Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Shanim info o Kruvalu

Vložil(a): zelvusenka
Datum: 10. 08. 2005, 13:14:39

Ahoj, nema nekdo z vas prehled o tom, co JKR treba odhalila o Kruvalu?
Krome toho ze je v Bulharsku a reditel byl Karkarov?
Treba jake ma koleje?
Na netu jsem nalezla, ze pry odtamtud vychazi "sami" cernokneznici, ale to se mi nezda. To uz by to meli na ministerstvu nejak osefovane.
Taky jsem nalezla nekde teorii, ze je Kruval v Norsku, pobliz Azkabanu, jezto je v Barentsove mori. Coz mi pripada jako uplny kec, jelikoz to Bulharsko je FAKT J.K.R. ne?

Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: Lunkvil
Datum: 10. 08. 2005, 15:57:59

Durmstrang Institute
headmaster -byvaly /moje poznamka/: Igor Karkaroff
location: a castle in northern Europe, so far north that the days are very short in winter
uniforms: furs, blood-red robes
notes: The Durmstrang Castle is not as big as Hogwarts, having only four floors. Its fires are only lit for magical purposes. The grounds are quite extensive and include lakes and mountains. Durmstrang has the reputation of teaching Dark Arts. It does not admit Muggle-born students.

http://www.hp-lexicon.org/wizworld/places/schools.html#Durmstrang

Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: xxxEl
Datum: 10. 08. 2005, 13:20:41

Nevím, jestli je přímo v Bulharsku, protože jeho poloha je tajná, ale někde na Východě bude.. Krum sice hrál za Bulharsko a pochází z něj, ale jeho škola tam být nemusí, jen může být nejblíž.. Jinak žádné jiné informace o Kruvalu nevím, má být tak nějak záhadný..

Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: Aries
Datum: 10. 08. 2005, 13:19:03

tak zrovna to Bulharsko je naprosto mimo. Krum je sice Bulhar, ale v životě jsem neslyšela, že by se v Bulharsku s oblibou vrhali v zimě do ledové vody nebo že by tam měli výjimečně chladné podnebí. Kruval bude někde v Rusku, což by napovídala i rusky znějící jména Karkarov a Poljakov. Někde, kde jsou jezera a hory

Re: Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: hermeliška
Datum: 10. 08. 2005, 13:22:41

já jsem si to taky vždycky myslela, ale mam pocit, že jsem o Bulharsku taky někde četla. Možná to bylo ve spojení s tim Krumem. Norsko by teoreticky taky šlo, stejně jako Finsko a Švédsko, ne?

Re: Re: Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: Aries
Datum: 10. 08. 2005, 14:00:18

Skandinávie by teoreticky šla taky, popisu odpovídá, ale mají tam podezřele moc slovanských jmen, proto bych spíš tipovala to Rusko. Někde u Bajkalu by to mohlo být.
Bulharsko je poměrně na jihu, Rowla by neudělala takovou pitomou chybu, že by psala o nějaké zemi a ani se nepodívala na mapu

Re: Shanim info o Kruvalu

Autor: hermeliška
Datum: 10. 08. 2005, 13:18:17

Mam pocit že Rowla napsala, že se tam vyučuje černá magie, ale ne úplně ta nejčernější. Rozhodně to neni tak nebesky dobrá škola jako Bradavice, proto tam taky chce Draco, ale určitě odtud vyšli i doří čarodějové

  << Zpět