Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Vložil(a): Hadží Halef Omar ben Hadží Abúl Abbás
Datum: 07. 08. 2005, 19:44:13

Hej, já fakt nevím co tu řešíme. Snape živý a donášející informace řádu. Ale komu je bude donášet? Vždyť Voldemort se už nemá koho bát. Minerva Albusovi nesahá ani po kotníky! A to je mocná čarodějka. Podle mě byl pořád lepší nemocný, stárnoucí Albus, než Snape, který už nemá komu dělat špeha. Snape nemusel omráčit Kratiknota. S ním, Lupinem, Minervou a ostatními by určitě smrtijedy přemohl, ne li sám. Je to vynikající kouzelník. Ale pokud se s Albusem dohodli, velice by mě zajímalo, komu chce donášet na Voldyho. Každý ho sejme, hned jak ho uvidí. Mnoho indícií vede k dohodě Albuse se Snapem, ale opravdu nechápu, k čemu to bude. Potom měl Albus říct Harrymu mnohem více. Pochybuju, že ho bude učit Snape. Brumbál věděl, že se nesnáší. Pokud snape nezradil, byla to od něj blbost. Nemá už komu donášet. Pochybuju, že někoho přesvědčí. A opakuju: Albus Brumbál, ať slabý a stárnoucí, byl symbolem dobra. Představte si, že by třeba Bella zabila Voldemorta. Myslíte, že by smrtijedi byli rovnoceným soupeřem dobru? To těžko

DONÁŠET MÁ KOMU!!!!!

Autor: Phineas Nigellus
Datum: 08. 08. 2005, 12:01:03

Zapomínáte na obraz, v pracovně, a na ministerstvu, a já nevim kde ještě ??? Brumbál je mrtev, tak má obraz!néééé?
A jako nej nej kouzelník, bude pověšenej všude možně
Nebo snad nemám pravdu
Mám

Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Sirius Black
Datum: 08. 08. 2005, 09:25:15

přesně tak, v knize stojí : čtyři(nebo pět) paprsků do prsou. V jejím věku je štěstí, že ji to nezabilo. Jako by se kdokoli z nich odvážil jí postavit za bílého dne.....

Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: peme
Datum: 07. 08. 2005, 23:08:02

Je docela zajimave, ze Harry povazoval vetsinu seste knizky Snapa za super pomocnika a skoro i pritele (uz nevim, jak to presne Rowlingova napsala), i kdyz teda nevedel, ze se jedna o zrovna Snapa, ale tohle zjisteni mohlo Harrymu otevrit oci. Po tom, co se stalo, uz ale taky vubec neverim, ze by Harryho jeste mohl ucit, spis si myslim, ze bude hrat roli verneho pomocnika, kteremu bude Voldemort plne duverovat, a ktery ve vhodny okamzik zasahne a ukaze, na ci strane vlastne celou dobu byl.

Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Aries
Datum: 07. 08. 2005, 23:18:09

Tady je dost podstatný ten detail, že NEVĚDĚL, že je to Snapeova kniha. Jinak by jeho poměr k ní byl nepcohybně taky jiný. Minimálně obezřetnější

Re: Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: peme
Datum: 07. 08. 2005, 23:30:38

Jasne, ale prave zajimavy je na tom to, ze pokud nehodnoti Snapa podle svych pubertalnich predsudku, ale podle jeho dila, tak je to pro nej spravny typek.

Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Mathilda
Datum: 07. 08. 2005, 20:58:05

Já bych snad jenom... Co všichni máte s tím, že Snape by měl Snapea něco učit? Nepochybně to sice potřebuje - naučit se, jak poznamenal nejdražší Severus, mít zavřenou hubu a mysl (ok, to je můj subjektivně zabarvený překlad ), ale toho může naučit kdokoliv - například Lupin, jakožto bývalý DADA teacher, by mohl přiložit ruku ke kotlíku... eh, k dílu, teda.

Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Hnidopich
Datum: 08. 08. 2005, 11:39:00

Máš pravdu, Snape určitě Snapea nemá co učit

Re: Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Mathilda
Datum: 08. 08. 2005, 11:50:57

:))) Tak to se mi povedlo

Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Aries
Datum: 07. 08. 2005, 21:06:48

Taky nevěřím, že by tím Snapeovým úkolem bylo Harryho učit. jak, kdy, kde? Uprostřed zapovězeného lesa? Do Bradavic už přece nemůže ani strčit nos, vždyť by se do něj pustila i vrba mlátička. A Brumbál sám se přesvědčil, že Snape Harryho těžko něco naučí, pokud by to nebylo zcela bezděčné jako kdysi to expeliarmus. A ne proto, že by byl Harry tak děsně neschopný, le proto,ž e Snape úmyslně volí metody, o kterých ví, že k ničemu nepovedou. Lupin ho přece nadstandardní kouzlo naučit dokázal

Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Arlondia
Datum: 07. 08. 2005, 20:31:26

Nádherne receno. Ackoliv s tím, ze Minerva nesahá Albusovi ani po kotníky, nemuzu souhlasit! Zatím jsme od ní nevideli nic krome premeny stolu v prase a to zpátky v psací stul, ale je to mocná carodejka, která Brumbála nahradí více nez dobre. Jen pockej, uvidís!

Jinak s tebou musím z celé duse souhlasit, tohle je nádherne receno!

Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Sirius Black
Datum: 08. 08. 2005, 09:05:10

Minerva je jistě vynikající čarodějka a pokud má někdo nastoupit na Albusovo místo, tak ona. Ale kdybys vytvořila V.I.P sekci, opravdu bys k Lordu Voldemortovi a Albusi Brumbálovi přidala Minervu McGonagallovou? Já teda ne. Severuse Snapa by ale na neurčitý počet malých kousků rozporcovat mohla:)

Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: David
Datum: 07. 08. 2005, 23:28:47

Presne tak, vubec bych ji nepodcenoval a je mozne, ze v premenovani nema po smrti Brumbala konkurenci. V boji to asi nebude uplne ono (prece jenom je uz starsi, pamatujete jak ji omracili na konci petky bystrozorove? Myslite ze by se to stalo Brumbalovi?...) Ale co se tyce teoretickych znalosti, muze byt velmi cenna. Je Harryho velka chyba, ze se ji nesveril s Horcruxy, mohla by mu dobre poradit nebo i pomoct s jejich hledanim. A treba od Brumbala pochytila nejake to jeho specialni kouzlo, prece jenom mela k nemu asi nejbliz ze vsech.

Re: Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: Arlondia
Datum: 08. 08. 2005, 00:00:15

Minervu napadli ctyri kouzelníci zezadu, takze se nemohla bránit.
"Jako by nekdo z nich dokázal Minerve celit za denního svetla!" rozcilovala se Pomfreyová.
McGonagallová je rozhodne vynikající carodejka a tenhle incident se nedá povazovat za smerodatný pri posuzování jejích schopností.

Re: Re: Re: Re: Spoiler-přísaha,Snape,dohoda,prosba.......atd.

Autor: David
Datum: 08. 08. 2005, 09:20:55

Ja to myslel tak, ze kouzelnik jako Brumbal by nikdy nedopustil, aby ho nekdo omracil, byt i zezadu. Byl by na to pripraveny.

Jinak ja to pochopil tak, ze za nima bezela a kricela na ne, zatimco oni ji omracili. Takze to zezadu nebylo, ne? Spis to jen necekala.

  << Zpět