Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Celkový pohled

Vložil(a): Jean
Datum: 07. 08. 2005, 21:08:21

Ahojte všichni,

díky moc že většina z Vás příspěvky označovala, někteří i možná díky jednomu mému tématu. Ale včera jsem dočetl i já a tak jsem tady po dlouhý době zpět. Vím, vím je to dlouho,ale když uvážíte že od 16tého jsem byl na táboře a hráli jsme si na Harryho a pak ještě člověk pracuje tak jsem se snažil. A to jsem chvilku myslel že se na to budu muset vrhnout v anličtině.
Zatím teda vstřebávám dojmy a jen tak procházím Vaše diskuse, ale dovolte mi pár prvních mých postřehů.
Zdá se mi že je najednou velký zlom v chování Harryho a to o vánocích. Celkově si myslím, že ty knížky přechází od těch nejmenších čtenářů spíše ke čtenářům starším. A mimochodem mi nepřipadá úplně správný aby Harry odešel ze školy a dělal něco co bylo náročné i pro Brumbála. Ale třeba za pár dní až si něco přečtu víckrát změním názor.

Re: Celkový pohled

Autor: Astoreth
Datum: 07. 08. 2005, 21:40:12

Ahoj, po dlouhé době vítej mezi námi.
K tvým postřehům.... co se týče pokračování ve studiu jsem trochu na vážkách. Dokončit vzdělání je důležité a Harry je dost flink na to aby nedostatky dotáhl samostudiem, ale na druhé starně uznávám nevyhnutelnost střetu s Voldemortem a Smrtijedy. Takže vlastně nevím. Kdybych ale do toho mladému Potterovi mohla mluvit, tak bych na dokončení školní docházky trvala, byť i s odkladem.
V jeho chování nastala změna poměrně značná...dospěl rychle, rychleji než by měl.....
A tvůj názor na Snapea? (nejčastěji probírané téma...)

Re: Re: Celkový pohled

Autor: Jean
Datum: 08. 08. 2005, 11:54:01

Ahoj,

původně jsem tohle téma myslel pouze jako poděkování takže jsem ho ano neoznačoval.

Proto prosím ty z Vás co ještě nečetli HP6 nepokračujete ve čtení:























Ano možná dospěl rychle, ale já pořád říkám pokud to má být člověk, který by se měl postavit Voldemortovi tak bych si ho představoval jako studenta, který spoustu svého volného času věnuje vlastnímu studiu obrany a i boje.
Hm Snape já nevím. První co mne udivuje je to jak mu Brumbál důvěřoval. Buď se šíleně zmílil, nebo v tom bude ještě něco co nikdo z nás neví a objeví se to až v posledním dílu.
O jeho kvalitách "znalostech" nejde pochybovat, ale co je vlastně zač ? Mne to připadá, že bych to nazval takovým úslovím "Kam vítr tam plášť". Respektive kdo zrovna má na vrch s tím spolupracuje.
Je spousta dalších otázek co mne napadli hned po přečtění, ale myslím že většinu už jste tady rozebírali (závět, R.A.B., jak zničit Horkust (nebo jak se to píše), zmizí jeden Horkust když je dotyčný rabit .....)

  << Zpět