'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Ultimátní Vězeň a Pohár zná datum vydání.
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Anketa

Co říkáte na trailer k sedmičce?

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
18.116.8.110

RSS a sdílení

Potter Web CZ

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

powered_by.png, 1 kB

Starší články

<<< 
<<
Duben 2024
>>
 >>>
 
  Po
  Út
  St
  Čt
  Pá
  So
  Ne
 
 
1
2
3
4
5
6
7
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
29
30
 
 
 
 
 
 

 

Ultimátní Vězeň a Pohár zná datum vydání.

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  Filmy - první až třetí díl
Příspěvek přidal(a) KARLOS   
úterý, 13 července 2010, 22:31
Nenasytné studio Warner Bros. pokračuje v tahání peněz z náruživých Harryho fanoušků a musí se nechat, že to dělá velice stylově.
Po prvních dvou dílech v ultimátním balení je už známo, kdy vyjdou již dříve avizované verze třetího a čtvrtého Potterovic dobrodružství.
Pro více informací pojďte jako vždy pod článek.



Magické datum, kdy disky vyjdou, je 19. říjen 2010 (October pro naše slovenské a jiné bratry), tedy o měsíc a půl dříve, než tomu bylo u jedničky a dvojky. Ty vyšly minutý rok na začátku prosince, spolu s klasickou verzí Prince Dvojí Krve.

Potvrzeny jsou i další dva hodinové dokumenty ze zamýšleného celku o osmi hodinách. Každá hodina bude u každého dílu a vždy je tématicky zaměřená jen na určitý aspekt filmů.
U trojky se tak dočkáme dokumentu o výrobě a oživování všech kouzelných a nadpřirozených bytostí a u čtyřky budeme provedeni po tajích fimové hudby a zvuku jako takového.

Největším lákadlem pro fanoušky jsou však speciální rozšířené verze filmů. U Kamene ani Komnaty to nebylo tak žhavé, neboť snímky byly doplněny jen o vystřižené scény, které jsme měli možnost vidět už na původních discích, ovšem jen samostatně.
Jak na tom budou další dva přírůstky se zatím neví, pro čest studia by si ale tvůrci měli nyní dávat mnohem větší pozor, jelikož právě Vězněm z Azkabanu začaly fanouškovské štvanice na filmaře, že vystřihli to, či ono.
Navíc přidané scény na stávajících vydáních svou délkou nepřesahují několika málo minut a ke všemu jsou prezentovány jen ve velice hrubé pobobě, bez jakékoli dodatečné postprodukční úpravy. Jednoduše řečeno nemají dotaženy ani trikové sekvence, ani zkomponovanou hudbu, narozdíl od Columbusovských počinů.

Ultimátní edice budou vydány jak na DVD, tak na Blu-rayi, ovšem pozor, je téměř jisté, že evropský (a ostatně i jakýkoli další) region ostrouhá a komplety vyjdou jen v Americe.
Tím pádem se jistojistě nedočkáme jednak české podpory, ať už v podobě titulků, či dabingu, ale pro kupující, kteří zvolí DVD verzi bude čekat ještě boj s regiony. DVD pro Severní Ameriku (US i Kanada) je regionální jednička (R1), zatímco celá Evropa a Japonsko je pro změnu region druhý (R2). V příátomnost obou regionů (a čili přehratelnosti i u nás - je to možné a mnohé disky regiony sdílí, nejčastěji R2 a R5 - Austrálie) ovšem rovnou zapomeňte, Američané si své zlato hlídají velice pečlivě. Proto se před koupí ujistěte, že máte přehrávač umožňující multiregionovou podporu.
Pro majitele modrých přehrávačů se nic nemění, Warneři Blu-raye zásadně nekódují, i když to formát umožňuje.

Na jakékoli další podrobnosti si budeme muset ještě chvíli počkat, lze však usuzovat, že se vydání nebudou nijak zásadně lišit od předchozích. Proto majitelé Kamene a Komnaty můžou vesele referovat v komentářích, jaký pocit z dosavadních disků mají. Autor textu bedlivě vyhlíží až Vězně, proto širší informace bohužel podat nemůže.

Zdroj: mugglenet.com

 
 


Komentáře
Autor: Anonym [85.71.250.142] Datum: 2010-07-14 06:19:58
Je to škoda já jako Evropan bych si ty edice určitě koupil ale člověk musí vždy věřit takže věřím že tam jednou hodí titulky a hodí to do té naší Evropy čus 8)
Autor: Aries Datum: 2010-07-14 09:31:36
Co je míněno termínem "ultimátní balení"? Znamená to prostě poslední vydání nebo definitivně poslední nebo něco jiného?
Autor: Rybba Datum: 2010-07-14 14:18:02
Pro Aries, nikdy neříkej nikdy a u HP to platí dvojnásob... Něco jako definitivní a poslední verze producenti HP neznají a tyto slova ve svým slovníku nemají... :p :p
Autor: KARLOS Datum: 2010-07-14 22:02:09
"Mělo by to být" finální balení... v což nevěřím. Ultimátními se někdy označují i disky s nadstandartní obrazovou a zvukovou složkou, či balení shrnující všechny vydané verze filmů a bonusů do jednoho celku. 
Nejčastěji je to ale jen jediné - další vábnička, jak z lidí vytahat další prachy... 
Takhle jsem se už spálil tolikrát, a těch filmů, co jsem buď rozdal, nebo prodal, když jsem přecházel na další lepší balení...
Autor: Aries Datum: 2010-07-15 00:16:36
Díky za vysvětlení, Karlosi. Jinak, Rybbo, já nic netvrdím, já jsem se ptala. Ultimátní opravdu znamená doslova poslední, ale právě proto, že to se mi nezdálo moc pravděpodobné, chtěla jsem vědět, co tím chtěl básník říci. Dle Karlosova vysvětlení soudím, že jako spousta jiných reklamních sdělení nejspíš nic :-)
Autor: Rybba Datum: 2010-07-15 16:02:21
:grin
Autor: Snuffy Datum: 2010-07-15 17:30:13
A proč to kurňa neudělaj i u nás?? Proč?! Nenapadá mě jedinej důvod, vždyť by si to koupily tisíce lidí... 
 
:? :upset
Snuffy
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-07-16 12:07:18
Tak vraj Warner Bros. vraveli, že do Európy by mali prvé dve ultim. edície distribuovať koncom tohto roka alebo na ďalší rok...
huh
Autor: Anonym [82.99.180.234] Datum: 2010-07-19 11:28:41
věříte někdo tomu, že by to bylo třeba o půl hodiny delší?
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-07-19 12:12:14
Já celkem jo ;), ale nemyslím si to. Warneři jsou moc velcí škrti na to, aby do toho znova chtěli investovat. Aspoň si to tak myslím... 
A samozřejmě záleží i na samotných tvůrcích, nakolik se tmu chtěj zpětně věnovat... Někdo to třeba odbude pěti minutama, někdo si přidá celou hodinu... Je jen jisté, že materiálu je mnohem víc, než co jsme viděli ve filmu, či ve vystřižených scénách... Fénix měl třeba v pracovním střihu kolem tří hodin...
Lingin
Autor: Anonym [90.176.24.17] Datum: 2010-07-19 16:42:40
Karlos: 3 hodiny? Možná že kdyby to tolik neprostříhali tak i lidi co HP nečetli pochopí o čem ten film vlastně je:) 
Mám takový pocit že z HP filmů dělají něco jako prezentaci: hrubý výpis toho nejdůležitějšího,ale aby to někdo pořádně pochopil, potřebuje k tomu řeč komentátora(v tomhle případě knihu) :sigh  
No doufám že u sedmičky se překonají a vynechávek bude co nejmíň :) I když prachy jsou prachy...
Lingin - souhlasím!
Autor: Janette Baborake Datum: 2010-07-19 20:28:35
Já jsem na Šestku vzala do kina mamku a ta o Harrym moc neví.. Všichni diváci se smáli a mamka se mě pak na konci filmu ptala, co tam bylo tak vtipnýho... Z čehož vyplývá, že kdo o HP nic neví, pak tento film nedokáže pochopit..
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2010-07-19 21:09:59
Já jsem se u šestky naopak dokázala upřímně zasmát jen když jsem se odpoutala od faktu, že je to Harry Potter, protože jinak by mi bylo spíš k pláči :cry .  
Vzala jsem na to do kina i tátu a ten o Harrym taky prakticky nic neví. Lákala jsem ho na akční scény a temný příběh, ale to jsem netušila, že se z Prince vyklube romantická komedie, tak si asi umíte představit, jak se na to tvářil :grin :p .
Autor: Rybba Datum: 2010-07-19 22:14:59
pro Janett, no možná tvoje mamka nerozumí a nechápe ten styl humoru, který byl v tom díle použit... To, že nepochopila nějaký vtipný scény, to přece vůbec neznamená, že kvůli tomu, že nezná vůbec HP, že byla v lese... Spíš ses ji měla zeptat přímo jestli všechno pochopila, jestli není z toho zmatená atd... Ale to, že se nezasmála nějakým blbým vtipům, co nemají s HP moc společnýho, to je něco úplně jiného... :roll  
 
Ale věřím, že pro neznalce HP je pochopení filmu velmi těžké a matoucí, možná by se dalo říct nezrealizovatelné... Ti lidi na to chodí, páč je to v módě (nebo aspoň bylo), protože na to chodí všichni, a protože na ně tlačí ze všech stran masivní marketing...  
 
Pro Lil, tak nějak to bylo i u mě... ;) ;)
Autor: Janina Datum: 2010-07-20 10:37:55
To já jsem se dlouho (vlastně dodnes) nevzpamatovala z katastrofální pětky. Kdykoli si fénixův řád pustím tak mi není dobře.
Autor: Levercham Datum: 2010-07-20 11:11:12
Janina: Moje slova - to je jediný díl, který jsem shlédla jednou v kině a jednou na DVDčku, jen abych si potvrdila, že ne, děkuji :( V případě Prince jsme byli s přítelem na noční premiéře, on knihu nečetl a nádherně potvrdil to, že bez znalosti předlohy moc smyslu nedával, když se po skončení zeptal, KDO byl ten Princ dvojí krve, a když jsem mu to řekla, koukal na mě, jako bych za dobu promítání zbláznila :grin
KARLOS
Autor: Anonym [85.70.123.159] Datum: 2010-07-20 12:05:59
No, děti, ono to zase není tak jednoduché, jak se to na první pohled zdá... 
Předně, výsledný střih není jen otázkou jak moc se film bude podobat knížce. Celkovou délku ovlivňuje spoustu faktorů. Předně, jakkoli je to u posledních dílů na pováženou, Potter je směřován na dětské publikum. A pro caparty prostě nemůžete předložit tříhodinovku bez toho, aniž by z toho nebyl zadkobol. To není ostatně problém jenom u dětí ;)... 
Další faktory jsou ovšem mnohem prozaičtější - POtter jakožto série pravidelně se objevující v IMAXu nemůže být delší jak 170min, neboť IMAX delší filmy promítat neumožňuje. 
Navíc pro studio jsou delší filmy méně zajímavé, neboť delší znamená, že za jeden den se nestihne odpromítat tolik představení. V době, kdy filmy mají průměrnou životnost v kinech nějaké řtyři týdny je tudíš logické, že co film nevydělá ve své nejčerstvější podobě, to nemá... 
Jinak pracovní verze je jiné pojmenování pro verzi hrubou. A ta ne vždy nese plnou obsahovou dobu - některé záběry se duplikují, neboť není ještě rozhodnuto, který se použije, záběry bývají delší atd. Jistě, je tam i materiál, co se vystřihne, někdy celé scény. Neznamená to ovšem automaticky, že prav střih o tří hodinách nás ochudil o celou jednu hodinu... 
Apropo Fénix - i když je nepopiratelný fakt, že na několika místech scénář zaškobrtl, pořád se jedná o nejlepší Potterovský text. 
Film je plynulý, nepůsobí tak roztěkaně a útržkovitě jako Princ, či Pohár. Má jednotnou dějovou linii. To, že není pospojitý s dalšími díly, je vina spíš Rowlingové. Nedávno jsem si na tento fakt stěžoval - že auztorka neposkytla filmařům alespoň hrůbý nástřel děje posledního dílu tak, aby si byli filmaři vědomí, co můžou a čeho se vyvarovat... 
Ale i tak - co vám ve fénixi chybí? Má to jasnou dějovou linii, logickou posloupnost a jasné motivy postav. Ano, vedlejší postavy se mnohdy jen mihnou a zasloužily by si prostor možná o trochu širší a finále mohlo být o dobrých patnáct minut delší a využít víc potenciálů bitvy na ministerstvu, ale jinak? Mnohem míň se mi teda líbí rozdrolenost a nelogičnost šestky, nedej bože čtyřky. 
Já vás na jednu stranu chápu - z posledních filmů zůstává jen kostra a mnohé knižní motivy vámi oblíbené se do celku nedostaly. Ovšem komu, krom fandů na tom záleží? Raději desetkrát Fénixe jako svižný film, než scénáristicky rozplizlou dvojku. 
ad pochopení série - možná je to stěží pochopitelné, ale sedmidílná série se špatně adaptuje, když předloha ještě není dokončená. Pak ovšem není na vině filmařů, že neznalý divák něco nepochopí. To je vinou autorky. Změny ve filmech JSOU nutné. Závěrem moje oblíbené klišé - film není kniha, když si to nejeden fanda uvědomí, možná se mu ledacos vyjasní...
Autor: Janina Datum: 2010-07-20 13:59:51
Karlosi mě nevadí scénář, adaptace, dějová linie, posloupnost, vedlejší postavy, potenciál, rozdrobenost ...... a tak dále. Mě vadí vizuální zpracování. Na rozdíl od Tebe nejsem odbornice - takže odpusť laické vyjadřování. Mě vadí nereálné situační chování postav, strnulé a toporné a nelogické postavení v obraze. Když postavy stojí tak nelogicky, že v reálném životě bys tak nestál. Třeba v komnatě nejvyšší potřeby ve dvou řadách, v lese s Umbridgeovou - vždyť ani zrychleně nedýchali, jenom stáli naprosto nelogicky vzhledem k dynamickým a dobrodružným okolnostem. Nebo na ministerstvu v řadě na "čumendu" Harryho umírání, nebo v Siriusově domě o vánocích. Takhle se lidé nechovají, pro mě je to nelogické a "blbé". Jediný kdo se v tomto díle nechoval jako chodící a nic necítící mrtvola byla Umbridgeová - ta opravdu hrála.
Autor: Janette Baborake Datum: 2010-07-20 19:46:21
Rybba: Myslela jsem to tak, že nechápala děj filmu..
Autor: Rybba Datum: 2010-07-20 19:48:09
Pro Janinu, jo jo v tom máš pravdu, taky jsem nepochopil tu scénu na Ministerstvu a to jak to bylo podáno, s tím dalším taky souhlas... 
 
Pro Karlose, no teďka nevím, ale jen jeden člověk tady řekl, že se mu nelíbil Fénix, já ti nějak nevím, ale s postupem času, asi jak přibývají další a další díly, tak se mi ty díly líbí všechny, každéj má svý pro a proti, každéj je jinéj atd... Na jednu stranu je to mínus, když to má navazovat, je to jedna série atd... Ale na druhou stranu, právě, že je každéj jinéj, tak si každý díl najde svý fanoušky a pro každého je něčím zajímavéj... :p  
 
A ano v pětce bitva na ministerstvu měla být delší, to mi hodně vadilo a zklamalo, asi jako ve čtyřce, že nebylo Mistrovství světa, nebo to řádění Smrtijedů nebylo propracovanější a delší...  
 
A v neposlední řadě, si musím stát za tím, že pro neznalce knih je ten film povětšinou nepochopitelný a čtyřka a šestka ubíhala tak rychle, že se v tom určitě i ztráceli a nevěděli která bije... A když říkáš, že film není kniha (souhlasím), a že film není jen pro fanoušky (musí oželet své oblíbené scény), tak ať se chovají a natáčí film pro nečtenáře, ať ti to chápou, ale podle mě hlavně oni se v tom ztrácí, takže z toho filmu nic nemají... 
 
A to, že to směřují jen na děti, tak s tím ať mě teda už neštvou a jen doufám, že uvidíme v posledním díle nějaké mrtvolky (dámy zajisté prominou), protože to co udělali na začátku šestky s tím mostem, tak za to bych na ně poslal Obušek (z pohádky Obušku, z pytle ven :p )... Páč jestli ani v posledním díle neuvidíme krev a mrtvoly (né, že bych na ně byl nějak extrémně vysazenéj :grin), zvlášť po té bitve o Bradavice, tak to už bude vrchol a trapnost nad trapnost, takže zajisté chápeš, jak mě potěšila ta fotka, kdy si to "rozdává" Harry s Voldíkem... ;)
Autor: Rybba Datum: 2010-07-20 19:55:18
Protože jak koukám na tu scénu na Ministerstvu, tak Voldík je v Harrym, pak je "zastaven" čas a Voldíka vidí jen Harry a Brumla u něho klečí, ale při tom přichází zaměstnanci Ministerstva v reálném čase a uvidí Voldíka a ten najednou zmizí a je pryč... Tak kruciž, je zastavenéj ten čas, je Voldík neviditelnéj nebo jak to jako bylo?? A kdyby teda byl viditelnéj tak to by Brumla jen tak klečel u Voldíka, koukal jak si debatují s Harrym aniž by něco udělal?? 
 
Pro Janett, ok ok ;)
Autor: KARLOS Datum: 2010-07-20 21:53:30
Janina: V tom případě se omlouvám, nějak jsem nepochopil, co jsi doopravdy myslela... 
Ono se tomu říká určitá choreografie a kompozice záběru. Na té pracuje rejža s kameramanem... Jde o přístup, v normálním světě by si možná nestoupli (i když nevím, při tělocviku se alespoň u nás na škole v řadách stálo poměrně dost často a BA tréning lze chápat i jako nějaké cvičení nepostrádající tělesnou aktivitu ;)), ve filmovém světě fénixe ale ano... Nehledě na to, že pokud by stáli "normálně", obraz by byl jeden velký bordel ;)... 
Rybba: Ale já přece obhajoval čistě fénixe, alespoň po scénáristické stránce. Klovesovu práci považuju přinejmenším za chaotickou a značně nedotaženou... I když některé drobné detaily mu upřít nemůžu. Křiklanův rozhovor s Harrym u Hagrida považuju za psavecký vrchol potter série... 
A jak už jsem psal, pětka se dá vklidu pochopit i bez knihy. Jako jedna z nála potterovek. Neboť má souvislou a jasnou nosnou linku. Pospojitost (ovšem pozor, já měl na mysli pospojitost příběhovou, nikoli formu režisérskou, či třeba hudební) tam ovšem jasně chybí, protože příběhově se každým dílem zaměřuje úplně někam jinam. Duo prvních filmů na Harryho průzkum kouzelnického světa, trojka dává přednost Harryho vstahu k prátelům a nepřátelům, plus jakési započetí průzkumu sama sebe, čtyřka se snaží být teen komedií a detektivkou zároveň, pětka započala nanovo průzkum Harryho emocí... 
Jde o to, že se nepřenášení nějaké nosné motivy z dílu do dílu, není tam to pojítko. Je fajn, že v každém díle je popisována hrozba podobě Voldemorta, ale díky Rowlingové a její neochotě naznačit filmařům vývoj příběhu chybí hloubka. Prostě je to jenom strašák, co na konci filmu vykoukne. V knihách pospojitost funguje, protože je zjevně přenášejí dějové linie. Ty se však špatně převádí do scénáře, když máte nějaký omezený čas, vlastní představu o příběhu, tak aby film fungoval a autorka přijde a řekne, tohle tam musíte nechat, tohle ne. Ale PROČ to tam musí zůstat už nevysvětlí. A na filmech je to znát. Pak se z dílu na díl objeví Ginny místo ve dvou kratičkých scénách téměř v každé druhé. Takto je složitě budován vstah Harry x Sirius ve trojce, tak, aby ve čtyřce nebyl Gary Oldman ve vlastním filmu pomalu ani vidět, ale jenom slyšet... 
Nevadí mi vyhazování materiálu z knihy, ani jeho nahrazovaní vlastním materiálem. Vadí mi nesoudružnost vlastních scénářů, ať už je to na jednotlivý díl, kdy se chce evidetně stihnout všechno a přitom nic, nebo na celou sérii, která postrádá hlubší návaznosti...
Autor: Rybba Datum: 2010-07-21 08:50:36
;)
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2010-07-21 11:19:24
Pro Rybbu: Ta scéna na ministerstvu s Harrym na podlaze mi dodneška taky vrtá hlavou. Pokud byl Voldemort jenom v Harryho mysli (čímž by se vysvětloval Brumbálův nezájem), jaktože ho viděl Popletal a další?  
Jinak, v Relikviích mrtvoly být musí, vždyť tam má padnout prakticky zbytek Fénixova řádu,(i když na mrtvého Remuse se teda netěším ani v nejmenším :cry ). 
A co se týče příběhové stránky HP filmů, tak se plně ztotožňuji s Karlosem :) .
Autor: Janina Datum: 2010-07-21 13:53:09
Lil : mě to v hlavě nevrtá :roll . Pán zla se nedokázal udržet v Harryho těle (plného lásky, naděje) a tak ho musel opustit, takže ho v ten moment uviděl Popletal i další. 
A co se týče názoru Karlose, tak s ním se plně ztotožňuji vždycky!! Má můj nehynoucí obdiv!!
Autor: Rybba Datum: 2010-07-21 16:04:51
pro Janina, jasně nedokázal se udržet v jeho mysli, ale pak je tam záběr na Harryho ležícího a Brumbála vedle něj klečí, zrnka prachu ve vzduchu a Voldík nikde... Plus jak říkala Lil, Brumbál absolutně nic nedělal a nezájem, takže byl neviditelnéj... No,ale najednou přišli zaměstnanci Ministerstva a uviděli ho... :p :p
Autor: Janina Datum: 2010-07-21 17:05:04
Rybičko - jak by Ti jistě řekl profesor Karlos - je to určitá choreografie a kompozice záběru. Režisérský přístup. :)
kachka
Autor: Anonym [89.176.18.93] Datum: 2010-07-21 18:55:08
možná to už víte ale Emma se objevila v klipu One Night Only http://www.youtube.com/watch?v=AZa1ViT4Ihc&translated=1 :)
Autor: KARLOS Datum: 2010-07-21 19:43:31
Janina: Neřekl by jsem to lépe ;)... 
Je možné, že původní střih to měl nějak pošéfované, ale z důvodu časového prostoru to vyhodili... A nebo tahle vize režiséra je jasná jenom Yatesovi :D... Každopádně jsem taky nad tím dumal a dodumal jsem se k tomu, že je mě to vlastně docela fuk :D
Autor: Rybba Datum: 2010-07-22 01:32:15
No já z vás nemůžu z obou... :grin Vy jste teda dvojka k pohledání, to se musí nechat... :grin  
 
Pro Kachka, ehm, co to je za skupinu, nějací novodobí "Brouci"??:p Ten konec klipu jsem nějak nepochopil, ale dobrý... ;)PS: Takhle se teďka balí holky?? To jen abych se něco novýho třebas přiučil... :roll
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2010-07-22 13:04:37
Pro Kachku: Pěkný :), akorát by mě zajímalo, co měli znamenat ti psi na konci...?

Autor: Anonym [89.102.99.212] Datum: 2010-07-22 14:14:40
Zde je nějaká novinka o Danovi - bude z něj právník! http://kultura.idnes.cz/daniel-radcliffe-nechce-byt-jen-harry-potter-utika-k-roli-pravnika-p9h-/filmvideo.asp?c=A100720_161152_filmvideo_tt
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-07-22 15:23:54
Pro Lil: No něco jakože celou dobu oni byli ti psi a když si to pustíš znova tak třeba on ji olízne což jsem nejdřív nechápala ale je to protože je pes :grin nevim moc jak to vysvětlit, ale líbí se mi to :) je to takový originální, ale plno lidí to nechápe..což je na prd :)
Kachka
Autor: Anonym [89.176.18.93] Datum: 2010-07-22 19:25:04
skupina One Night Only se nemusí líbit všem je to taková řekla bych typická britská skupina.ale nijak zvlášť mě nezaujala některý písničky nejsou špatný. konec sem taky nějak nepochopila asi že sou to psi...? jinak ten zpěvák fotil s Emmou nějakou to kolekci pro Burberry myslím
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-07-22 21:12:51
a ten zpěvák se mi strašně líbí :grin
Autor: Rybba Datum: 2010-07-23 04:01:59
Pokud jsou oni těmi psy, tak by to možná konečně dávalo smysl... :grin  
 
pro Jájinku, ty jsi tak mlaďounká, to je hrůza... :p
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-07-23 13:08:56
Asi jsou když na konci koukjí do zrcadla a vidí tam psy ;) a fakt díky :grin za svůj věk nemůžu :)
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2010-07-23 13:11:38
Oni mají být těmi psy a nebo je jenom přirovnávají k psům? :grin Tak či tak, možná kdybych rozuměla tomu, o čem se v tý písničce zpívá, dávalo by mi to nějaký smysl :roll :p
Lil
Autor: Anonym [92.62.224.5] Datum: 2010-07-23 13:17:24
Aha, zrcadlo! To mě taky mohlo napadnout :p .
jajinka
Autor: Anonym [213.235.145.94] Datum: 2010-07-23 14:55:18
Já si to musela pustit několikrát a pak sem si všimla že koukají do zrcadla :grin a ten text jsem si našla na netu ale nějak mi to k tomu klipu moc nesedí.. ;)
UE u nás
Autor: Anonym [90.176.51.25] Datum: 2010-07-25 14:41:19
http://www.filmcity.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=19510&level=101
Autor: KARLOS Datum: 2010-07-25 16:53:36
Mno, filmcity by jsem už raději za bernou minci nebral... V diskuzích se provozovatel trochu rozchází s realitou a těžce přestřelují... Osobně si ale myslím, že ue by se mohla objevit, pokud dostali nějaké (jakékoli) echo od vydavatele...
kachka
Autor: Anonym [89.176.18.93] Datum: 2010-07-26 10:06:01
já doufám že vyjde nějaký dobrý balíček všech až budou k dostání a až pak si je koupím
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-07-26 14:01:42
OMG...ak je to pravda, že sa to dostane aj k nám, tak je to absolútna bomba!!!
Autor: Anonym [94.112.146.23] Datum: 2010-07-26 17:07:55
skoda ze se tady nepridavaji novinky jako driv :cry :cry
Autor: KARLOS Datum: 2010-07-26 19:39:58
[94.112.146.23]: Nám je to líto taky. Bohužel času není nazbyt. Za weekend jsem u pc seděl dohromady půl hodiny, pokud nepočítám osmihodinovku v práci, kde jsem net nestihnul ani zapnout :(... 
Ale ano, na netu se konečně něco našlo, jdu na to ;)... Večer čekejte :D...
Autor: Anonym [85.248.47.75] Datum: 2010-07-26 19:59:12
no tak písal som e-mail na ten filmcity a toto je ich odpoveď: 
Dobry den 
 
 
 
Ano na podzim budou v prodeji Ultimatni edice prvnich 4 dilu Harryho s mnoha bonusy a nejspíše i nějakým tim bookletem. Bohuzel i v USA se vydani prvnich dvou titulu s rozsirenym strihem nesetkalo se zasadnim ohlasem a proto tento nakladny novy strih pro další dily nebyl a nebude vyuzit. V CR bude vydana UE, nikoliv UCE (ta obsahuje ony dva rozsirene dily). V CR bude edice na 3DVD, nikoliv na 4DVD (disk 4 obsahuje jen digitalcopy a pro lokaci této edice pro iPod (napr) není licence a ani by nebylo v zasade uplatneni. Rozsirena edice v CR nebude také proto, ze jiz není mozne dodabovat rozsirene sceny, uz jen proto, ze mladi dabéři ristli s Harry Potterem a tak by Kotek zcela jiste nemohl jiz dabovat Harryho v prvnim dile 
 
Akože dosť veľké sklamanie- s tým dodatočným dabingom by to nebol veľký problém- veď klasické bonus DVD obsahuje všetky tie vynechané scény a to dokonca s CZ dabingom, čiže by to nebol veľký problém vsadiť do filmu tú zvukovú stopu...+ tá veta s tým, že sa to nestretlo s veľkým ohlasom je úplná blbosť, keďže práve tie rozšírené verzie filmu sú najväčším lákadlom a keď sa mnoho fanúšikov dozvedelo to, že HP3 a 4 nebudú obsahovať rozš. verzie, neplánujú ich ani kupovať...
Autor: Janina Datum: 2010-07-27 09:38:08
Musím se podělit o zážitek z mé 3-denní cesty do Anglie. Můj "kolega" který mě čekal na letišti na sobě měl tričko s motivem Bradavic a na něm nápis - v překladu - Neville by to zvládl za čtyři díly. :)
Autor: Rybba Datum: 2010-07-27 14:25:24
pro Janinu, to je fakt... :p :p :p

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR