'; ?> Potter Web CZ/SK - Harry Potter Fans - Nový rozhovor s Rupertem a Emmou!!!
Error creating feed file, please check write permissions.

Potter Web CZ

Harry Potter Fans


Úvodní stránka > Novinky > Trio > Nový rozhovor s Rupertem a Emmou!!!

Bleskovka

Příležitost pro všechny výtvarníky!
Umíte kreslit? Chcete svá díla zveřejnit a ještě mít možnost získat pěkné ceny? Pak klikněte sem

Hlavní výběr

Úvodní stránka
Novinky
SPOILERY 7.kniha
Knížky
Herci
J.K.Rowling
Galerie
Stáhněte si
Doporučené odkazy
Návštěvní kniha
Napište nám
Soví pošta - diskuse
Příčná ulice - burza
Archiv diskuse hp.cz
Archiv diskuse FMS

Potter Web Menu

Náš tým
Naše ikonka
Akce
Newsletter
Magazín Pottered
Potter Povídky CZ
Budeč

Přihlášení

Přihlašovací jméno

Heslo

Zapamatovat
 
Chci se zaregistrovat!
Zapomněla(a) jsem heslo

Oko Velkého Bratra

Tvoje IP adresa:
18.191.132.194

RSS a sdílení

Potter Web CZ

Prohlášení

Potter Web CZ is in no way related to J.K. Rowling, Scholastic Books, Bloomsbury Publishing or Warner Bros. All images and material related to the J.K. Rowling novels is © Scholastic Books (US), and Bloomsbury Publishing (UK). All material related to the "Harry Potter" films is © Warner Bros.

Veškerá práva ke zde zveřejněným autorským článkům vyhrazena.
Články není  dovoleno přebírat bez souhlasu redakce a bez uvedení původu "potterweb.cz".

Tato stránka používá pouze vlastní technické soubory cookie, nutné pro její fungování.
Používáním této stránky souhlasíte s používáním souborů cookie.

Naše ikonka

Budeme rádi, když na svých stránkách umístíte tuhle naši ikonku s odkazem na www.potterweb.cz/web/
Potter Web CZ
Návod na vložení ikonky je zde.

powered_by.png, 1 kB

Starší články

<<< 
<<
Duben 2024
>>
 >>>
 
  Po
  Út
  St
  Čt
  Pá
  So
  Ne
 
 
1
2
3
4
5
6
7
 
 
8
9
10
11
12
13
14
 
 
15
16
17
18
19
20
21
 
 
22
23
24
25
26
27
28
 
 
29
30
 
 
 
 
 
 

 

Nový rozhovor s Rupertem a Emmou!!!

| Tisk |  E-mail
Novinky  ->  Trio
Příspěvek přidal(a) happy-smile   
sobota, 09 prosince 2006, 13:50
Emma Watson a Rupert Grin poskytli francouzskému časopisu One velmi zajímavý rozhovor, kde mluvili o natáčení Fénixova řádu a o tom, jestli chtějí i nadále pokračovat v potterovské sérii. Emma zde opět opakuje, že ještě není rozhodnutá....

Scany najdete TADY a TADY.



Každý Harry Potter je temnější než ten předchozí. Bude to tak i s Fénixovým řádem?
Rupert: Rozhodně. Tentokrát musí Harry bojovat s vlastními démony více než s draky a dalšími příšerami. Fénixův řád bude rozhodně temnější než Ohnivý pohár.

Jak je David Yates, režisér Fénixova řádu, odlišný od ostatních režisérů, se kterými jste pracovali?
Emma: David je velmi přesný a pečlivý, pokud jde o hraní. Vždycky hledá dokonalost a nebojí se jednu scénu točit několikrát, dokud náš výkon není perfektní. Často je to vyčerpávající, ale cítím, že jsem pokročila jako herečka.
Rupert: Ve srovnání s Mikem Newellem, režisérem Ohnivého poháru, je David opravdu klidný. Vždy zůstává v klidu, což nebyl vždycky Mikeův případ, protože pokud jsme neudělali přesně to, co chtěl, nebo pokud jsme něco zahráli špatně, tak zvýšil hlas nebo ná dokonce vynadal. David je oproti němu klidnější a trpělivější.

Už to bude přes šest let, co se znáte. nelezete si ještě na nervy?
Emma: (smích) Musím připustit, že je to pro mě někdy těžké" Ne, samozřejmě si dělám srandu... Naše přátelství není falešné a dneska už Dana a Ruperta považuju skoro za své bratry. Těch 6 let jsme se viděli skoro každý den a velmi dobře jsme se poznali. Rupert a Daniel mají v mém životě velké místo. Byli jsme tu pro sebe vždycky, když se stalo něco špatného a taky jsme spolu sdíleli všechny skvělé zážitky.
Rupert: Taky považuju Emmu za člena své rodiny. Hodně lidí je překvapených, že se mimo natáčení moc nevídáme. Ale musíte pochopit, že se vídáme celý den skoro každý den. Kdybysme spolu byli 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, tak už bysme se nemohli nikdy vystát! (smích)

Právě jste dokončili natáčení pátého filmu, chcete pokračovat v dalších dvou?
Rupert: Jo, rozhodně. Kdybych teď opustil tohle dobrodružství, byla by to opravdu hanba. Taky myslím, že bych se nemohl dívat na to, jak někdo jiný hraje Rona! To by mě zranilo!
Emma: Ještě jsem se nerozhodla. Pořád si nejsem jistá, pokud jde o hraní Hermiony v dalších dvou filmech. Každý film nám vezme 10 měsíců z roku, během kterých sotva vidíme naše přátele. Je to opravdu namáhavé. A já přemýšlím o svém vzdělání. Ráda bych šla na univerzitu.... Takže o tom ještě stále přemýšlím.
Rupert: Bylo by hloupé přestat, když už jsi toho tolik udělala. Popravdě, kdybych měl hrál vedle někoho jiného než tebe, tak bych se cítil opravdu divně. Když jsme točili čtvrtý díl, tak jsi říkala to samé. Myslím, že budeš i nadále pokračovat v natáčení Harryho Pottera.
Emma: Možná máš pravdu... (smích)

Emmo, znamená to, že si nejsi jistá, že bys chtěla nadále zůstat herečkou?
Emma: Opravdu nevím. Daniel a Rupert jsou si tak jistí, když přijde na jjeich budoucnost. Ví, že chtějí zůstat herci, ale já fakt nevím. Před Harrym Potterem jsem neměla žádné zkušenosti jako herečka, nikdy jsem nebyla na zkoušce. Ke kinu jsem se dostala náhodou! Ráda bych, stejně jako to udělal Rupert, hrála v nějakém jiném filmu a taky v divadle, aby přede mnou bylo živé publikum. Zatím si dávám čas, abych zjistila, co chci vlastně dělat po HP. Nespěchá to...

Užíváte si to, že vás lidé poznávají na ulicích a to že nosíte pěkné stylové oblečení na premiéry?
Rupert: Tenhle aspekt mé práce mě opravdu nepřitahuje. Často se cítím na premiérách a na párty nepohodlně. Pokud jde o to, že mě lidé poznávají na ulicích, pořád jsem si na to ještě nezvykl, i když to trvá už 6 let. Pořád mi to připadá šílené, když někoho znají na celém světě.
Emma: Cítím to samé. Stále se cítím nesvá, když na mě lidé mluví na ulicích, jsem docela stydlivá. Pokud jde o premiéry, tak to na rozdíl od Ruperta miluju! Možná je to proto, že jsem holka! Cítím se opravdu skvěle, když se dobře obleču, aby mi to slušelo před kamerami.

Jakou nejlepší věc vám sláva přinesla?
Emma: To že můžu cestovat po célém světě a dokonce v první třídě! (smích) Kdybych nehrála v HP, tak bych nikdy neviděla Čínu, Japonsko nebo New York.... Tohle je opravdu skvělé.
Rupert: Dostáváme zdarma hodně věcí nebo dokonce slevy v obchodech. To je docela cool! (smích)

Je díky tomu také lehčí najít si kluka nebo holku?
Emma: Ne, vůbec ne! Často se na mě kluci ani neodváží promluvit, protože si myslí, že jsem mimo jejich dosah a že bych na ně shlížele spatra. Ale to vůbec není můj styl. Ještě jsem nenašla přítele, ale neztrácím naději. Stále čekám na svého okouzlujícího Prince.
Rupert: To je pravda. Mě zase honí hodně holek, ale jenom proto, že hraju v HP, nemám to rád. Raději bych se zamiloval do někoho, kdo neví, kdo jsem!

Můžeš nám říct něco o Driving Lessons, filmu, který jsi točil před Fénixovým řádem?
Rupert: Dostal jsem scénář, když jsem točil Ohnivý pohár, a  ihned se mi zalíbil. Dlouho jsem čekal na nějou roli, která by byla odlišná o té v HP a která by byla bez speciálních efektů. Bylo to trochu zvláštní točit s tak malým týmem a bez modrého pozadí pro speciální efekty. Ale zažil jsem spoustu legrace a doufám, že něco podobného budu dělat znovu.

V tomhle filmu máš taky svou první milostnou scénu.
Rupert: Jo, taky to bylo samozřejmě docela zastrašující. Ale ne tak moc jako když jsem musel tuhle scénu sledovat na velkém plátně s celou mojí rodinou. Byl jsem opravdu v rozpacích! (smích)

J.K. Rowlingová oznámila, že několik postav v sedmé knize umře. Myslíte si, že by Ron nebo Hermiona mohli byt jedním z nich?
Rupert: Opravdu nevím! Ale pokud Ron opravdu zemře, tak to pro mě nemá nějaký velký význam, protože to bude poslední kniha! (smích) Ale opravdu by mě naštvalo, kdyby zemřel dřív, protože chci být součástí tohodle dobrodružství až do konce!
Emma: Všechno je možné. Nevím, jsetli Ron nebo Hermiona zemřou v sedmé knize, ale přijde mi hodně pravděpodobné, že si dají polibek. Jednoho dne se to stane, musí se to stát!


zdroj: RupertGrint.net

 
 


Komentáře
Autor: mala jesterka Datum: 2006-12-09 14:15:01
to je husty!!!!!!!!! 8)
Ginny
Autor: Anonym [193.85.243.214] Datum: 2006-12-09 15:33:33
to teda je!!!!!!!!!!!!!!
analgetka
Autor: Anonym [86.49.12.175] Datum: 2006-12-09 16:31:42
kruty,myslíte ,že fakt emma už nebude hrát hermionu?
Autor: Anne Datum: 2006-12-09 17:06:04
já myslím, že bude ji bude hrát. Kdyžtak jí kluci přemluví:) bylo by fakt divný, kdyby jí po pěti dílech hrál někdo jinej 8)
Miky
Autor: Anonym [213.226.234.98] Datum: 2006-12-09 17:10:24
Ne, Emma musí hrát Hermionu až do konce, bez ní by to snad už ani nebyl Harry Potter.Jo a taky doufám, že v sedmičce neumře!!!
Miky
Autor: Anonym [213.226.234.98] Datum: 2006-12-09 17:13:03
Jo, lidičky, myslíte, že když jste takoví znalci Harryho Pottera, mohli byste někdo napsat, jak se Albus Brumbál jmenuje celým jménem, bylo to v jednom kvízu... :) :) :)
Autor: Anonym [85.135.141.84] Datum: 2006-12-09 17:33:55
Dúfam že trio zostane až dokonca 
A albus dumbledorejeho cele meno je  
Albus Percival Wulfric Brian Brumbal(po slovensky a anglicky Dumbledore ;) ;) ) :roll
Autor: KIKIEMMS Datum: 2006-12-09 17:39:07
Až Em oznámí, že končí, vysypu svoje celé prasátko, koupim si letenky do Anglie a vlastnoručně ji uškrtim!!!!!!! To ať neříká ani ze srandy! Vím, že je to vyčerpávající, ale odejít nemůže. Stratila by hodně svých fanoušků. Přece nás nemůže zradit!!!! :cry :cry :cry
Autor: Anonym [80.78.146.122] Datum: 2006-12-09 17:48:33
Mě to připadá, že už to Emm nebaví hlavně kvůli těm jejím přátelíčkům. Asi má málo času na pařby :roll Ale pokud přemýšlí nad studiem, tak si myslím, že je to docela brzo. Na vejšku nebo universitu se dá nastoupit i později, takže nevím, proč na nás dělá bubáky! Přece vidí, jaký úspěch ji přináší HP, byla by hloupá, kdyby z toho koletoče odešla... to je jako vytrhnout někomu zub, pravý bude navždy chybět a žádná náhrada to nenahradí.
Autor: potterpařmenka Datum: 2006-12-09 17:59:49
docela pěkný :grin a s tim polibekm mezi ronem a hermy plne souhlasim s emm!!!to prostě musí přijít...dyt uz to JK naznacuje v nekolika knizkach...
Autor: Anonym [83.69.34.220] Datum: 2006-12-09 18:19:35
Ta je ale nadržená :D:D:D:D
For Anonym(80.78.146.122)
Autor: KIKIEMMS Datum: 2006-12-09 18:28:29
Hezky řečeno
Autor: Anonym [89.102.104.208] Datum: 2006-12-09 19:39:07
to je dobrý :grin To je pravda. Mě zase HONÍ hodně holek, ale jenom proto, že hraju v HP... 

Autor: ela Datum: 2006-12-09 19:57:13
ja bych se za nim klidanko honila :grin
Autor: Anonym [85.216.215.59] Datum: 2006-12-09 20:42:18
no pokial ide o tu pusu,kedze som skor zastancom h/hr,tak by som nebola moc nadsena.. :sigh ale emma by mala hrat hermionu aj najdalej,nebolo by to ono keby hocikoho z trojice vymenili..ale ked ich berie ako bratov pochybujem,ze si bude chciet dat s niektorym z nich pusu,ale ako to cele dopadne je na rowlingovej. :grin ja im prajem aj emm aj rupertovi a danovi vela uspechov a stastia v zivote aj v ich hereckej kariere.. :grin
Autor: M!MO76 Datum: 2006-12-09 21:36:42
keby som byval pri emme tak by nemala problemi ze nema chlapca :grin
Autor: karča Datum: 2006-12-09 22:33:24
dobrej rozhovor :) ;)
M!MO76
Autor: Smith Datum: 2006-12-09 22:33:41
o par rokov sa budes zabavat nad tym co teraz rozpravas :)
mantaq
Autor: Anonym [89.24.6.53] Datum: 2006-12-09 22:37:56
Kebych rozuměl pre slovensky tak něco napíšu
mantaq
Autor: Anonym [91.127.92.204] Datum: 2006-12-10 02:37:16
COo sakra to ani nepis ze nevies po slovensky ... a vies vobec po cesky ? 
Vase rychle preklady HP to sa musi uznat .. ja som si 6. knihu precital po cesky .. uu tak tomu sa povie rozdiel lebo my mame original nazvy a mena a vy mate vsetko prelozene . predsa ked je Dumbledore a len vo vasom preklade je Brumbal tak sa to tazsie cita a to nehovorim ako dlho som lustil ine mena a fakulty. Hermiona :p uu to je kus . no neviem ako by som sa choval v jej blizkosti asi tak ako pisala Hermi a k tomu sa pripisuje ze neviem plynule po anglicky :grin na zaver dufam ze hermiona bude stastna to je hlavne a asi umrie Herry
Autor: Anonym [89.24.5.67] Datum: 2006-12-10 04:42:21
super rozhovor, dosti dobře odvedená prácička :)  
jinak mezi českou a slovenskou verzí je vážně obrovskej rozdíl, sama to znám, i když z druhé strany - mám fénixův řád ve slovenštině ;)
Autor: Anča Datum: 2006-12-10 14:37:53
Fakt skvělej rozhovor!!!ňákej by mohly udělat i tady u nás ale pochybuju!!!!A jak Rupert hraje ve filmu Driving lessons tak nevíte kdy tehle film bude i u nás????Světová premiéra byla prej už 4 září!!!No stat to k nám brzo příde!!!! :)
Autor: Anonym [62.240.190.65] Datum: 2006-12-10 14:53:11
Hm,opravdu pěkný rozhovor!Máte pravdu bez Emmy by to nebyl Harry Potter,už by to prostě nebylo ono! ;) A mimochodem Pavel Medek který se svým bratrem předkládá HP knihy sdělil že slovenský překlad je zcela neprofesionální a odbytý!Některá slova prostě váš překladatel neuměl přeložit tak to napsal tak jak si to myslí!Tohle je čistá pravda!
Autor: Anonym [81.91.213.99] Datum: 2006-12-10 16:03:35
ROFL :eek
Je to moc pěkné.
Autor: Verča Datum: 2006-12-10 16:18:36
:grin fandím jim, mají před sebou velkou budoucnost
for mantaq
Autor: Arlondia Datum: 2006-12-10 18:07:06
Na téma překladů se vedlo už mnoho diskuzí (k nalezení na Soví poště), ovšem v jednom se shodují jak čeští, tak slovenští čtenáři: Slovenská překladatelka se ani nesnažila popřemýšlet, jak by mohla přiblížit anglicky nemluvícím dětem, co to vlastně znamená. A kouzlo se tak v knihách vytrácí. A když přeložila nějaké jméno, nevyzní to dobře. Například Rokfort. I jména zakladatelů nic moc- Chrabromil nebo Biflomor podle mého názoru neznějí příliš vznešeně (ačkoliv Mrzimor teda taky moc ne). Jako ukázkový příklad bych mohla uvést Quidditch: famfrpál vs. metlobal. 
 
Naopak při překládání se může člověk seknout- příklad Luna Lovegoodová, v pětce najednou přeložená jako Lenka Láskorádová. Nebo dosud nevyřešená kauza R.A.B. Je to holt otázka, co je lepší- zda přemýšlet, vymýšlet a překládat nebo kašlat na to a nechat originál...
Autor: Smith Datum: 2006-12-10 19:21:18
Mena by sa proste nemali prekladat. Ked tak nejake nazvy ale mena urcite nie. Ved ako by to znelo keby napr. v sage Star Wars bolo prelozene napr. meno Luke Skywalker. To sa proste nerobi a mena by mali ostat take ako v originale.
Lacike
Autor: Anonym [85.135.141.84] Datum: 2006-12-10 20:02:34
Suhlasim so Smithom pretoze , ked sa do cestiny prelozil dumbledore ako brumbal tak hned ked sa objavilo R.A.B. tak ste si mysleli ze je to brumbal a ale nevedeli ste ze original je dumbledore .prekladatelka co preklada knihy do cestiny nevie co sa skryva pod roznymi skratkami ktore su u roznych mien napisane po anglicky a ked to da tu skratku do ceskej knihy tak nevie ze ci uz dala tomu menu ine meno a pre tu skratku sa nehodi tak co potom???? 
napiste ze ci ste porozumeli please :grin :)
:)
Autor: Anonym [193.179.70.3] Datum: 2006-12-11 11:39:44
Je to moc fajn rozhovor :)
anonym
Autor: Anonym [62.168.125.219/10.15.9 Datum: 2006-12-11 15:24:54
noooo nemusela by hrat aj tak jej to nejde
4 Smith
Autor: rastaman Datum: 2006-12-11 21:57:26
Naprosty souhlas...I kdyz na druhou stranu uz jsem napr. na Brumbala zvykly a preklady pana Medka jsou vyborny...
Autor: rastaman Datum: 2006-12-11 22:00:05
Rozhovor je moc pekny...a Emma v nem pusobi sympaticky(poznamka pro jednu slecnu ;) ).
Autor: Anonym [213.235.159.242] Datum: 2006-12-12 09:38:10
Lacike: Rozuměli, jen takový detail, do češtiny překládá překladatel (přesněji dva, kteří se střídají). A R.A.B. zůstalo nepřeložené, protože překladatel měl typ, kdo by mohl to mohl být a jeho jméno začíná na B v češtině i angličtině. A tento typ se zatím potvrzuje, alespon podle toho co říká J.K.R. a podle překladů do jiných jazyků, kde se poslední písmeno R.A.B mění podle toho, jak je příjmení Blabk přeloženo do různých jazyků. Takže s tím v češtině žádný problém nebude. 
:)
Autor: mumie Datum: 2006-12-12 20:00:20
Moc hezky :grin :) :roll :p 8) ;)
Autor: Anonym [83.208.33.104] Datum: 2006-12-13 18:47:05
Lacike: Hele, nepiš, že jsme si všichni hned mysleli, že R.A.B je Brumbál a že nevíme, jak zní originální Brumbálovo jméno. Laskavě si uvědom, že to, že si to myslelo pár jednotlivců, ještě neznamená, že si to myslel celý český národ. Taky jsem názoru, že jména by se překládat neměli, ale neříkej, že jména zakladatelů máte taky originální. Jediná vyjímka u nás je Brumbál a Luna Lovegood. Myslim, že na tom neni vůbec nic špatnýho, protože Brumbál je pro málé děti mnohem víc srozumitelnější, než pro děti krkolomný Dumbledore. A jak už psala Arlondia, mě taky napak připadá odfláknutý slovenský překlad.
Lacike
Autor: Anonym [85.135.144.132] Datum: 2006-12-13 19:56:39
Ja som nepovedal, že mená zakladateľov sú originálne a určite som nepovedal, že celý český národ nevedel že Brumbál je Dumbledore. To čo som napísal som napísal preto aby sa o tom prediskutovalo
Harry Potter
Autor: Anonym [81.30.248.13] Datum: 2006-12-14 19:41:25
Ne Emma bude určitě pokračovat,říká to jen tak,ale ona to neudělá pač má vedle sebe 2 super kámoše Ruperta a Dana a to je hlavní,ani se nedivím 6 let už spolu jsou jako rodina,takže už proto neopustí film,nejen kvůli tomu že by udělala blbost,ale i kvůli klukům Danovi a Rupertovi,ti určitě jí chtějí furt ve filmu.A je tu to nejduležitější proč neskončí Emma,protože když už dotočila 5.díl tak ty další 2 dá upe v klidu,a hlavně proto,že natáčet se bude zas někdy v létě a bude už jí to chybět,takže bez obav,naše Hermiona bude pořád stejná,a kdyby náhodou,protože nikdy nevíte co se stane v životě z minuty na minutu a musela by přestat,tak už na Harryho pottera ani nekouknu :)
Autor: Anonym [88.103.178.65] Datum: 2006-12-15 15:57:18
:)
Autor: Anonym [82.100.0.38] Datum: 2006-12-15 22:21:14
:grin
Eliška HAJSKÁ
Autor: Anonym [85.70.89.176] Datum: 2006-12-16 08:01:53
JAK ROWLINGOVÁ ŘÍKALA,ŽE BY MOHLO ZEMŘÍT KLIDNĚ VÍC POSTAV,NEMYSLELA TÍM,ŽE ZABIJE VŠECHNY OSOBY V KOUZELNIKÉM SVĚTĚ,ŽE NE??? 

miriam
Autor: Anonym [87.244.194.18] Datum: 2007-02-01 14:57:38
myslim že by si mala dať emma pusu s danielom :p
boze
Autor: Anonym [89.102.223.203] Datum: 2008-01-29 16:12:51

Komentáře vyjadřují názory čtenářů. Redakce nemůže ovlivnit jejich obsah. Vyhrazuje si však právo je odstranit.

Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář.
Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

< Předch.   Další >
Tento web je provozován soukromou osobou
a nevztahuje se na něj Nařízení GDPR