'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Distribuce Relikvií smrti: Part 1 v ČR.
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
3.15.6.77

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

 

Distribuce Relikvií smrti: Part 1 v ČR.

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  HP a Relikvie smrti - film
Příspěvek přidal(a) KARLOS   
čtvrtek, 04 listopadu 2010, 22:45
Jelikož se premiéra nového potterovského snímku blíží raketovou rychlostí a v diskuzích se množí dotazy, jak to vlastně celé bude probíhat, rozhodl jsem se sepsat menší článek o tom, kde, kdy a jak film můžete vidět. Text se nebude nějak výrazněji zabývat distribuční politikou, či technickými specifikacemi (i když i na ty dojde ;)) a ani v textu nenaleznete žádné nové informace o chystaném filmu. Článek by měl spíš upřesnit všeobecné dohady a otázky týkající se samotných projekcí. Více v článku.


Předně by jsem na úvod rád poděkoval Radovanu Čechovi z české distribuční pobočky Warner Bros, který mi dal k dispozici sice ještě ne finální informace, ale distribuční předpoklad, takže je dobré říci, že informace se mohou ještě změnit (není to však pravděpodobné).
A také děkuji serveru digitalnikino.cz a jeho redaktorovi Petru Vítkovi za velmi užitečné informace o zdigitalizovaných kinech a informacím o digitalizaci všeobecně.

Nejprve krátké sesumírování, jak hodlá distribuce sedmého Harryho poslat do kin.
Jak již určitě víte, film bude v klasickém formátu 2D, kdy se stereoskopie dočkáme až na domácích nosičích. Tento fakt poměrně zásadním způsobem celou situaci zjednodušil, ba co víc, pro fanoušky originálního znění to znamená více než velkorysé nasazení titulkovaných kopií, alespoň v návaznosti na minulé díly. Digitalizace českých kin nejen značně vyrovnala poměry zvukových verzí, ale také dokázala film dostat do dosud nemyslitelného množství kin najednou.
Potter bude uváděn na klasických analogových filmových kopiích, které budou v celém rozsahu dabované. Jejich množství zatím není známo, obvykle se jich dělá pro velké filmy typu Harryho Pottera od dvaceti do čtyřiceti. Horní hranice překročena nebude kvůli dalším variantám, přesto se dá očekávat počet okolo třiceti kusů, kde víc jak polovinu si poberou multiplexy, zbytek zamíří do jednosálových okresních měst, kde nemají ještě zdigitalizováno.
Další kategorii představují kopie digitální s českým dabingem. A tady to začíná být zajímavé, neboť tyto kopie díky nízké pořizovací ceně zamíří takřka do každého kina vybaveného touto technologií. A k dnešnímu dni je v české republice takových instalací přesně sto. Přesné číslo opět chybí, ale vlastně není až tak důležité (vlastní standardy digikina jsou mnohem pružnější, než u analogového bratříčka).
Poslední kategorii tvoří digitální kopie s originálním zněním a českými titulky. Dosud měl Harry Potter neblahou tradici v tom, že titulkované kopie se vyskytovaly jen na území největších měst (a kde do těch dalších se kopie dostaly i s dvouměsíčním zpožděním, jakmile opadl zájem v Praze) a to často jen v počtu dvou kopií. Letos to naštěstí nebude tak kruté. Opět chybí oficiální údaj o počtu, ale již nyní je jisté, že se titulky dostanou jakýmkoli způsobem v premiérovém týdnu do každého krajského města.

Krátce o digitálním kinu:

Nebojte, technické specifikace zde rozvádět nebudu, ten kdo by o ně měl zájem, nechť se ozve v komentářích a jeho dotaz mu zodpovím. Spíš chci upozornit na další výhody.
Digitální kino (ve zkratce DCI) není jen sál, který umožňuje promítat 3D filmy. Stereo je v tomto případě jen nadstavba, které kino může, ale nemusí využít. U nás je zhruba deset sálů, které 3D technologie nevyužívají a proto mohou promítat jen 2D představení. Ovšem všechny zbylé sály, které 3D mají nainstalované, nejsou ochuzeny o možnost promítat ve 2D. A z toho nová Potterovka ve značné míře těží. DCI je koncipován jako hodně, ale opravdu hodně kvalitní systém s digitálním dataprojektorem a počítačovou jednotkou, ze které se pouští vlastní filmový obsah. Ten je, jak vidno v digitální podobě a do kin se může distribuovat buď pomocí satelitu (u nás se využívá hlavně na živé přenosy), nebo internetem (u nás nepoužívané) a nebo na speciálních externích pevných discích. Celý systém je velice dobře chráněn proti jakékoli krádeži uměleckého díla, čili kvalitní pirátské kopie z něj neuděláte (opět pouze pomocí kamer v sálech, toto je však nezákonné a nedoporučuji takto film pořizovat). Výhoda takové distribuce je však zjevná. Dnešní domácí pevné disky v nejvyšší kapacitě stojí dva tři tisíce. Ty profesionální stojí možná několikanásobně víc, přesto je cena pořád v řádu tisíců. A analogové kopie se počítají v hodnotě statisíců. Proto je možné v premiérový den titul promítat ve stovkách sálů, i když se jedná o malý český trh.
Není to však jen dostupnost, která činí z digitalizace atraktivní záležitost. Analogové kopie mají proměnlivou úroveň kvality. Čísly vás tu zahrnovat nebudu, ale na svém počátku se kvalitou plně vyrovnají DCI standartu, což je nezpochybnitelné. Ovšem s každou prošlou projekcí se kvalita vytrácí, až po půl roce dosáhne úrovně třetinové. A netrpí jen obraz, ale s rostoucím počtem napromítaných hodin se vytrácí i kvalita zvuková a nesmíme zapomínat, že analogové kino není vázáno žádnými kvalitativními standardy, proto i nová kopie mnohdy vypadá špatně.
To u DCI nehrozí, první promítací den dostanete vysokou kvalitu projekce a tu samou i o půl roku později. Standardy navíc myslí i na techniku samotnou, proto vlastní projekce budou vždy správně zaostřeny a puštěny s adekvátní hlasitostí. Možná se to zdá jako malichernost, ale opravdu vřele doporučuji zakládat si na tom, a chtít maximálně kvalitní projekci. Jsou to vaše peníze, které víc jak z poloviny míří k provozovateli kina a jsou to nemalé částky. A kino není jen společenská událost a úplně první varianta, jak film vidět, ale také možnost, jak film vidět nejkvalitněji.

O jednosálových kinech:

Jak už jsem nakousl, každé jednosálové kino s DCI bude hrát víceméně premiérově. Výjimku tvoří pouze pražské artové kina, která programovou nabídkou dávno přestala konkurovat multiplexům a zaměřují se výhradně na artové snímky. Vás však bude spíš zajímat, jak na tom je vaše okresní město. Projel jsem seznam všech DCI jednosálovek a musím s klidnou duší říct, že Pottera premiérově hrají všechny. Samozřejmě jsem mohl něco přehlédnout a u tří kin neměli ještě nahozen program na dva týdny dopředu, ale dle zbylých kin se dá soudit, že takové kino bude hrát Harryho také. Pokud si nejste jistí, zda vaše oblíbené, či přilehlé kino je dle specifikace DCI, pak je na to jednoduchá odpověď - pokud je u vás ve městě 3D, pak je tam DCI. Pokud ani tak nevíte, pak TADY máte interaktivní mapu, na které si nejdete všechny kina, která tuto certifikaci mají (drobný tip - když kliknete na požadovanou kapku signalizující vlastní kino, otevře se vám bublinka s odkazem na stránky kina, mnohdy s vlastním programem).
Všechny tyto sály budou hrát film s dabingem. Je to logické, neboť právě o ten je největší zájem. Na druhou stranu radovat se můžou v Hradci králové, kde jejich velice lukrativní kino bude promítat střídavě i titulkovanou kopií. A těšit se dle všeho můžou i fanoušci ze Zlína, kde se titulky pravděpodobně objeví ve Velkém kině (pokud je nenasadí do malého sálu multiplexu - všechna Zlínské kina má pod taktovkou jeden provozovatel). Možnost, kdy by se na jednu kopii nahrál jak dabing, tak originální znění s titulky bohužel padla, český distributor tuhle možnost nezvolil, zřejmě se souvisejícími komplikacemi.
Cenově se jednosálové kina pohybují mezi 80-100 korunami, na Potterovi si chce ovšem každý vydělat a proto tato kina o něco zvedla vstupné právě na tento film. Není to příplatek ani za 3D, ani za vyšší kvalitu (u DCI ve 2D se nepřiplácí), ale pouze za exkluzivitu premiérových projekcí slavné značky. Proto budete zřejmě potřebovat na jeden lístek něco kolem jednoho sta korun a výše.
A pokud se jedná o předprodeje, tady je každá rada marná. Každé kino to má jinak. Někdo má systém rezervací přes centrální ticketport, někdo provozuje rezervace jen telefonicky (či osobně). Ve většině případů se však dá očekávat, že dva týdny dopředu vám žádné z těchto kin lístek neprodá, na to si ještě budete muset týden počkat (vlastní zkušenost - předprodeje a rezervace max týden dopředu). Pokud budete rezervovat, nezapomeňte, že v naprosté většině kin budou po vás chtít, aby jste si lístky vyzvedli nejpozději půl hodiny před filmem.
Jednosálové kina, která zatím nemají DCI vybavení, ale přesto budou promítat premiérově, bohužel ve výčtech nenajdete. Vesměs platí informace o rezervacích a samozřejmě jazykové verzi, víc vám však poradit nedokážu, než to, aby jste pečlivě sledovali program kina a až se tam Harry objeví, honem šli pro lupeny. Tam, kde nebude v premiérový týden, můžete počítat i s měsíčním zpožděním.
Samotný výčet DCI jednosálových kin tady vypisovat nebudu, raději opět odkážu na přehlednou interaktivní mapu, či užitečnou tabulku všech DCI sálů v ČR.

INTERAKTIVNÍ MAPA (s pomocí bublinek se doklikáte i na vlastní stránky kina)

PŘEHLEDNÁ TABULKA všech DCI sálů (za obě šikovné věcičky děkujte serveru digitalnikino.cz)

O multiplexech:

Asi největší Potterovský nápor zažijí tradičně multiplexy. Nejen, že si mohou dovolit ten luxus výběru titulkovaných a dabovaných kopií, ale poskytují mnohdy komfort mnoha hracích časů za den. Vybere si každý. Většina multiplexů stáhla i značné množství analogových kopií tak, aby mohla pokrýt větší divácký zájem a mohla nasadit širší spektrum promítacích časů. Každý provozovatel má však natolik rozdílné "užitečné informace", že si raději každého probereme zevrubně jednotlivě.

Palace cinemas:

Nejdříve jazykové verze - jako jediný nadnárodní provozovatel multiplexů u nás neujasnil, jak a kdy bude hrát, naštěstí jako u jediného to zatím moc nevadí. Palace cinemas byl vždy provozovatel, který chtěl nabídnout maximum možností pro své zákazníky. A proto i bez podkladů si troufnu tvrdit, že v jeho vlajkové lodi - Slovanském domě (Praha) bude jak titulkovaná digitální verze, tak verze dabovaná a to jak v digitální, tak i analogové podobě. Bude tak moci nabídnout široké spektrum promítacích časů bez nutnosti přestávky (ta byla u minulých dílů téměř povinná, neboť ve "Slováči" chtěli maximálně zužitkovat obě nasazené kopie a v době přestávky prohodit vždy každou polovinu do druhého sálu - tak se dosáhlo, že hráli Pottera ve čtyřech sálech najednou ;)). Zároveň lze předpokládat, že titulkovanou kopii nasadí do velkého horního sálu, druhá poputuje do menšího digi sálu v dabingu a do největšího sálu nasadí analogový dabing. Co je co poznáte jednat tak, že palace rozlišuje, zda se jedná o analog, či Digital, jednak má Slovanský dům největší sály číslovány 1-3, zbytek jsou sály malé.
Obdobnou konfiguraci představení lze očekávat i u ostatních multiplexů Palacu, s tím, že titulky budou pravděpodobně na delší dobu nasazeny ještě v Brněnském Špalíčku, a možná na Novém Smíchově (Praha). Ostatní plexy si titulkovanou verzi asi utéct taky nenechají, ale budou je hrát jen o půlnoční premiéře, stejně jako konkurence. Jistota je jednoduše Slovanský dům a Špalíček.
Rezervace na Pottera ještě spuštěny nebyly, budou zahájeny zřejmě s celým novým programem, který se nahazuje vždy pondělí-úterý týden v předstihu. Jako jediné Palace umožňuje rezervovat místa přes internet i na půlnoční premiéry, i na jakákoli další představení. Vyzvednout si je musíte do půl hodiny, jinak propadnou. Ve stejnou dobu s nahozením programu je zahájen i vlastní prodej, čili můžete přímo kupovat. A to jak na pokladnách kin, tak přes internet (neověřeno, o téhle možnosti vím jistojistě ve Slovanském domě).
Ceny na 2D představení se pohybují kolem 170 Kč v plné ceně a dle příslušných slev se dá dostat na nějakých 120 Kč.

Cinema city:

Druhý z nadnárodních provozovatelů už má zahájen předprodej v podobě rezervací (ty však dle všeho neplatí na půlnoční projekce – je třeba lístky přímo koupit). Nasazení bude takové, že každé kino bude mít po dvou kopiích, aby hrála více startovacích časů. Titulky se v těchto kinech objeví zřejmě jen na půlnočních (možná se pletu, jejich systém značení je prozatím matoucí, snad se časem nějak utřepe).
Rezervace se musí vyzvednout půl hodiny předem, ceny se pohybují na hranici 170 Kč pro dospělého.
Se Cinema City se nerozlučně váže samozřejmě IMAX. Ten je potvrzen, bude samozřejmě v dabované verzi a bez 3D. Zde si však připlatíte – 219 Kč za představení, rezervace stejné jako u domovského kina – Cinema City Flora, se stejným systémem vyzvednutí lístků.

Cinestar:

Náš největší provozovatel multiplexů. Dobré zprávy na začátek – už je zahájen předprodej lístků na celý premiérový týden včetně půlnočních premiér. Špatná zpráva je ta, že extra na Pottera v tomto týdnu nelze rezervovat a lístky se musí přímo koupit. A platí to pro komplet všechny multiplexy.
Vynahradit si to můžete tím, že o půlnoční premiéře zamíříte na titulkovanou kopii. Ta se v tento termín dostane do celé sítě multikin. Špatná zpráva je, že její místo na digitálním projektoru po zbytek projekcí zaujme digitální dabovaná verze a to téměř ve všech kinech. Výjimku tvoří pouze pražský Anděl a Ostrava. Zde se budou titulky hrát celý týden (a snad i další termíny), ovšem vždy až poslední hrací časy kolem deváté večer. Anděl má dvě představení denně, Ostrava pouze jedno.
Zbylé termíny opět obsadí dabing.
Online rezervace se zřejmě zpřístupní další týdny, a u nich platí to samé, co u ostatních kin – půl hodiny před představením se dostavit k pokladně. U té necháte v Praze průměrných 170 Kč na dospělou osobu, v krajských městech pod 150 Kč.

Golden Apple cinema:

Provozovatel všech kin ve Zlíně – má pod palcem jak multikino, tak Velký sál, tak Kino Květen. Bohužel program nahazují vždy v pondělí na týden dopředu, takže konkrétních rezervací se dočkáme až čtyři dny před premiérou, už teď je ale jasné, že bude jak dabovaná, tak titulkovaná půlnoční premiéra (zřejmě multikino), na kterou si však lístky musíte koupit přímo, rezervace možné nejsou. Zbylé představení už však rezervovat můžete. A opět platí, že musíte být před pokladnou minimálně půl hodiny předem. S GA mám ovšem dobré zkušenosti – u podobně navštěvovaných filmů půl hodiny neřeší a rezervace většinou drží do pěti minut. Fronty, zvlášť do velkého sálu, bývají opravdu hrozné ;).
Jak se budou hrát titulky dál, se ještě neví, bylo mi předběžně řečeno, že možná nebudou hned premiérový týden (kdy nasadí dabing), ale možná až ten další. GA má navíc ve zvyku titulkované kopie posílat do Velkého kina, což je jen o kousek dál.
Cenově jsou ve všech sálech (kinech) na stejné hladině a to 150 Kč za dospělou osobu, studenti a děti dají za film 100 Kč.

A když už jsme u toho GA, pro fandy Pottera přichystali akci, která jim má v posledních dnech před Relikviemi zkrátit čekání – Harry Potter Maratón. Odehrát se má v kině Květen 13.11.2010 se začátkem v devět hodin ranních a s předpokládaným koncem ve dvě hodiny večerní. Vstupné na celou akci činí velice příznivých 100 Kč, na jednotlivé filmy pak 30 Kč. Fandové v maskách prej budou odměněni ;)...

Jakékoli dotazy rád zodpovím v komentářích.

 
 


Komentáře
"všechny Zlínské kina"
Autor: Anonym [94.230.144.35] Datum: 2010-11-05 01:11:11
Kino je dle autora jakého rodu? 
Aha podle "Jednosálové kina, která" to vypadá, že občas se autor dokonce i trefí. 
"český distributor tuhle možnost nezvolil, zřejmě se souvisejícími komplikacemi." je ostatně taky pěkný paskvil.
Autor: Sohaj Datum: 2010-11-05 01:22:23
Anonym: myslím, že to moc hrotíš;) 
 
Jinak opět pěkné počtení a díky na upozornění, že Village (vlastně už Cinestar) prodává lístky na půlnočku:) 
 
PS: Proč je maratón ve Zlíně? Jak já k tomu přijdu? :grin
Obyčejná kina
Autor: Anonym [195.113.154.77] Datum: 2010-11-05 12:51:06
Ahoj.Četl jsem tvůj článek a musím říct, že je opravdu zajímavý. Měl bych dotaz a možná vyzní trochu hlopě, ale jak je to s ostatními kiny?třeba v Olomouci máme i kino Metropol, ale v něm se HP nepromíá. Jaký k tomu může být důvod pokud vynecháme to, že ten film je trochu víc drahý ke koupi? Díky jen mě to zajímá i když je to asi hlopý dotaz
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-11-05 13:50:04
Tak dotaz to hloupý samozřejmě není ;)... 
Jde zřejmě o to, že to niko nemá zdigitalizováno a film si nesehnalo v analogové podobě k promítání premierovému. Takže tam platí to, co jsem psal - lze očekávat, že se tam objeví v dalších týdnech distribuce. Kina si samozřejmě kopie nekupují, ale jejich pronájem dostávají víceméně podle toho, jak moc jsou navštěvovaná. Vzhledem k tomu, že v Olomouci je Cinestar, pak je rada jednoduchá - musíš na Pottera zajít tam ;)...
Autor: Snuffy Datum: 2010-11-05 15:35:39
Díky moc za článek! Osobně mě Palace cinemas začínají pěkně štvát. Do premiéry zbývají sotva dva týdny a na jejich stránkách není ani zmíňka o tom, že nějaký HP bude. Pokud si pamatuju správně, na Zatmění dělali reklamu měsíce dopředu. Taky jsi psal, že se verze s titulky dostane do každého krajského města, ale prostě nevěřím, že se v Ústí nad Labem dočkáme titulků. Ráda se ovšem nechám vyvést z omylu.
Kino
Autor: Anonym [90.178.24.41] Datum: 2010-11-05 15:39:06
U nás v Děčíně.. na to du už 19.=)..páč 18. to je už vyprodaný ale na 19. poslední řada..těšim..se..lístky už mám taky doma...=D=)
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-11-05 15:57:49
Chci se zeptat co je myšleno tím ,,Online rezervace se zřejmě zpřístupní další týdny"? To znamená že třeba příští týden už mi to půjde zarezervovat přes internet? Nebo tam prostě musim osobně? Díky za odpověď! ;)
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-11-05 16:05:29
jajinka: Přesně tak ;) - půjdou rezervace přez internet... 
Snuffy: Tak s jistotou to tvrdit nemůžu, páč ještě palace nemá nahozen program, ale obdobně (tj že na půlnočce budou title) to mají i zbylé dvě sítě multikin ;)
Autor: Janina Datum: 2010-11-05 16:25:54
pro anonym 94.230.144.35 - co kdyby jsi zkusil sám něco napsat? Dost se toho bojím. 
Díky Karlosi za informaci, že v Cinestaru Ostrava budou i titulky, zítra jdu nakupovat do Tesca , tož zakúpím. ;)  
A ještě dotaz pro Karlose - vzhledem k Tvým dalekosahajícím znalostem, na kdy odhaduješ DVD? Škoda že si ho nemůžu dát sama sobě od Ježíška.
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-11-05 16:39:57
Janina: březen/duben... Takto vychází všechny filmy WB s kinopremiérou v půlce listopadu ;)... 
A anonym má v tomhle pravdu - měl jsem si líp pošéfovat gramatickou stránku článku... Ono se to ale jednoduše řekne a hůř udělá, když jsem to popsal někdy v jedenáct a byl sem docela vyplyvlý. Ale doma opravím ;)... 
jajinka: Jinak teď se na to koukám a možná tu teď mystifikuju. Lupeny půjde rezervovat NA další promítací týdny. tj příští týden na premiéru nezabukuješ tak jako tak :)...
Autor: Vesemir Datum: 2010-11-05 17:37:27
Díky za informace... No, jako na potvoru to jediný kino, který mě teď zajímá, dělá mrtvýho brouka a tváří se, že žádnej Potter neexistuje... :roll  
 
Ale půlnoční premiéra Pottera ve Slováči je prostě tradice, snad mi lupeny nevyprodaj před nosem...
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-11-05 18:04:39
Tak to já počkám do pondělka..a jestli to pořát nepujde tak si zajedu přímo do kina :)
Kvalita Cheb
Autor: Anonym [89.102.240.80] Datum: 2010-11-05 21:34:56
Ahoj - mohu se zeptat, zda-li se dá podle technických specifikací poznat, jak kvalitní kino je?  
 
Pokud má: 
Projektor: Barco DP-2000 
Kinoserver: Qube 
3-D Systém: XpanD 
Integrátor: XCData 
;)
Autor: Rybba Datum: 2010-11-05 22:16:50
pro jájinku, a Janinu, ale pokud chcete jít na půlnočku, tak už lístky možná ani neseženete... :grin
Autor: Sohaj Datum: 2010-11-06 01:53:59
Rybba: no třeba titulková verze na Andělu v Praze je téměř vyprodaná. Takový fofr jsem nečekal:)
titulky
Autor: Anonym [217.170.96.44] Datum: 2010-11-06 09:15:06
ahoj, je nejaky seznam podle ktereho bych zjistila, kde nejblize memu mestu budou promitat v originale?
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-11-06 15:37:54
pro Rybbu: chtěla jsem, ale jelikož to mam do cinestaru trošku daleko, tak bych se neměla jak dostat zpátky..potom už vlaky nejezdí :cry tak snad na ten úplně poslední díl ;)
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-11-06 15:43:59
pro Karlose: takže tam stejně budu muset asi osobně, že? :sigh
Autor: Janina Datum: 2010-11-06 17:55:38
Rybba - o půlnoci???? zbláznil ses?? ;)  
Slušné děvče tak pozdě již spí. Koupila jsem si na pátek na sedmou, pevně doufám že to už tam nebudou ječící a brebentící dětičky.
Autor: KARLOS Datum: 2010-11-06 18:02:08
jajinka: Tak přes internet jde koupit... Myslím, nemám skušenosti. Osobní nákup bude zřejmě nejjednodušší...
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-11-06 20:17:42
Karlos: jenže osobně musím jet až do Hradce, což mě přijde na trochu víc peněz a času..ale co bych pro Harryho neudělala že :)
Autor: KARLOS Datum: 2010-11-06 21:11:05
jajinka: Pak je ještě jedna rada - zkus tam zavolat a nějak se domluvit. Sice bude záležet, kdo bude sedět u telefonu atd, ale mohla by si něco vyřídit. 
Pokud může poradit ještě jinou variantu, pak si v Hradci zajdi co kina Centrál. Berou rezervace. Nejen, že hrají premiérově, ale jako jedniná jednosálovka hrají pravidelně i titulky. A to Hradecký Cinestar bude hrát pouze o půlnočce - kterou navíc hraje i Centrál ;)... 
 
Centrál: http://www.kinocentral.cz/program_dnes.php 
 
Cinestar HK: http://cinestar.cz/hradec-kralove/
Autor: Rybba Datum: 2010-11-06 23:47:47
Pro Šohaje, jj, o tom mluvím v Ostravě v CineStaru s titulkama to už bylo vyprodané myslím předevčírem... ;)  
 
Pro Janinu, obávám se, že ty brebentající a ječící dětičky budou i o měsíc později, mám to už odzkoušené, i když na půlnočce nebývaj, to je výhoda... Teda aspoň si to myslím... :grin  
 
Jo a slušné děvče o půlnoci spí, ale co ty?? :p

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR