Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Parodie IV

Vložil(a): Blanch
Datum: 01. 08. 2005, 02:14:26

Už se to dlouho načítalo..navazujeme:

--> v záchvate zúrivosti, schytil prútik a začal okolo seba metať všetky kúzla.. To spôsobilo, že základy domu sa začali rúcať. Svetlá z prútika lietali hore dolu a on len jajkal a dom Sa začínal rozpadať. Okná sa rozleteli a do toho všetkého sa pridal ešte krik malého Pottera, ktorý mu vôbec nepomáhal.
Všetko sa triaslo... (by Katrin)

-->... od svíčky, kterou ta stará romantička Lily předtím Voldemort-ví-proč zapálila, se začal šířit oheň. Záclony hořely. Harry ječel jak smyslů zbavený a ne a ne začít hasit. Najednou se přesně nad Voldemortem začal hroutit strop... (by loony)

-->Najednou ucítil konečnou fázi lektvaru, který ho hřál v žaludku..on ho nehřál..on ho tavil!
Harry najednou přestal plakat a začal pleskat ručičkama...otisk z přívěšku ,který měla jeho matka na krku ještě nezmizel..
Voldemort se sklonil a střepem, který zůstal z oken, jenž se dávno rozbily, přejel to uslintané mrně přes čelo, přesně tam, kde se linula čára Lilyina přívěšku.
"To aby ti to nebylo líto, ty smrade!" zahřměl Voldemort a zase vyvrhl nějakou tekutinu, tentokrát v ní plavaly kousky...bože, jeho žaludku! (by Blanch)

Re: Parodie IV

Autor: loony
Datum: 01. 08. 2005, 02:17:15

Za pár chvil už začal zvracet nejen kousky žaludku, ale i střev, jater, plic... zajímavé, že srdce ne a ne přijít...

(jsem nějaká masochistická)

Re: Re: Parodie IV

Autor: Blanch
Datum: 01. 08. 2005, 17:57:54

Voldemort cítil, že se blíží jeho konec. Harry se na druhém konci(Voldemort nechápal, jak se tam najednou ocitl) tleskal ručičkama a hrál si s Voldemortovou hůlkou.
"Ty malý smrade, jak se ti ta hůlka dostala do pracek?" plazil s epomalu k němu. Harry se malinko zamračil a chtěl se rozplakat, ale Voldemort dodal medovým hláskem hodného dědečka: "No tak, Harrýsku, dej mi tu ošklivou hůlčičku, dej Voldíko ten klacek," natahoval ruku, ale Harry namísto, aby mu hůlku podal, tak ho jí začal mlátit do hlavy a Voldemort se najednou rozplynul. Těžko říct, jestli tekutinou, kterou vypil a která ho následovně roztavila..nebo chlapcem, který zůstal naživu!

Re: Re: Re: Parodie IV

Autor: katrin
Datum: 01. 08. 2005, 20:30:46

Tak či onak po chvíli tam bol sám a sám a veľmi sám. Len tma a zrútený dom a inak nič.
To vyvolalo v jeho malej hlave obavy. Síce ešte stále mal Voldemortov prútik, ale pretože bol primladý aby vedel čo s ním, začal niečo sám pre seba mumlať a z prútika povyskakovali iskierky farebných svetielok..
Harry sa radoval, bez toho, aby tušil, že to malo aj prospešný účinok. čoskoro ho totiž podľa tých svetielok našiel jeden ozrutný chlapík, ktorý prišiel, aby...

Re: Re: Parodie IV

Autor: Barča
Datum: 01. 08. 2005, 09:38:43

(to máš jedno)

A tak Lily mu přiskočila na pomoc a začala mu bouchat do zad.Voldemort se narovnal a v dalším okamžiku Lily políbil a ona mu hned polibek oplatila.Malý Harry to uviděl a začal se smát na celé kolo a přitom si myslel:...

Re: Re: Re: Parodie IV

Autor: katrin
Datum: 01. 08. 2005, 20:34:03

Mama má chlapa, nemá tata.. Kde je tata, mama?
-Maaaaaaamaaaaaa!" zareval tak nahlas, že celý dom sa otriasol v základoch a zrútil sa na zem....

Re: Re: Re: Parodie IV

Autor: Blanch
Datum: 01. 08. 2005, 15:43:49

ehm..Lily už je po smrti..otrávila se a umřela..zůstal jenom Harry :) ) Zkus vymyslet novou variantu :)

  << Zpět