa tak ošuntělý. HP značce u nás dneska věří málo kdo. Vždyť už i LEGO HP years 5-7 nevyšlo česky - i Cenega od toho upustila.
re
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-23 18:54:43
Tak ja poznám praktiky MB ohľadom HP a práve HP im robí nemalé zisky (stačí sap ozrieť na rebríčky predajnosti DVD na SK a CZ v čase, kedy prichádza na trh práve HP) a preto pochybujem, že si nechajú ujsť šancu vydať ďalšiu edíciu- ak by chceli šetriť, tak by sa nepustili ani do (total fail) "zberateľských edícií. A keďže pripravovaná "definitívna" edícia toho nového veľa neponúkne a v podstate pôjde o recyklovanie toho starého, výdavky budú podstatne menšie ako keby sa jednalo o kompletne nový materiál. A preto sa MB do toho rozhodne pustí. A to z rovnakého dôvodu, ako to robí WB- "milking money"...
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-23 20:34:24
K té sběratelské edici, to je spíš naopak. Oni CHTĚLI šetřit, a proto vydali takové sběratelské edice, jaké vydali. Jako "total fail" bych je nenazval, už jen pro tu skvělou cenu a bonusem, co nabízí (myslím bonusy k filmu, ne nějakou fotoknihu a karty). Kdyby nechtěli šetřit, vydali by takové edice, jako v USA/Británii. Že se ohánějí věkem, to je jedna věc. A pak, pořád si stojím za svým. Jak hloupý člověk musí být, aby vydal: Kolekci fotokniha s 12ti DVD a rok na to tu samou kolekci, ale s 16ti dvd, kolekce 1-6 na DVD a blu ray, kolecke 1-8 na DVD a blu ray a ještě sběratelské edice 1-8 a pak, po tom všem, vydat ještě celou edici, která by byla jenom v jakémsi kartónovém "kufru", ale jinak k nerozeznání od kolekcí 1-8 v obyčejné krabici? Tady prostě není tolik lidí, aby se z toho MB vyhrabali v plusu. Tím, co v tom přesně bude, bych se na tvojí straně moc neoháněl, vzhledem k tomu, že ten trailer, co si mi poslal, neuvádí nic víc, jen že tam budou všechny filmy.
RE
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-24 07:44:57
Tak ako by sme nepoznali WB 8) ..Sám Yates už prezradil, že tá definitívna kolekcia bude obsahovať nové bonusy, ako bloopers a pod. a viac ako jeden disk nazvyš tomu určite nedávam. WB dobre vie, že po HP príde sucho, a tak sa budú snažiť z toho vyťažiť čo najviac, a preto avizovaná "definitívna" kolekcia jednoznačne nebude definitívna. 
Pozri sa na tie zberateľské edície v celku a hneď pochopíš, prečo sú failom- zatiaľ čo v zahraničí sú vydávané ako "ultimate edition", u nás si MB dovolilo ich vydávať ako "zberateľské"- no čím už sú zberateľské? Nazvyš neponúkajú takmer nič nové- všetky dokumenty z 3. disku totiž bežali telkou niekoľko rokov dozadu a jediný nový dokument je tam "Creating of".. 
A k tomu "hlúpemu vydávaniu"- tomu sa hovorí "marketing"...
Angelo
Autor: Anonym [62.129.63.202] Datum: 2011-11-24 17:16:02
Mám všechny edice, co zatím vyšly, doma, takže vím. Ukázal si na trojku, která má u sebe nejslabší obsah, to nebylo moc pěkné, ukaž na jedničku nebo čtyřku, či dvojku nebo pětku. Já osobně si je nemůžu vynachválit, maximálně bych si dal záležet více na obalu. A abych si za ty trapné kartičky připlatil 5 stovek k ceně, tak to vážně "nasrat vysrat". Název.. ty by jsi to vydal u nás jako "ultimátní edice" ? V americe ultimate z ní normálně, ale tady, alespoň podlě me, pěkně ujetě. A jsem mnohem radši za ty naše, nechtěl bych mít ten mišmaš, jaký mají oni - na prvních dvou verzích prodloužené verze a na dalších ani ťuk. A že nemáme digitální kopii? To nějak vadí, nemít dvakrát to samé? Spíš se divím, že oni od třetího dílu ten název "ultimate" nezměnili. A že po HP bude sucho.. že chcou po novém roce přestat doplňovat sklady, jdou sami proti sobě. A v neposlední řadě, Yates je nikdo. Byl to on, kdo ty filmy nejvíce pozměnil a dle mého názoru posr*al, o post-produkci ani nemluvě. Je mi z něj na blití
RE
Autor: seamus11 Datum: 2011-11-24 17:46:18
Tým 3. diskom som myslel nový bonusový disk, nie 3. diel. Yatesa som spomenul len preto, lebo bol s Heymanom jediný, kto sa zatiaľ vyjadril k tej definitívnej edície. Ja si naopak myslím, že Yates zachránil celú potterovskú sériu- možno tým, že toho veľa zmenil aj toho veľa vylepšil- stačí sa pozrieť na prvé 2 diely, hlavne Komnatu, kde sa Columbus snažil držať predlohy až príliš a vyšiel z toho viac ako 2-hodinový film, ktorý už pri prvej štvrtine začína nudiť. Nespomínam ani gýčovú trojku či "horko-ťažko-snažiacu-sa-o-dojem-thrilleru" Ohnivú čašu. Yates narozdiel od nich priniesol skutočné emócie a skutočný pohľad na postavy, ktorý tak v prvých štyroch dieloch nesmierne chýbal. Post-produckiu nezvaľuj na Yatesa, strih má na práci Mark Day..
PC
Autor: Anonym [90.183.82.215] Datum: 2011-11-25 08:40:56
Když potřebujou furt nějaký prachy tak at se domluvěj na remeake HP her 1-7part 1 byly otřesný
Jen tak...
Autor: Anonym [85.160.5.95] Datum: 2011-12-03 23:02:56
http://is.gd/q75fMG :)
Veselé Vánoce!
Autor: Lil Datum: 2011-12-24 23:51:57
Ahoj! Přeju všem, těm co na tyhle stránky chodí, i těm co už je opustili, ty nejkrásnější Vánoce a klidné svátky, štědrého Ježíška, pokud vás nějaký navštěvuje a hodně zdaru do nového roku, ať už v práci nebo ve škole.
Autor: Angelo Datum: 2011-12-25 10:40:07
Proč jste tady zavedli registrace? Po tolika letech, kdy web pomalu ale jistě ztrácí svůj účel, jste zavedli registrace? Teď abych si pamatoval další heslo :D 
 
Jinak se připojím a taky všem přeji krásné prožití Vánočních svátků! Hlavně tobě Lil, jsi první! 
 
A, kdo z Vás, si nechal nadělit něco na téma Harry Potter? Já osobně jsem si do sbírky přidal Lego Harry Pooter - oba dva díly, potom hru Relikvie smrti část 1 (už mi zbývá jen part 2 a mám to komplet :D) a hůlku Harryho a mince od Nobble Collection. Není nad Potterovské Vánoce!
Autor: Lil Datum: 2011-12-26 00:42:17
Angelo: Páni :grin ! Slušná nadílka. Já jsem tu svou skromnou sbírku rozšířila o Lego HP 5-7, tak jsem zvědavá. Jen budu nucena nejdřív otestovat, jak silná je moje vůle, jelikož musím odolat si tu hru zapnout, dokud neskončí zkouškové období :sigh ;) . Snad to rychle uběhne. Kdyžtak sem pak můžeš napsat, jestli ta hra za to stojí, ať alespoň vím, na co se těšit nebo netěšit. První díl Lega HP jsem si parádně užila, tak jsem zvědavá :p ...
:D
Autor: Janette Baborake Datum: 2011-12-31 17:01:27
http://pobavilo.eu/obrazky/harry-potter-rip-mom-and-dad-fb-status/
Autor: Janette Baborake Datum: 2011-12-31 21:28:08
Dneska má narozky (by měl) lord Voldemort. Dnes by mu bylo 85 let. Takže všechno nej(horší), Voldy ;)
Autor: Janette Baborake Datum: 2011-12-31 21:31:17
A všem ostatním samozřejmě štastný a veselý! :)

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR