Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Ach, tí profáci =o)

Vložil(a): Lunita
Datum: 13. 10. 2005, 17:00:53

Často nám lezú na nervy, ale keď odvolajú písomku, zbožňujeme ich. Ach, tí naši profáci. :)) Máte nejakých obľúbených učiteľov? Alebo (to je asi lepšia otázka :)), takých, ktorých neznášate? Máte nejaké prezývky na profákov? (Nadávky použité po blbých hodinách sa nerátajú ;)) A čo vtipné zážitky? A super hlášky, na ktorých ste sa chudákovi profesorovi smiali, až vám slzy tiekli? Tak píšte a podeľte sa o srandu (aj nesrandu) s ostatnými.

Re: Ach, tí profáci =o)

Autor: .
Datum: 13. 10. 2005, 18:19:01

Na škole máme jednoho postaršího učitele tělocviku (chová se, jako bychom byli snad na vojně). Ale vtipný na něm je jen to, že se jmenuje Ivan Damašek. To sice není samo o sobě vtipné, ale vtipné je to, že někdo na dveřích jeho kabinetu trochu poupravil na cedulce jeho jméno a smazal jistá písmena. A vzniklo z toho Van Dam....

Re: Ach, tí profáci =o)

Autor: Esclarte
Datum: 13. 10. 2005, 17:32:39

Tak u nás jsme moc přezdívek neměli, ale jednomu profesorovi jsme říkali Kvído, protože měl podobné příjmení, jedné pitomé profesorce Sympatie sama a jedné opravdu protivné češtinářce, kterou jsme naštěstí neměli tak dlouho, Polednice. A profesorovi jménem Valenta jsme říkali Válenda.
Na výroky byl zejména Kvído. Mám jich plno zapsáno na okrajích sešitů.

Re: Re: Ach, tí profáci =o)

Autor: Aries
Datum: 13. 10. 2005, 19:40:33

U nás na gymplu bylo pár profesorů, teď už žádný nežije, ale odučili několik generací po sobě a celou dobu měli tutéž přezdívku. nebylo to nic světoborného, i když přezdívka Meredit byla poměrně originální, až na to, že už nikdo neví, kde se to vzalo, ale předávalo se to doslova z otce na syna

Re: Re: Re: Ach, tí profáci =o)

Autor: Esclarte
Datum: 13. 10. 2005, 19:42:31

No vidíš, u nás právě takové zažité přezdívky skoro nebyly. Jen panu Kvirenci se většinou říkalo Kvíra (Kvído byl můj nápad), většinou jen ta nudná příjmení. To ostatní, co jsem uváděla, taky nebylo všeobecně používané, říkalo to tře¨ba jen pár lidí mezi sebou.

  << Zpět