'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - TÉMA: Videohry v průběhu věků #2
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
18.227.0.192

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

 

TÉMA: Videohry v průběhu věků #2

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  HP videohry
Příspěvek přidal(a) Sohaj   
sobota, 14 srpna 2010, 02:19

Před pár dny jste mohli nahlédnout do části historie herního Harryho Pottera a nyní ono putování dokončíme. V článku na vás postupně čeká letmý pohled na Vězně z Azkabanu a jeho následovníky.Následně se podíváme do budoucnosti a na to, co nás v herním HP světě ještě čeká a nemine.

Připravte si košťata, vyrážíme!

 



Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Vězeň z Azkabanu měl být vůbec tou nejlepší HP hrou. Všechno mu hrálo do karet. Skvělá knižní předloha plná zajímavých momentů, navíc možnost navázat na skvělou dvojku. Skvělá příležitost se dokonale vyřádit. Realita však byla jiná a hra zůstala daleko za očekáváním. Navíc vše, co působilo ve dvojce skvěle, bylo zde omezeno nebo odstraněno. Dodnes podezírám herní studio z toho, že za každou cenu chtěli hru dostat na jedno CD, a tak ji „osekali“ na kost. A je to citelně znát. Ale pojďme popořádku.


První změna se odehraje po vstupu na školní pozemky. Bradavice dostaly nový vzhled. Pozemky vypadají na oko větší, za to si na nich užijete míň zábavy. Zvětšil se i samotný hrad. K dispozici máme sice nově sedm pater, ale kolikrát je jejich velikost tak malá (omezená na jednu místnost), že v konečném důsledku jsme si spíš pohoršili. Skryté prostory už nejsou tak důmyslně schované a jejich najití nepředstavuje žádný problém. Krom patronova zaklínadla tu máme k dispozici 3 nová kouzla, o kterých jste v knihách snad nikdy neslyšeli. Zmizel i oblíbený famfrpál, který je omezen na jedno video. Nepodíváme se ani do Prasinek, nějaká zápletka se Siriusem je na vedlejší koleji a vůbec hra působí tak nějak prázdně a neskutečně krátce. Nebýt plnění tréninkových misí s novým kouzlem a závěrečných zkoušek, tu prakticky nic není k dělní. K dispozici jsou sice tři kratší minihry, ale snad jen létání na Klofanovi stojí za pozornost. Dojem ze hry kazí i příliš dlouhé načítání hry.


I nadále můžete sbírat kouzelnické karty, tentokrát si však bez pomoci studentů neobejdete. Po celé hře jich je o cca 20 méně než kolik jich lze maximálně získat. Hru nezachraňuje ani závěr, který působí velmi podivně a neskutečně jednoduše. Mozkomorové jsou kolem vás rozmístěni a vy jen kouzlíte. Novinkou ve hře je tzv. společné kouzlení, kdy s některými předměty lze pohnout jen tehdy, když celé trio (někdy stačí být i ve dvou) kouzlí společně. S tím souvisí i druhá novinka, a to možnost si zahrát i za Rona či Hermionu. Nemůžete si však vybrat postavu dle libosti, počítač vám ji sám přidělí podle toho, v jaké fázi hry se nacházíte. 


I přes spoustu nedostatků se jedná o to lepší, co se v herním HP světě urodilo. Nenabízí takové dobrodružství jako dvojka, ale rozhodně nejde o propadák a HP fanoušek si k ní cestu najde i při opakovaném hraní. Zkrátka hra neurazí, ale ani nenadchne. Věřím ale, že na konzolích si tvůrci mohli dát víc záležet.

Klady & zápory:
+ možnost si sem tam zahrát za Rona a Hermionu
+ Hermioniny hlášky
- nevyužitý potenciál hry
- délka hry
- absence některých pasáží
- zdlouhavé načítání
Hodnocení: 75%


Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Co napsat o hře, na kterou by mnozí raději zapomněli? Zkrátka, tohle se opravdu vůbec nepovedlo. Mělo to být taková menší revoluce v herním HP světě, bylo to však velké fiasko. Veškerý dosavadní herní systém byl zcela překopán a nezbylo z něj hola nic. Možná jen sbírání Bertíkových fazolek, které zde jsou však úplně nanic. K hraní nepotřebujete myš, vystačíte si s osmi klávesami. Čtyři jsou na pohyb a zbylé čtyři reprezentují jedno ze čtyř kouzel. Jednoduché, že? Hra tak ovládáním i grafikou vícpřipomíná konzolovku. 


Jestli ještě ovládání se dá překousnout, pak samotná hra a plnění misí je úplnou pohromou. Krom úkolů z turnaje Tří kouzelníků působí jednotlivé mise totálně chaoticky a postrádají jakýkoliv smysl. Pro splnění mise musíme projít určitou pasáží, dávat si pozor na kdejakou havěť a sbírat štítky. To však není vše. V každé misi je takových štítků vícero a protože se další mise otvírají jen po sesbírání určitého počtu štítů, musíte danou misi hrát i několikrát po sobě. Po najití jednoho štítku navíc hra automaticky skončí a vy musíte hrát celou pasáž znovu, a to i v případě, že další štít se nachází jen pár metrů opodál. 


K tomu všemu si přičtěme zvláštní styl videí a máme tu hru, od které raději rychle ruce pryč (naformátování počítače taky neuškodí;)). A situaci nezachrání ani možnost celou hru absolvovat za Hermionu (krom turnaje Tří kouzelníků). 

Klady & zápory:
+ možnost hrát i za Rona a Hermionu
- vše ostatní
Hodnocení: 35%


Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Dokonce i v EA si všimli, že Ohnivý pohár se nepovedl dle jejich představ. Jak jinak si vysvětlit komplet předělaného Harryho Pottera. A že se nám tentokrát tvůrci trefili do vkusu. Tedy, jen do určitého okamžiku…


Vše na co pohlédne či sáhnete voní novotou. Nový (luxusní) vzhled Bradavic, unikátní systém kouzlení (tentokrát už vy sami si pohybem myši určíte, jaké kouzlo chcete použít), docela pěkná grafika, neomezená volnost po obří škole atd. Na místě proto byla otázka, zda pozice Tajemné komnaty, coby jedničky v herním HP světě, nebyla ohrožena? Inu, nebyla. Ač to ze začátku vypadalo nadějně…


Ale nechoďme pořád kolem horké kaše. Jak už jsem napsal výše, hra doznala velmi razantních změn. Tou nejvýraznější je asi nový systém kouzlení, kdy určitým pohybem myši vyvoláte nějaké kouzlo. Konečně jsme se tak mohli stát pány své hůlky:) 


Příjemnou změnou po příchodu do školy byl větší počet studentů, na které po svých toulkách po rozlehlé škole narazíte. A samotní studenti k vaší postavě navíc nejsou zcela lhostejní. Ví, kdo jste, a že jste tak trochu duševně nevyrovnaný, a tak můžete často ze všech koutů slyšet různé posměšky a nadávky. Bohužel, oněch hlášek zas není tolik a po chvíli se opotřebí. 


Velkou neznámou byl samozřejmě obsah samotné hry. Po tak velkých změnách se čekala parádní zábava s nabušeným závěrem. A bohužel tady hra asi nejvíc ztrácí za Tajemnou komnatou. Moc věcí se v ní neděje. Když se člověk ohlédne zpět, tak zjistí, že jedinou náplní hraní je nabírání členů do Brumbálovy armády a následně sem tam provézt nějakou záškodnickou akci. Vše, co jsme tak měli rádi na prvních dílech, je pryč. Zejména zamrzí vyřazení klasických vyučovacích hodin, kdy jste se naučili nové kouzlo a následně jste si ho šli procvič. Kouzla, ať už nová či stávající se vám zpřístupňují v rámci Brumbálovy armády. Na jednu stranu to má svou logiku, ale takhle to vypadá, že ve škole vůbec nic neděláte. Posléze si tak uvědomíte, že nebýt Brumbálovy armády,tak je hra neskutečně prázdná. A třeba mise, která se pak odehrává na Grimmauldově náměstí, pak postrádá jakýkoliv smysl a zamrzí i opomenutí takových zkoušek NKÚ. Což je docela škoda, protože bylo by jistě zajímavé zjistit, jaké hodnocení byste vy osobně dostali:) Hra tak postrádá onu školní atmosféru a korunu tomu nasadí lajdácky provedený závěr. Místo řádné akce a soubojů se Smrtijedy jsme odkázáni jen na video (nezáleží na tom, že vypadá dobře) a jediné, co se v závěru odehraje jsou dva minisouboje, kde je navíc úplně jedno jestli vyhrajete, nebo prohrajete. 


Škoda tak, že tvůrci víc nezapracovali na náplni hry. I tak jsme si ale spravili chuť, i když v duchu jsme se (ač neradi) začali smiřovat s tím, že staré časy jsou již pryč.

 
Klady & zápory:
+ nové prostředí Bradavic
+ systém kouzlení
+ hudba
- odfláknutý závěr
- krkolomný pohyb
- už žádné kartičky či tajné místnosti
Hodnocení: 70%


Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
O herním Princi se nemá cenu moc rozepisovat. Studio vzalo koncept pětky a aplikovalo ho na šestku. Taky proč měnit něco, co minule celkem dobře šlapalo, že? Bradavice tak opět vypadají skvěle, systém kouzlení zůstal zachován, nadále nám hraje příjemná hudba Jamese Fannigana a k tomu si přičtěme pár změn. Jednak se částečně vrátilo školní vyučování, byť jen v podobě lektvarů či vylepšenými kouzelnickými souboji. Po delší době se vrátili i vedlejší úkoly, např. sbírání erbů po hradě a důkladně tak prohledávat každé zákoutí, pomáhat studentům v nesnázích a opět nasednout na koště. Pokud však můžete, tak se mu však raději vyhněte. Famfrpál opět odehrajeme na postu chytače, ale na pořádné drama můžete zapomenout. Jedinou vaší činností je prolétávat obručemi a tím se postupně blížíte ke zlatonce, kterou v určité chvíli za vás automaticky chytí počítač. 


Zamrzí i příliš jednoduchý závěr. Na jednu stranu oceňuji vývojáře za přidání několika soubojů, kdy Smrtijedi prchají za školy. Ale když porazíte Bellatrix bez jakékoliv námahy, asi něco není v pořádku.


Princ tak pokračuje v cestičce vyšlapané Fénixovým řádem. Ač disponuje pár novými vylepšeními, z Fénixova stínu nevyčnívá. Na druhou stranu však ani výrazně nezaostává.

Klady & zápory:
+ prostředí Bradavic
+ systém kouzlení
+ soubojnický klub
+ lektvary
- jednoduchý závěr
- létání
- krkolomný pohyb
Hodnocení: 65%


LEGO Harry Potter Years 1-4 (2010)
O LEGO videohře se více dočtete ZDE v recenzi, která zde byla publikována v nedávné době. Hra úspěšně navazuje na své starší sourozence, disponuje skvělou hratelností a zábavnými videi. Škoda jen až příliš jednoduchých pasáží ve druhé polovině hry. Hra nabízí skvělou atmosféru a díky téměř neomezenému HP světu však můžeme zavítat na řadu míst, o kterých se nám jen snilo.
Hodnocení: 80%




A co dále…?


Harry Potter a Relikvie smrti (listopad 2010/červenec 2011)
Stejně jako film, tak i videohra se dočká dvou dílů. Zatím k dispozici máme pouze několik obrázků a trailer, ale i tak můžeme odhadovat, co nás čeká. Podle všeho půjdeme, co se grafiky a ovládání týče, ve stopách pětky a šestky. Tvůrci nám slibují spoustu akce, ale nemyslím, že bychom se dočkali velkého a příjemného překvapení.



LEGO Harry Potter Years 5-7 (konec roku2011?)
Tohle by ovšem měl být jiný soudek. První LEGO HP hra se předvedla ve skvělém světle a není třeba mít obavy, že by v tomto případě došlo k nějakému propadu kvality.


A to je vše z toho oficiálního, co nás čeká. Dále už můžeme jen hádat. Harry Potter je fenomén a určitě by byla chyba s touto značkou praštit. Nicméně, HP je trochu specifická série, která neumožňuje využít potenciál ve všech žánrech. Těžko můžeme předpokládat, že se HP objeví jako strategie (představa nějaké líhně Smrtijedů je velmi úsměvná) a moc nadějí nedávám ani famfrpálu, byť s trochou snahy by to šlo. Pravděpodobnější je tak možnost hry ve stylu RPG či nějakého jednoduchého multiplayeru. Vrchol by však jistě představoval komplet online Harry Potter, něco ve stylu World of Warcraft. Ač by tato hra by splněným přáním všech fandů, dřív než za dva roky se jí stejně nedočkáme, kdo ví jestli vůbec někdy. Najde se někdo, kdo se pustí do tak náročného projektu?

A jsme na konci. HP prošel velmi zajímavým vývojem. Od skvělých prvních dílů, po bleskový pád čtyřky a pokusu o navrácení se navrchol. Nebýt LEGO série, z recese bychom se hned tak nedostali. A recept je přitom tak jednoduchý.
 Jestli jste se ve zdraví dostali až sem, máte můj obdiv. Jakýmkoliv dotazům, radám či diskuzím se vůbec nebráním:)


PS: jestli se vám tento speciál zalíbil a rádi byste zde viděli něco podobného i v budoucnu, dejte vědět, popř. i jaké téma by se vám zamlouvalo.


 
 


Komentáře
konzolová verzia
Autor: seamus11 Datum: 2010-08-14 07:52:29
Tak s tou vetou že "Věřím ale, že na konzolích si tvůrci mohli dát víc záležet." to môžem len a len potvrdiť- ako som už písal pri 1. dieli tejto skvelej reportáže, PS2 verzie prvých troch hier je proste naj- rovnako kvalitná aj pri Väzňovi z Azkabanu, kde je asi po prvý a poslednýkrát možnosť vybrať si hocikoho na hranie z tria počas celej hry. Rovnako premakané Rokfortské pozemky, ktoré je možnosť obzrieť si z každej strany počas letu na hipogrifovi..je toho proste veľa a nechem tu o tomto veľmi točiť, keďže tu ide najmä o tvoje recenzie a tie sú naprosto super :)
Super
Autor: Anonym [78.111.127.85] Datum: 2010-08-14 08:21:58
Tento článek se mi vážně líbil.Skoro ty samé názory jsem na to měl až na to že u Fénixova řádu se konečně hra namluvila do češtiny což je věc tady těch našich.Ale návrh na nový podobný článek je dobrý ale nevím na jaké téma by měl být možná o všech knihách na Harryho Pottera a nejenom od Joanne K. Rowlingové :? :eek
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-08-14 09:42:17
šestka byla zlepšením minimálně v ovládání... Bavila mě mnohem víc jak pětka, jelikož se mi dobře ovládala. Kvůli tomu jsem ostatně nedohrál Fénixw. Pohář byl NAPROSTO tragický, dostal jsem se snad do třetí mise a konec...
Autor: Anonym [83.240.101.224] Datum: 2010-08-14 11:16:38
skvělé pokračování recenze Sohaj, další by mohla být např. o HP filmech, kdyby se ti ji chtělo napsat :)
Autor: Sohaj Datum: 2010-08-14 11:34:21
seamus11: ale jo, klidně napiš zážitky z PS2. Budu jenom rád, když bude možno porovnat obě platformy ;)  
 
Jinak díky za pozitivní ohlasy:)
PS2
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-08-14 14:53:46
Díky Sohaj :)  
No tak ako som spomínal v predošlom komentári, tak práve prvé tri HP hry na PS2 sú tie naj, zo vzišli zo všetkých hier pre všetké konzoly. 
Pri Kameni a Komnate je to ako pri PC, len opačne- zatiaľ čo pri PC dvojka prekonala jednotku, pri PS2 je víťazom práve jednotka. Aj tu sa hra zameriava hlavne na výučbu kúziel a prekonávaní challenges, len s tým rozdielom, že kúzlo sa naučí až vtedy, ako sa nájde kniha s kúzlom. Pricíp hry rovnaký-zbieranie fazuliek, kariet, hľadanie tajných miestností, avšak najväčšie pozitívum je to, že hocikedy môžeš ako Harry nasadnúť na metlu a lietať okolo celého hradu. Pre mňa bolo ďalším plusom aj to, že sa navštívia miesta, ktoré sú neprístupné pre PC verziu, ako Šikmá ulička a jej obchody, Rokville a pod. Zatiaľ čo pri jednotke ide o originalitu, dvojka mi pripadala ako "vykrádač", keďže je takmer úplne rovnaká, čo sa týka grafiky, typu hry a pod. + hra je omnoho kratšia (jedine, čo pretiahne ten čas sú minihry, ako hľadanie stratených vecí, odhadzovanie škriatkov, preteky na metle a so sovami a pod.). 
Pokiaľ ide o Väzňa, tak oproti dvojke prešlo k zásadnému vylepšeniu. Tu ma jednoducho uchvátila samotná hudba, ktorá do písmena podfarbuje atmosféru (hold Jeremovi Soulemu). Výhodou je tu to, že tak ako pri prvých dvoch, tak tu, narozdiel od metly, nasadneš na hipogrifa a lietaš si okolo celého zámku. Najväčším lákladlom je ale dobrovoľná výmena postáv, keďže každý jeden z tria ovláda isté kúzla, a tak budete musieť hrať za každého :). Časovo je hra, dá sa povedať, dlhšia a pravdupovediac možno aj najkreatívnejšia spolu s Kameňom mudrcov. 
Je len škoda, že niečo také sa nemohlo vytvoriť aj pre PC...
Autor: Vesemir Datum: 2010-08-14 14:54:20
Nojo, pěkně sesumírovaný, chválim... :)  
 
Což ovšem neznamená, že s hodnocenim jednotlivejch her souhlasim. Právě naopak. Legrační je, že za nejhorší HP hru (a jedinou, kterou sem vubec nedohrál) považuju právě Tajemnou komnatu. Vážně, Šohaji...  
Naopak hodnocení 5ky a 6ky mi přijde hodně tvrdý, pár bodíků bych strhnul jen za ten místy nešťastnej pohyb postavy, ale zejména v Princi se mi zcela naplnil důvod, proč HP hry hraju - naprosto vyčerpávající exkurz po bradavickym hradě a pozemcích, nádherně zpracovanejch...  
 
Nu, co člověk, to názor... :)  
 
K LEGO HP 1-4 se bohužel vyjádřit nemůžu, neb mě to vždycky po projití 1. mise (Příčný ulice) vyhodí s chybovou hláškou zpátky do Windows. K vzteku... 

Autor: Sohaj Datum: 2010-08-14 15:22:49
Vesemir: Inu, proti gustu...:) Ty obří hradní prostory u pětky a šestky se mi líbí, ale vývojaři už pozapomněli ty obří prostory využít a hrad tak působí prázdně. Ve dvojce co místnost to nějaká mezihra. A tady? Jo, je tu sice učebna přeměňování, ale v ní se nic neděje. Kam se poděla ona výuka? A kam sbírání bodů do školního poháru? :)  
 
seamus11: zní to skvěle, zvláště to pojetí kouzel či nové prostory. Kolikrát jsem přemýšlel, kam se poděly ony obrázky, které jsem dříve viděl na netu. inu, jiná platforma:) To samé v ukázce na Vězně vidím Harryho pobíhajícího ve sněhu nejspíš v Prasinkách. Na PC nic.
PS2
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-08-14 15:40:33
Sohaj: presne tak- aj u mňa to tak bolo s tými fotkami z hry- ja len že" Preboha, kde je tá časť hry, keď na PC hre nikde nebola? :D Najmä som sa čudoval nad fotkami z Väzňa, kde Ron ťahá Harryho za habit v bezvedomí..pričom to nakoniec bola časť prvej misie vo vlaku :)
Autor: Sohaj Datum: 2010-08-14 16:04:24
seamus11: tak zdá se, že díky starému dobrému PS2 je i u prvních her stále co objevovat. A to člověka potěší, že se může prostřednictvím jiné platformy vrátit ke kořenům :)
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-08-14 16:08:48
Sohaj- máš úplnú pravdu. Škoda len je, že po HP3 vyšli ďalšie hry už úplne rovnaké pre všetké konzoly..k tomu už ani HP7 nevyjde na PS2, keďže podľa výrobcov chcú dať prednosť "HD kvalite :sigh "...
Autor: Sohaj Datum: 2010-08-14 16:20:25
seamus11: jo no, ten další vývoj HP her je celkem smutný. Jako by ty prvotní hry byly dělány s láskou a ty další "jen tak". Možná by snad u PS mohl být lepší pohyb u pětky a šestky.
Miky
Autor: Anonym [90.179.121.132] Datum: 2010-08-15 22:19:33
No je to strašná skoda, ze ty hry děla zrovna EA. Je to obrovská spolecnost, která ale neumí dělat kvalitni hry. Třeba harry od ubisoftu by byl určitě na jiné úrovni. Uvidíme, jak dopadne sedmicka, ale podle videí a obrázků to asi moc dobře nedopadne
Autor: Mitschell Datum: 2010-08-16 10:10:11
Já jsem Fénixův řád hrál a neni zas tak špatnej. :grin :)
miky
Autor: Anonym [90.179.121.132] Datum: 2010-08-17 21:57:20
fénixův řád je celkem dobrej a ten dabing se povedl. celkově by si ale hry s harrym zasloužili nějakýho lepšího vydavatele. ten příběh má velkej potenciál.
budha
Autor: Anonym [92.62.224.6] Datum: 2010-08-18 16:25:54
Me se ohnivy pohar libil
Autor: Rybba Datum: 2010-08-19 00:27:07
Trojku si už moc nevybavuju, čtyřka byla tragická, pětka a šestka mi daly to, co jsem od HP očekával a chtěl... Lego HP jsem ještě nehrál, tak snad někdy v budoucnu... 
 
U šestky mi ale hodně vadila krátkost hry, asi si ji zahraju znovu... :grin  
 
PS: Za český dabing, u posledních dvou her, mají však ode mě jedno velký +!!
budha
Autor: Anonym [92.62.224.6] Datum: 2010-08-19 11:22:05
u 6ky nebyl cz dabing!!!
Autor: Catalinna Datum: 2010-08-20 19:05:33
Mně osobně se nejvíce líbí trojka a jasně nejhorší je čtyřka...Jinak mooc hezký článek, díky :)
Autor: Anonym [90.176.131.131] Datum: 2010-08-26 09:20:55
Mě tedy 4ka nepřišla nijak tragická - spíše jiná než ostatní díly. Bylo vidět, že se jedná pouze o konverzi z konzolí, ale hratelnostně mě velmi bavila. 5ku považuji za nejlepší HP hru kvůli asi největší volnosti. Musím si zopakovat i 2ku, když o ní tolik básníte ;)
PRINC DVOJÍ KRVE
Autor: Anonym [77.75.72.226] Datum: 2010-08-30 10:46:45
Zdravím. Tak jsem si koupila hru HP a Princ dvojí krve...grafika jako pěkná, hra nebyla ani tak těžká a zklamala mě, že byla nějaká krátká :-O ale jinak se mi líbí...jen jsem nenasbírala věšechny erby. Některý mi prostě nejdou...pak tam je to, že se přiběhne k vlajce a musí se zatáhnout, to mi taky nejde :D celou dobu si můžete zavolat Nicka, který vás dovede tam, kam potřebujete, což je super. Smrtijedy jsem porazila a pak byl další den a Harry se může pohybovat po hradě různě a ještě sbírat erby.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR