Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Co byste s nimi udělali?

Vložil(a): Hermeliška
Datum: 16. 10. 2005, 21:13:09

Tak nevím, co mi na tohle řeknete, možná mě s tímhle tématem vypoklonkujete na samé dno diskuze, ale nedalo mi to. Založit tohle téma mě už ňějakou chvíli láká, a i když jsem si jistá, že už se tu něco takového někdy muselo řešit, musím se zeptat: Co byste udělali s Harrym a jinými postavami po sedmém dílu, kdybyste byli Rowla? Koho byste nechali umřít, jaké povolání byste komu přidělili, koho byste spárovali?

Podle mě by určitě měl obživnout Sirius, protože to byla moje nejoblíbenější postava, a pracoval by jako špeh bystrozorů v podobě psa.
Harry by mohl být chytač za národní famfrpálový tým a bojovat proti Voldemortovi ve volném čase :-). A ve zbytku volna bych mu určitě ponechala Ginny.
Hagrid by se mohl odstěhovat za madame Maxime, aby už nikoho v Británii neotravoval s Drápem a jinými příšernostmi.
Ron by mohl pracovat na ministerstvu, ale na nějakém lepším místě než jeho otec.
Hermiona snad ani nemůže být nic jiného než učitelka. Nebo by taky mohla psát učebnice.
A jinak ani nevím, jaké všechny povolání by kouzelníci mohli mít. Léčitelé, učitelé, famfrpáloví hráči, bystrozorové, ministři kouzel, prodavači nějakých blbostí, barmani, uklízeči, úředníci, podnikatelé, krotitelé draků, vynálezci kouzel či lektvarů (i když to asi není zrovna povolání - tak prostě vědci) ... a co ještě? Podělte se se mnou o své myšlenky

Re: Co byste s nimi udělali?

Autor: Ebženka
Datum: 16. 10. 2005, 21:35:06

Podle mě by se měl Harry stát učitelem v Bradavicích a s tvou budoucností pro Rona souhlasím. Akorát Hermionu bych za učitelku nechtěla, na tu mi sedí spíš vědecká pracovnice. Z Nevilla se určitě stane hrozně úspěšný člověk a všichni, kdo se mu posmívali, budou slintat blahem, když se octnou v jeho přítomnosti.

Re: Co byste s nimi udělali?

Autor: NItea
Datum: 16. 10. 2005, 21:29:04

Tak Hermiona by určitě založila dobrovolnou ligu na ochranu domácích skřítků, zato z Rona by byl dobrý učitel. Učil by na půl úvazku hrát kouzelnické šachy a na druhou půlku by byl bystrozor.
Harry by měl dost všeho bojování a šel by učit obranu proti černé magii a hrál by amamtérskou ligu Famfrpálu.
Severus Snape, ačkoliv je to má nejoblíbenější postava, pravděpodobně v 7 zemře .
No a Neville a Luna by určitě pracovali někde spolu, pravděpodobně by měli smíšený obchod s bylinkami a extravagantními oděvy.

Re: Re: Co byste s nimi udělali?

Autor: Hermeliška
Datum: 16. 10. 2005, 21:36:06

Jo, vlastně to s tou Hermionou jsem taky chtěla navrhnout - že by ve volném čase občas vedla nějakou tu demonstraci za práva domácích skřítků Ale já osobně jsem přesvědčená, že Snape v sedmičce neumře - bude na rozhraní kladné a záporné postavy a kdyby Rowla vyvraždila všechny nepohodlnce, zbyli by tam jen ti nejhodnější a to by byla nuda

Re: Re: Re: Co byste s nimi udělali?

Autor: NItea
Datum: 16. 10. 2005, 22:01:24

Spíš by to byl slaďák po americku. Jenže on je hodný a když umře, bude to ta správná špetka tragédie. Já bych taky radši aby to přežil, jenže myslím, že tak na 80% mám smůlu.
Severus totiž moc možností nemá.
1.Přidá se k dobrým a pak ho okamžitě sejmou Smrtijedi, nebo padne v boji. Nějak si nedovedu představit Severuse, jak konečně dostává Merlinův řád za pomoc při zabití Voldemorta. Fuj - znechuceník.

2.Přidá se ke zlým a padne v boji, nebo: když přežije, po skončení všech bojů a Harryho vítězství (o kterém bohužel nikdo nepochybuje), ho rozsápou na kusy Ti dobří.

Re: Re: Re: Re: Co byste s nimi udělali?

Autor: Ebženka
Datum: 16. 10. 2005, 22:28:47

Myslím, že jestli je dobrý, tak musí umřít, máš pravdu.

  << Zpět