'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Radcliffe a Grint o Pattinsonově úspěchu
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
18.118.7.85

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

 

Radcliffe a Grint o Pattinsonově úspěchu

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  Herci
Příspěvek přidal(a) Radis_cz   
úterý, 24 listopadu 2009, 12:16

Twilight sagaBBC nedávno uveřejnila rozhovor s hvězdami z filmu Harry Potter Danielem Radcliffem a Rupertem Grintem. Oba herci se v rozhovoru vyjadřovali také k velkému úspěchu jejich hereckého kolegy z Ohnivého poháru Roberta Pattinsona, jenž ztvárnil hlavní roli ve filmu Stmívání. 

 Dan řekl: "Nemluvil jsem s Robertem od doby, kdy jsme se viděli na otevření jedné galerie" uvedl Radcliffe. "Tak trochu jsme si vyměňovali rady skrz novináře, bylo to bizarní. " 


Pokračování uvnitř článku

"Je to šílené, když na tebe lidi křičí a úplně z tebe šílí." 

"Obvzlášť u Roberta - a počet dívek, které by na něj nejraději skočily - musíte to brát tak trochu s odstupem s tím, že částečně mají rady vás a částečně vaši postavu." 

"Dokud si o sobě moc nemyslíte, je to v pořádku."

Rupert uvedl, že Robert si v boji s popularitou také vede skvěle a dodal, že on stále ještě není zvyklý na to, že ho někdo poznává na ulici.

Zdroj: www.mugglenet.com


PS: Nový měsíc udeří do kin již tento čtvrtek, takže všechny fanoušky fantasy srdečně zvu na velkolepou premiéru Twilight fenoménu.

 
 


Komentáře
Autor: Jája Datum: 2009-11-24 12:23:29
No vida a máme to tady...náš redaktůrek Twilighťáček...máš lístky do první řady? Tak ať tě tam ty náctileté holčiny neumlátí Bravíčkama...a prosím: nevyprávěj :grin . Antitwilighťačka ;)
pro Jaju
Autor: Radis_cz Datum: 2009-11-24 12:27:35
:p :p 8) 8) :grin :grin
Autor: Sohaj Datum: 2009-11-24 12:35:32
Jo, tak to se nepovedlo :roll
Autor: Anonym [147.229.209.114] Datum: 2009-11-24 12:45:52
a Rupert povedal vlastne čo? :grin
Jájo!!!!
Autor: Janina Datum: 2009-11-24 15:41:42
:p , ale dala jsi mu to !!! A tohle tady napíše v předvečer mého koupení DVD Prince. Nicméně musím napsat že samotný Robert je opravdu šukézní!!!! :roll
Autor: Rybba Datum: 2009-11-24 16:33:18
pro Janinu, Janino, Janino, ty ses to slovo neměla nikdy naučit, dyť ty ho snad používáš na každého trošku hezkého herce nebo ne? :grin  
 
pro Jáju, ale fůůůj Jájo, jak se to chováš k jednomu z redaktorů na PW?? No ts ts ts... :p  
 
Jinak na to časem někdy někde kouknu, ale do kina na to opravdu nepůjdu, zbytečně vyhodit peníze oknem za to, že budu celé představení poslouchat nadržené výlevy puberťaček, budu bombardován popcornem, za krkem budu mít vylitou colu a ještě mě bude co chvilku někdo mlátit Bravíčkem po hlavě :grin. Děkuju, nechci :grin
Autor: Janina Datum: 2009-11-24 16:44:42
pro Rybbu: 
Ale no tak, přej mi trochu radosti. Jsem svobodná, osamělá, nemám ani psa, pouze kaktus. ;)  
pro Radise: 
a kdypak rozjíždíš StmíváníFans stránky? :roll
pro Jajinu
Autor: Radis_cz Datum: 2009-11-24 17:38:16
Nerozjizdim..jen sem to chtel trochu rozjet tady 8)
Autor: Vesemir Datum: 2009-11-24 18:31:07
Hm, zrovna mám chuť se k něčemu vyjádřit, ale k tomuhle tématu můžu podotknout jen jedno:  
 
... 
 
P.S. Co takhle nějakej článek o Harry Potterovi ?
Autor: Anonym [188.120.212.18] Datum: 2009-11-24 19:39:13
Omlouvám se za hnidopyšství, ale slovo 'zkrz' je zrovna jedno z těch, které patří do žumpy českého jazyka :cry
Anonym promine
Autor: Radis_cz Datum: 2009-11-24 20:17:16
Anonym promine, ale priste se doufam alespon podepise abych vedel komu pisu. Za ten patvar se omlouvam, sem rad, kdyz me nekdo pod clankem upozorni na chybu v pravopisu, ale kdyz uz nekoho opravuji, nemel bych se sam podivat a poradne si precist co jsem napsal/a ? Slovo hnidopich se pise s mekkym "i" :)
Autor: Anonym [188.120.212.18] Datum: 2009-11-24 21:51:02
Já narozdíl od vás nejsem redaktorem webu, který si každý den prohlíží tisíce lidí. Mimoto jde o slovo dosti zastaralé a rychlá kontrola v googlu, která je sice často scestná, tu variantu nezavrhla. 
 
Své chyby jsem si však vědom. 
Podepisovat se nebudu protože pro někoho, kdo tu není stálýmj návštěvníkem, je IP adresa z hlediska anonymiti rovnocenná nějaké přezdívce, která beztak nic neznamená. 
 
Pakliže chtete vědět, zda jde o stejného autora, postačí vám právě IP adresa, neboť s výjimkou proxy serverů a dynamických IP adres uživatel bežně svou IP adresu nemění.
Pár slov k anonymitě...
Autor: Vesemir Datum: 2009-11-24 22:12:08
Nehodlám zasahovat do vašich jazykovědnejch polemik, ale poznámka k anonymním příspěvkům na internetu: 
 
- za 1. zástupy Anonymů znepřehledňujou jakoukoli diskusi, je docela únavný reagovat na "Anonyma s IP adresou xxxxx" a kontrolovat si čísla IP adres... Dochází tim akorát ke zmatkům; 
 
- za 2. je to otázka základní slušnosti - je slušný vzhledem k ostatním vystupovat alespoň pod nějakym jménem, jakkoli může bejt smyšlený; nikdo tu nechce příjmení či dokonce adresy, jen je prostě slušný používat nějakou identitu; 
 
- za 3. neosobní IP adresa rozhodně neni rovnocenná přezdívce - mnozí diskutující si svou internetovou identitu pečlivě střeží, jejich jméno je na některejch servrech dobře známo, v dobrym i špatnym; 
 
- neni třeba se tu hned registrovat, jméno (nick) je možno připojit pod text nebo do nadpisu...
Autor: Anonym [188.120.212.18] Datum: 2009-11-24 22:18:38
V tom případě se ale musím podivit tomu, že ze všech anonymů, kteří kdy na této stránce přispěli do diskuze u nějakého článku, vám neuvední jména vadí zrovna u mě. 
 
Pro Vesemira: 
 
Slovo „slušný" mi v kontextu internetových diskuzí, ale též v kontextu dnešní společnosti připadá dosti prázdné a klišovité. 
 

pro Anonyma s IP adresou 188.120.212.18
Autor: Vesemir Datum: 2009-11-24 22:35:20
Hm, tak to je dost smutný... :roll
Pro Vesemira a Anonyma
Autor: Radis_cz Datum: 2009-11-24 23:25:58
1) Souhlasim ve vsech bodech s tvymi nazory na anonymni vystupovani. 
2)Kolikrat si clovek vystupujici jako anonym dovoli to, co by si za jinych okolnosti vubec nedovolil. Proro je u nekterych webu zavedeno vyzadovani emailu a jmena. To se potom kazdy hlida.  
3)A to je pro anonyma : Nevadi mi ze sem pisou anonymove. Ale u vas ano, protoze jste na me promluvil/a a nejak mne konfrontoval/a. Proto sem se chtel "predstavit" a pak s vami neco resit.Doted nevim zda mluvim se starsim panem nebo si pisu s nejakym teenagerem. Je to zaklad slusnosti jak jiz rekl Vesemir. 
4) K te slusnosti: No radeji take nektere diskuze uz snad ani nectu protoze dnes ma internet doma uz kazdy ehm..jak bych to rekl slusne..no kazdy trochu primitivnejsi clovek a podle toho to take v diskuzich vypada, ale myslim ze sem chodi dost chytrych a civilizovanych lidi kteri tu maji sve stale nicky a za nimy tak vystupuji. Pokazde vim s kym mluvim a normalne se to vetsinou vyresi v klidu a ve spokojenosti. 
5)Jsem rad ze ste me upozornil/a na chybu a tim bych to ukoncil.
Autor: Rybba Datum: 2009-11-25 01:58:26
Nehádejte se děti, stejně všichni umřem... :p
Autor: Jája Datum: 2009-11-25 08:50:59
Janina: no toto, tak ji ti přenechám Tomíka a ty jedeš po Patizónovi? Jak se ti něco takovýho může líbit? :grin :grin :grin Hele, já jsem taky osamělá, máme stejný vkus, stejné názory...co ty na to. Když už Rybba pochybuje. :grin  
 
Radis: musím uznat, že jsi opravdu odvážný a taky - nikdy bych nevěřila, že s tebou v komentech k tomuto článku budu v něčem souhlasit. A kupodivu ano. Souhlasím se vším co jsi ty (a také Vesemir, ale to je normálka, s tím souhlasím skoro vždy ;) ) napsal o anonymech. ;)  
Nic proti nim, ale když v komentech vidím "svoje" lidi, je to, jako bych mluvila s kámošema. Znám jejich názory, už tak trochu vím, kdo se za jejich přezdívkami skrývá a co od koho mohu čekat. ;)
Autor: Anonym [195.28.70.62] Datum: 2009-11-25 08:58:47
Dlho som sem nic nepisala, tak sa ospravedlnujem, ze tu budem ako "anonym", ked si spomeniem na nick a heslo, tak sa prihlasim. Ono mi to pride zvlastne, ze kym hral v Potterovi, tak bol Pattinson vyzdvihovany a bolo mu priane vela uspechu v profesionalnom zivote, ale ked hraje v inom filme a je rovnako milovany ako Radcliffe, tak sa spusti sprska kritiky a najradsej by ho viaceri fanusikovia zakopali pod zem. Osobne nie som Pattinsonov fanusik, ale teketo menenie nazorov mi pride zvlastne. Ak by hral v Stmievani hlavnu postavu Grint, tiez by ste presli od obdivov k woo - doo babikam, len aby nebolo ublizovane HP? Osobne, mam rada HP aj Stmievanie, no neporovnavam ich dokopy, pretoze su to dva uplne odlisne zanre knih a filmov. Toto je moj nazor, a je mi jedno, ci ma niekto okrikne, alebo nie :)
Autor: Jája Datum: 2009-11-25 09:06:57
Pro anonyma nade mnou: proč bychom tě okřikovali? Fanoušci HP jsu vesměs slušní a inteligentní lidé. Nejde tu vůbec o Pattinsona. Prostě někomu se líbí někomu ne. Zkus se podívat někdy na fanouškovské stránky Stmívání a přečti si, jak tam ty holčiny píšou o Radcliffovi. ;) A o tom to je. Někomu se líbí to, někomu zase tamto. Máš u mě velké plus, když píšeš, že HP a Stmívání nemájí nic společného, že jsou to naprosto odlišné žánry, díky ;)
Autor: Anonym [195.28.70.62] Datum: 2009-11-25 11:58:50
Pre Jája : Dakujem za kompliment ;) Mala som na mysli, ze nie raz som tu uz citala, ze Stmievanie je hnus, naprosta blbost a podobne slovicka. A len preto, ze maju pocit, ze Potter ma konkurenta.  
 
Na strankach Stmievania som nebola, ale urco tam pisu prave tie zblaznene dievcata. Pamatam si este tie casy, ked bol Potter v 3. rocniku, kolke dievcata prenho stratili hlavu. A na Pottera doteraz do kin chodia taketo baby + male deti, ktore prekecaju cely film, takze niet nad DVD doma :grin Ale mala som na mysli, ze dievcata, ktore boli predtym tak zblaznene do Radcliffa, uz skratka povyrastli a ich vyjadrovanie k nemu uz nie je natolko pubertalne. Tak mozme dat sancu aj fanusickam Stmievania, ze ked povyrastu, dospeju aj ich nazory, rovnako ako tie nase :)
Autor: Anonym [81.0.253.29] Datum: 2009-11-25 16:15:29
twilight je jiný od HP a teĎ HP hodně válcuje no a? jsem fanouškem Twilight i HP! Po tom, co vyjdu z kina, kde jsem byla na New Moon, půjdu si koupit DVD harryho no a co?? Nesnáším lidi, co jsou tak málo tolerantní, jako tady na tom webu...
Autor: Anonym [188.120.212.18] Datum: 2009-11-25 16:44:16
„Fanoušci HP jsu vesměs slušní a inteligentní lidé. " 
 
Řekl bych, že stejně dobře tohle můžete říkat o fanoušcích Baníku Ostrava. 
 

Autor: Arwen Wilwarin Datum: 2009-11-25 18:21:26
Jdu na Nový měsíc v sobotu...vůbec z toho nejsem šťastná... dělám to jen pro rodinu...protože jinak nám sestra mého přítele nepůjde na svatbu :grin :grin :grin (btw, moje budoucí švagrová není nějáká puberťačka, je to docela inteligentní studentka VŠ, ale prostě má ráda romantiku... :roll )
pro Anonyma s IP adresou 188.120.212.18
Autor: Vesemir Datum: 2009-11-25 21:00:19
"Řekl bych, že stejně dobře tohle můžete říkat o fanoušcích Baníku Ostrava."  
 
Absolutně nemůžu souhlasit, to je naprostej nonsens. Klubová příslušnost ani trošku nevypovídá o charakteru, vychází spíš z místa narození, což je naprosto nevypovídající charakteristika. Naprotitomu fanoušci HP maj společný určitý etický, morální minimum - jinak by knihy o HP nemohli číst. 
Příklad - nedovedu se představit, že by fanouškem HP byl přesvědčenej rasista. Což se rozhodně o Baníku Ostrava říct nedá...
Autor: Rybba Datum: 2009-11-25 21:57:34
Ale zase házet všechny fanoušky Baníku do jednoho pytle je blbost v každém klubu se najdou ti horší a ti lepší fanoušci, asi jako u všeho ostatního (HP, Stmívání, Pán Prstenů atd...), je pravda, že v Ostravě těch horších (špatných) fanoušků je víc než jinde, ale to přece neznamená, že jsou špatni všichni!!! :roll  
 
PS: Nefandím žádnému klubu v české republice (ani ve světě) a ani na fotbal se nekoukám, to říkám jen proto, kdyby mě chtěl někdo cpát do Ostravského kotle... :grin
Rybbo,
Autor: Vesemir Datum: 2009-11-25 22:18:50
tak to ale vubec nebylo myšleno... Já psal o tom, že klubová příslušnost o charakteru člověka ani trochu nevypovídá, zatimco nálonnost k fenoménu Harryho Pottera do značný míry ano... Vubec sem se nesnažil nikterak charakterizovat Baníkovce (ani přívržence jakýhokoli jinýho klubu), naopak píšu o nemožnosti jakýkoli společný charakteristiky na základě klubový příslušnosti ! 
 
To se ale dostáváme někam jinam. Leč trvám na tom, že mezi příznivci Harryho Pottera je daleko více slušnejch a tolerantních lidí, neb ti méně tolerantí by se s obsahem série nemohli ztotožnit... 
 
Tohle ale skutečně patří spíš do soví pošty...
pro Anonyma 188.120.212.18
Autor: Jája Datum: 2009-11-26 08:12:24
Můžu se vás zeptat, proč sem do komentů chodíte? Jste fanouškem HP nebo vás jen baví opravovat pravopis redaktorů? A jiné... :)
Autor: Anonym [188.120.212.18] Datum: 2009-11-26 15:45:24
Pokud je s tím takovej problém, když člověk někoho jen tak opraví, už se to nebude opakovat.
Autor: Janina Datum: 2009-11-26 15:58:48
Děkuji žumpě českého jazyka za konec oprav. Zdraví nerasistická fanynka Baníku Ostrava.
pro Vesemir
Autor: Rybba Datum: 2009-11-26 16:14:23
Promiň, já to nemyslel na tebe, byla chyba, že jsem tam nenapsal pro koho to je, ale holt jsem byl lenivéj tam nakopírovat tu IP... Jinak já to říkal, tak všeobecně pro všechny, kdo by měl stejný názor, jak tam ten anonym.. :roll  
 
pro Janinu, Janinooooooooooooooooooooooo :grin :grin :grin
Radis_cz ze skoly
Autor: Anonym [193.84.36.242] Datum: 2009-11-26 16:57:35
Pro anonyma: Ale tady uz prece vubec neslo o tu chybu. To sme si vyrikali vys tak me do toho prosim nezatahujte.Jde o 
vase nasledne rypnuti do komentare Jaji a cely zbytek se toci okolo toho a ne uz okolo chyby v clanku.
Radis_cz ze skoly
Autor: Anonym [193.84.36.242] Datum: 2009-11-26 16:57:49
Pro anonyma: Ale tady uz prece vubec neslo o tu chybu. To sme si vyrikali vys tak me do toho prosim nezatahujte.Jde o 
vase nasledne rypnuti do komentare Jaji a cely zbytek se toci okolo toho a ne uz okolo chyby v clanku.
Autor: Jája Datum: 2009-11-27 08:13:43
Správně, podstatné pro mně bylo to "a jiné" - nevěděla jsem jak to napsat...takže rýpnutí,díky, Radisi_cz do školy. Mně je jedno, že to byl zrovna můj koment, ale jen tak by mně zajímalo, proč chodí anonymové do komentů fanouškovských stránek čehokoli a prazvláštně rýpou. Jo, jestli jste fanouškem Sparty - nedivím se

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR