Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

To furt musíte být kousaví???

Vložil(a): Lada
Datum: 17. 10. 2005, 16:58:35

nedá mi to, abych nezareagovala. Chodím sem poměrně často, sem tam se zapojím do diskuze (spíše pomálu). Nechápu, proč pokaždé, když se tu objeví nějaký notoricky známý dotaz, případně nějaká otázka, která některým jedincům prijde tzv. trapná (nebo idiotská chcete-li), hned tazatele zpražíte. Já jsem každý díl HP přečetla nejméně 5x, tedy mimo HP6, tu jsem zatím tolikrát nezvládla a tak na většinu otázek odpovědi vím. Ale pochopte, že můžou být i tací, kteří právě dočeli celou sérii poprvé a tak mají dotazy. Kam jinam se mají obrátit, než na stránky, které se jim zobrazí poté, co zadali do vyhledavače Harry Potter? Jsou zvědaví a hned jak napíšou s nadějí, že budou mít brzy odpověď a možná i nový kontakt s nadšenci HP, tak dostanou přesdržkovou od těch, co jsou tu už dlouhou dobu a jsou otrávení a kousaví. Vzhledem k tomu, že v tématech fora nelze hledat podle předmětu v názvu, logicky se určité otázky opakují - a teď nemám namysli, to, proč Harry neviděl testrály. Je těch otázek víc a místo, abyste byli rádi za každou novou tvář, tak nováčky kompletně odradíte a pošlete je na jiné stránky. A tady zůstanou jen ti, co rádi provokují.... Tolik můj názor.

Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Norrey
Datum: 18. 10. 2005, 13:06:10

Před nějakou dobou kdosi to vysvětlení dal do speciální diskuse a tu pořád šoupal, ale ani tohle nepomohlo.

Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Lada
Datum: 18. 10. 2005, 14:11:45

já jsem takhle reagovala na dotaz, jestli Harryho rodiče chodili do školy s Voldemortem a jakýsi dobrák hned tazateli odpověděl, ať si přečte knížky. A v tomhle duchu je to tady pořád. Člověk aby se bál přijít s nějakým tématem. Ale musím se omluvit, jsou tu i slušní lidé a jsou ochotní odpovědět a pomoci, to zase jo, to bych byla nespravedlivá. Jen mne to včera nazvedlo...

Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Occlumencyman
Datum: 17. 10. 2005, 19:01:51

Abys věděla, ti co sem napíšou otázku Proč Harry neviděl testrály, to dělají proto, aby nás naštvali. Oni odpověď moc dobře věděj.

Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Ebženka
Datum: 17. 10. 2005, 17:06:55

Není to tak dávno, kdy si někdo taky na těchto stránkách dojatě povzdechl, jak jsme všichni laskaví a že na každý dotaz se mu dostane tisíce odkazů, odpovědí, názorů apod. a jak že jsme to roztomilí. Bohužel asi záleží na tom, jaká je zrovna konstelace hvězd a kdo sem na diskusi přijde - jsou lidé, kteří vždycky odpovídají laskavě a jsou tací, kteří své vzteky a vášně nedokážou nijak ovládnout.

Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Alexis
Datum: 17. 10. 2005, 17:25:21

jde taky o to, jak to ten clovek napise...!

Re: Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Veritasérum
Datum: 17. 10. 2005, 17:32:19

pokud je to slušné tak se to dá pochopit!

Re: Re: Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Alexis
Datum: 17. 10. 2005, 17:48:32

samozrejme!

Re: Re: Re: Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Veritasérum
Datum: 17. 10. 2005, 19:49:48


Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: .
Datum: 17. 10. 2005, 17:06:00

To máš pravdu, že né každý může vědět všechno. A tak se tu zeptá. Když je to inteligentně položená otázka, tak nevidím problém. Jenže je tu problém s takovými individui, co rádi provokují a schválně zakládají témata s blbými otázkami. A pak na to doplácí ti chudáci, co svou otázku mysleli vážně, ale nedostane se jim kladné odpovědi, protože jsou mylně považováni za další otravy. A je těžké rozeznat, kdo to myslí vážně a kdo se chce jen pobavit a naštvat ostatní... Tedy zeptat se můžou vždycky, ale musí si tu svou otázku pořádně rozmyslet, aby bylo hned zjevné, že to myslí ,,upřímně"

Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: klarinka
Datum: 17. 10. 2005, 17:02:55

Bohužel, většina těch co sem píší tyto dotazy jsou už protřelý jedinci, co se pouze pokoušejí vyprovokovat.
Dříve se na tyto otázky odpovídalo, ale potom se začalo zneužívat té dobroty a tak to haslo.
Nechápu proč neodpovídáš sama když, jak říkáš, víš odpovědi !!

Jinak výraz " přesdržkovou " je super

Re: Re: To furt musíte být kousaví???

Autor: Lada
Datum: 17. 10. 2005, 20:23:48

neodpovídám jednak proto, že občas nevím, jestli je to provokace - to je zřejmě deformace z čtení těch "kousavých" odpovědí a pak se taky bojím, abych se neocitla na seznamu těch "pitomých" kdyby náhodou moje odpověď byla mylná. A navíc většinou se k takovým dotazům dostanu až poté, co jim na odpověď přišlo několik nevybíravých odpovědí. Chodím sem tak 1x za den.
p.s. musím se k něčemu přiznat - dlouho jsem si myslela, že LV na statku zabil svého otce, jeho maželku a jejich mladého syna, kterého také pojmenovali Tom Takže s těmi, kdo to nepochopili soucítím. A to si myslím, že mám celkem průměrné IQ. Holt někdy to nesepne. Doufám, že touto odpovědí nespustím lavinu dotazů, koho že to na statku zabili. To bych fakt nerada....

  << Zpět