Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

hajzlik snape?????

Vložil(a): smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 10:51:50

co myslite?!je snape opravdu zlej a nebo hraje na obe strany?myslite ze je Brumbal fakt mrtvej?v tom neco bude....nemuze umrit-aspon ne uz v 6.dile!!!!urcite se v 7.obevi zivej!!!no a bud prezije i celej 7.dil a nebo na konci sedmicky definitivne umre!!!to bude neco jako pan prstenu......taky si vsici mysleli ze Gandalf umrel nakonec se obevil zivej!!!no a prezil celej ten pribeh!!!no a ti co neumreli v boji se skreti za dobro.....zili stastne az do smrti!!!no a jestli neumreli tak ziji dodneszdravi vas smrtijed

Re: hajzlik snape?????

Autor: fdsfs
Datum: 12. 08. 2005, 12:49:45

k tomu už jsem psal do téma Snape:
"Další možná teorie... Snape s Brumbálem nemusel být vůbec dohodnutý ale zebít ho stejně... lezl na věž odhodlaný nechat Brumbála žít ale když tam přišel uviděl umírajcího zesláblého strace a svitlo mu. Naděje že bude žít... mohl se nechat zlákat pokušením že mu bude Voldemort zavázán (což by vskutku byl - Brumbál byl přece jediný koho se V. bál - otázka je však co můžeme čekat od Voldemorta který je někomu zavázaný) nebo mu došlo že se tím přiblíží Voldemortovi... tím pomůže F. řádu a pro Brumbála to už nebude takový rozdíl... Možná si v tu chvíli ani neuvědomil jak těžke bude dokazovat FŘ že nezradil... Všechny teorie byly postavené na promyšlenosti tohle je jenom náznak že se Snape mohl zachovat spontáně... ale je to trochui za vlasy přitažené a navíc do toho moc nezapadá Brumbálovo "Please""

Re: hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 12:21:47


hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 12. 08. 2005, 11:06:17

hele lidicky,tady je nekda kdo si dal stejny meno jako ja a vcera ve 12.21. a ve 12.22. tam dal smajliky a to tento a tento!!!a ja to bejt nemohla,protoze sem sedela v tramvaji a taky proto,ze vim,ze sem se smajlikama jen psala,ale samotny sem je tam nedavala!!!a to ze sme tady dva se mi fakt nelibi!!!!!!!!!!!!!takze at si ten druhy smrtijed(ktery urcite neni hodny)KOUKA ZMENIT JMENO!!!!!!!!!!!!!!nebo ja(hodny smrtijed)zacne zurit(ovsem je na neho)!!!!!a at se mi kouka ozvat!!!!!!!!!!!vas ZATIM nezurici a ten nej...........hodnejsi smrtik

Re: hajzlik snape?????

Autor: Veronika
Datum: 11. 08. 2005, 11:00:28

No, našla jsem vyjádření JKR z roku 1999, kde vysloveně řekla, že SS vnímá jako mučedníka. Takže to udělal na Brumbiho příkaz a nakonec se obětuje pro HP - nebo prostě pro zničení LV. A HP na něj bude posmrtně vzpomínat se slzou v oku.
No a Brumbál - sice asi opravdu umřel, ale zůstane zachovaný navždy na obrazech. A jeho smrt byla fakt divná, Avada nevyhazuje do vzduchu, ale proč by SS použil jiné kouzlo než Avada a navíc by k tomu říkal Avada kedavra? K čemu bylo, aby to proběhlo jinak než klasicky? To fakt vypadá podezřele, doufám, že to LV nezačne vyšetřovat.... Jistá šance na Brumbiho zmrtvýchvstání by tu tedy asi býti mohla. A ještě víc na Síriusovo, ten přece neumřel, ale zmizel.

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: .sarusa.
Datum: 12. 08. 2005, 11:09:44

sice Avada normalne nevyhazuje do vzduchu, ale udelal to Snape, kterej uz je celkem zkusenej kouzelnik a kdyz se do toho oprel, tak to proste slo! To mas to samy jako v tajemne komnate v tom soubojnickem klubu, kdyz pouhym "Expeliarmus" vyhodil Lockharta do vzduchu.

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: wicked
Datum: 11. 08. 2005, 12:08:41

nemas prosimta niekde link na ten rozhovor s JKR?

Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Veronika
Datum: 11. 08. 2005, 16:11:01

Převzala jsem to ze http://blackwhite.wz.cz/jkr_snape.html - 12. 10. 1999. Úplně přesně je tam tedy napsáno, že "Snape je tak trošku mučednický typ."
A 26. 6. 2003 na otázku, zda je možné, že Snape není tak špatný, jak se zdá, odpověděla: "Ano. Ale neměli byste se domnívat, že je nějak zvlášť milý, řekla bych." Připadá vám to jako popis zrádce a vraha? Mně tedy ne.

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 11:30:03

no nevim!!!nechame se prekvapit a uvidime v sedmicce!!!ale aby Brumbal pozadal Snape aby ho zabil a pak se Snape zabil sam a oba se obetovali pro Harryho tak to se mi fakt nezda!!!!navic malej Malfoy je smrtijed a to on dostal od Voldyho za ukol zabit Brumbyho!a jelikoz to neudelal on tak to za nej udelal Snape!asi se ten sympatickej,stredni chlapek s delsimi,cernymi,mastnymi,100let nemytymi vlasi a krivym nosem (hajzlik jeden) fakt pridal k smrtijedum(k te druhe a to zle skupine smrtijedu)!!!ne ke me protoze ja sem HODNEJ smrtijed!!!!!bud je znova smrtijed a nebo hraje na obe strany!zdravi vas nej....................hodnejsi smrtijed

Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Angel of Music
Datum: 11. 08. 2005, 11:45:46

Ja teda jeste nikdy nevidela hodnyho Smrtijeda....

Re: Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Vznešená šelma
Datum: 11. 08. 2005, 12:27:46

Jenomze tady je otazka - kdo je horsi? LV, ktery sel za svym snem nesmrtelnosti a bal se smrti kvuli matce, nebo jeho nasledovnici, kteri to delaji pro sve poteseni a moc? Kdo je vic zly - LV nebo takovy Macnaire?

hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 12. 08. 2005, 10:57:40

hele ty ja a jen ja..............muzes me a jeste tomu jednomu co se ptal na to same co ja odpovedet,proc je podle tebe dobre ze Brumby umre?uz sem se te na to ptala aspon dvakrat a ty na tuto zapeklitou otazku porad ne a ne odpovedet!!!!!!!!copak......bojis se na to odpovedet kdyz si narazil na ojedinely druh smrtijeda ktery je hodny a ma rad Brumbyho tak ze se ho zastava?!?!?!?!?!?!?!tak zatim pááááá a koukej na to KONECNE odpovedet,ju?!?na tebe zatim hodnej smrtijed!pa ten nej..........lepsi smrtik

hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 12:01:35

fakt ne?!?!?!tak se podivej na me a uvidi ho!!!a jestli nekecas tak ho uvidis fakt poprve...........a neboj se me ja sem prece ten nej..............lepsi a nej..............hodnejsi smrtijed ze vsech(asi ojedinely druh),takze ja te nezabiju!!!!!!! vas smrtik

Re: hajzlik snape?????

Autor: Fleur.Delacourova
Datum: 11. 08. 2005, 12:17:02

nezabijes, jen nenapadne pouzijes imperio, ze

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Já a jen já
Datum: 11. 08. 2005, 11:15:11

Holt ta kletba byla tak silná, že ho shodila z věže, to se může stát. A ty jako myslíš, že on otrávenej lektvarem spadnul z Astronomické věžě, přežil to, pak si tam ležel, dokud ho nenašli a dělal, že je mrtvej a potom vyleze z hrobky, nebo že to tělo bylo falešný? To je blbost. Je prostě mrtvej a je to dobře.

Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Veronika
Datum: 11. 08. 2005, 15:57:00

Gandalf taky umřel a bylo mu komplet vytvořeno nové tělo - pravdaže Valar a jen nakratičko, než dokončí svou misi. Brumbál takové kontakty nemá a jeho smrt by byla úplně přirozená. Já si nad jeho skonem nervu vlasy a přiznám se, neuronila jsem ani slzu, čekala jsem to a navíc se s Brumbim bude dál komunikovat přes obraz. Takže já se o jeho resuscitaci nesnažím, jenom říkám, že je fakt divné, že ho Avada vyhodila do vzduchu, což by dělat prostě neměla. Kletba může klidně rozlomit kámen, ale pouze, když MINE cíl! Když zasáhne, jen zabíjí. Ovšem vysvětlení může být nesmírně prosté: že už JKR zapomněla, jak se ta kletba projevuje - sama říká, že své knihy po vydání už zásadně znovu nečte. Mohlo jí to prostě jen ujet. Nebo byl SS tak naplněn emocemi, že jeho Avada působila natolik nezvyklou spoušť? Mně se hrozně líbí teorie, že SS jen vyslovil Avada kedavra, ale neverbálně použil jiné zaklínadlo, ale netuším, k čemu by to mohlo sloužit. Nejpravděpodobnější asi bude, že to JKR prostě trochu ujelo, jak s tím zapomenutým znovuukradením Pobertova plánku... Chtělo by se jí na to zeplat.

Re: Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: zelvusenka
Datum: 12. 08. 2005, 14:47:51

Ta teorie s neverbálním kouzlem (odmrztovaci) misto skutecne Avada kedavra...ma jeden hacek. Brumbal by treba nezemrel (ja nevim, ve vzduchu by ho chytl fenix, vycaroval by falesny medailon se sifrovanym vzkazem etc), ale zato by ZEMREL SNAPE....ale je otazka, jestli ta prisaha je casove omezena...tedy jestli by musel Brumbala zabit HNED po tom, co selhal Draco...nebo proste jen nekdy v budoucnu, treba az bude Brumbal sam od sebe (od vysokeho veku) na smrtelne posteli.
Me je taky celkem jedno, jestli Brumbal skonal jako osoba...ale jestli nezanechal nejakou posledni vuli, nebo se vlacel z jeskyne uz s falesnym horcruxem, tak se vazne NASTVU!

Re: Re: Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: David
Datum: 12. 08. 2005, 14:56:54

Casovy limit to mit bude, a to presne ten, ktery dal Voldemort Dracovi pro ten ukol. Takze jestli mu rekl, ze do konce roku musi zabit Brumbala a Snape to za nej musel dokoncit, logicky to musel udelat hned.

hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 11:45:31

nemyslim........a nebo vis co?!?mozna i jo!!!! ale co ty vis?!? neco v tom bude!!neco se mohlo stat!!bud ho mohlo neco nebo nekdo zachranit nebo..............je prece nejmocnejsi kouzelnik vsech dob tak si to nako mohl zaridit,nemyslis?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! v panu prstenu si prece taky mysleli ze je Gandalf mrtvy,ze nemohl prezit pad z tak velke vysky a nakonec diky tomu zil dal a byl jeste silnejsi! tak proc by Brumby nemohl prezit pad z takove "pidi" Bradavicke veze?!?jo pro by melo byt podle tebe dobre ze Brumby umre????jses normalni nebo co????zdravi smrtijed

Re: hajzlik snape?????

Autor: Moon-Angel
Datum: 12. 08. 2005, 12:23:12

avšimli jste si, že kdybyBrumbál spadl z té věže byla by z něj dole pěkná kašička?! Ne vážně, ani byste ho nepoznali...

Re: hajzlik snape?????

Autor: xxxEl
Datum: 11. 08. 2005, 12:51:58

Brumbál musí být mrtvý, už kvůli té přísaze, nic bych v tom nehledala, žádné zmrtvýchvstání nebude.. umřít jednou musí každý a taková pohádka ten náš Harry Potter zase nejni..

Re: hajzlik snape?????

Autor: Moon-Angel
Datum: 11. 08. 2005, 12:43:20

Brumbál není Gandalf!

Re: hajzlik snape?????

Autor: Já a jen já
Datum: 11. 08. 2005, 12:18:23

Nojo, ale Gandalfovo tělo nepohřbili. Navíc Avada Kedavra se nedá přežít, to bylo už v 4. knize. A Draco měl za úkol zabít Brumbála a Snape udělal Neporušitelnou přísahu, že to kdyžtak udělá za něj, takže kdyby Brumbála nezabil, zemřel by sám, takže Brumbál musí být mrtvej.

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Sirius Black
Datum: 11. 08. 2005, 13:01:07

Ale Narcissa považuje přísahu za splněnou rozumíš? Tak Snape žije, třebaže Albus může být naživu. A nechápu proč je podle tebe dobře, že má být mrtvý

Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: xxxEl
Datum: 11. 08. 2005, 13:09:48

Tady nejde o to, jestli nekdo povazuje prisahu za splnenou, je to prave proto KOUZLO, aby si to pohlidalo samo, ze prisaha bude splnena a nijak se neda podfouknout

Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: smrtijed
Datum: 11. 08. 2005, 12:22:26


Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Vznešená šelma
Datum: 11. 08. 2005, 12:28:46

Mozna, ze Brumbal ma plan, ktery pocital s moznosti smrti Potterovych pro vytvoreni protivnika pro LV

Re: Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: Lovunka
Datum: 11. 08. 2005, 15:10:49

Brumbál je mrtvej, to ho už nevykopou...
Snape to musel udělat, on jinou možnost neviděl. Jde o to, jestli to opravdu udělat chtěl..

PS: tady se někdo bojí vyslovit (napsat) jméno Lorda Voldemorta a píše jenom LV

Re: Re: Re: Re: Re: hajzlik snape?????

Autor: P.M.d.A.
Datum: 12. 08. 2005, 12:48:29

Jukněte do diskuse "Snape", hodila jsem tam pár info ze kterých vyplývá, že Snape NENÍ hajzlík!!!

  << Zpět