Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Petice k vedení www.harrypotter.cz

Vložil(a): Lunkvil
Datum: 22. 07. 2005, 19:18:08

Musím oficiálně vyslovit nesouhlas s drastickým omezením Soví pošty. Jistě jste si všimli, že diskuse přišla o svoji více než dvouletou historii, kde se vyskytovaly mnohé perly - například vznik našich textových ksichtíků v tématu http://www.harrypotter.cz/diskuse/read.php?id=99724&view=all& ;clanek=
Dále bych uvedla Historii Budečské školy nebo nejednu povídku, které vznikly na této půdě.
Sama mám pocit, že ztrátou této historie jsme přišli o identitu diskuse. Chápu, že vzhledem ke zvýšené návštěvnosti je možná potřeba udělat nějaká opatření, doufám ale, že je to pouze dočasné omezení.
Také musím vyjádřit nesouhlas s tím, že bylo smazáno téma, které jsem původně založila já ( http://www.harrypotter.cz/diskuse/read.php?id=131982&view=all&clanek= ) jménem Interpretace - shrnutí (spoiler) - pokud vím, nebylo v něm nic nezávadného a téma bylo řádně označeno spoilerem, aby nikdo nepřišel k úhoně. Proto nechápu, proč bylo smazáno, přestože nebylo starší těch asi dvou dnů, které nám byly milostivě ponechány.
Pokud chcete, můžete k této malé "petici" připojit svůj podpis. Snad lehký nátlak na vedení webu bude mít nějaký účinek.

Lunkvil

Vyjádření vedoucího technického administrátora

Autor: Admin WS
Datum: 02. 08. 2005, 00:30:03

V dalším příspěvku podávám vyjádření k omezení diskuze a odstranění archivu témat. Pěkný večer přeje Pavel.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Admin WS
Datum: 02. 08. 2005, 00:23:37

Hezký večer Vám všem. Nevím přesně jak začít, aby mé vyjádření někteří špatně nepochopili a hned jej nekritizovali. Tohle naše "dítko", které se jmenuje Harrypotter.cz je v naší péči už nějaký pátek. Přiznám se, že jej až tak moc nenavštěvuji, neboť se samozřejmě starám i o jiné systémy a to hlavně z části koordinace a konzultace, takže samotnou technickou správu nevykonávám já, ale naši lidé. Situace, která však nastala od 22.7.2005 se mé osoby samozřejmě nevyhla a já musel učinit několik rozhodnutí nejen z technického hlediska, ale také z finančního. Myslím, že jen málokdo si dokáže představit jaký tým lidí stojí za tímto projektem. A to je v pořádku, neboť Vás nechce nikdo tímto zatěžovat. Snad jen, abyste třeba jen zkusili na chvíli zapřemýšlet či si představit, co všechno takový projekt v sobě skrývá. Proč to říkám? Tento web je propracovanou a technicky náročnou aplikací, která se však právě Soví poštou - diskuzí dostala do svého, v danou chvíli, možného vrcholu. Rychlým řešením bylo odstranění archivu diskuze. Tento archiv však samozřejmě neskončil v koši, neboť jak mnoho z Vás správně uvedlo, obsahovala nenávratné témata. ARCHVI DISKUZE VÁM BUDE VRÁCEN DO PŮVODNÍ PODOBY. Důvod? Díky Vaší vysoké návštěvnosti, která nás samozřejmě těší a my ji odměníme překvapením, které pro Vás na podzim chystáme, bylo nutno řešit vzniklou situací jak je uvedeno výše. Abych Vás nezatěžoval detaily, tak uvedu kroky, které jsme učinili.
Zazálohovali jsme diskuzi a odstranili ji z harrypotter.cz. Jelikoz Vašemu náporu tento krok nepomohl, zastavili jsme celou diskuzi a ihned řešili nové posílení výkonů a kapacity serverů. Jakmile byl učiněn krok zavedením nových serverů, jejich konfigurace, ihned jsme zprovoznili aktuální diskuzi. V těchto dnech se dokončuje kontinuita archivu diskuze k současné a v nejbližších dnech bude navrácen CELÝ ARCHIV DISKUZE. Abych předešel dotazu, kdy to bude, odpovím lidsky. Jsou prázdniny a i naši lidé odpočívají, takže se omlouvám za ně a jejich dovolenou a slibuji, že hned po celofiremní dovolené, která skončí 8.8.2005, bude vše ve stavu, o kterém si píšete.
A ikdyž bych asi neměl, znova opakuji, že pro Vás chystáme několik změn a taky pokud vše vyjde podle našich představ, jednu velkou.... nechte se překvapit na podzim.
Děkuji za celý tým za vaše názory, kritiky, které nejsou vulgární, ale k věci a přeji, abyste byli s naším "dítkem" harrypotter.cz spokojeni. Příjmený večer přeje Pavel.

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 02. 08. 2005, 14:18:44

Jelikoz jsem to byla ja, kdo celou petici inicioval, povazuji za nutne, abych i ja oficialne podekovala za vysvetleni i nadeji do budoucna - takze velky dekujik.
Nejsem si uplne jista, jestli jsem vsechno pochopila, ale to je jedno, mam ve vas znovu duveru a jsem moc rada, ze tahle petice neupadla v zapomneni jako mnoho jinych petic, ktere se po celem svete organizuji.
Jeste jednou diky,
krasne prazdniny z daleke ciziny preje Lunkvil

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Hondrej
Datum: 02. 08. 2005, 01:21:50

I hope so for your sake :))

Uz se ta diskuze z mysql nahrala do Oracle?

Ja vidim jeden takovy maly problem, ktery se podili na celkove zatezi databaze. Spatne naprogramovana diskuze - alespon castecne. Vsiml jsem si, ze kdyz se maze uvodni prispevek diskuze, zmizi cely strom diskuze ale vsechny podprispevky zustavaji - a tech muze byt xx. Dale podivny vypis databaze, ...
Ale hlavnim "problemem" samozrejme zustava to, ze sem chodi moc lidi a vsechny aplikace bezi na 1 serveru, pokud je mi dobre znamo.

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Admin WS
Datum: 02. 08. 2005, 06:50:16

Ne, Harrypotter neběží jen na jednom serveru, tento stav už delší dobu neplatí. A na Oracle určitě nepoběží.

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 01:16:55

Tak já si tedy taky poděkuji přímo svým jménem. Děkuji, jsem velice velice ráda, že jsi nám dal vysvětlení a nenechal nás utápět se v našem pesimismu. Děkuji. A přeji příjemnou dovolenou, zasloužíte si ji. Vždyť jste kvůli nám posílili diskuzi... Děkuji, již po několikáté, klidně bych však mohla pokračovat dál...

Ale ráda bych připojila jednu malou otázečku. Prosím, nezlobte se na mě za ni, ale ten rámeček, který v posledních dnech vyskakuje po kliknutí na hp.cz... to bude vyskakovat pořád... Já jsem chodím často a už ho docela notoricky znám...

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 02. 08. 2005, 01:08:18

Já taky děkuju za jasnou informaci, my zatím historii oželíme, je o čem mluvit. A až opadne mumraj po vydání HP6, tak se zdejší provoz jistě zklidní

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Artkele
Datum: 02. 08. 2005, 00:31:29

Děkuji za rozumnou a k věci odpověď. Částečně chápu, jak moc musí být tahle diskuse technicky náročná a jsem ráda, že se snažíte najít řešení a že bude alespoň ten archiv. Myslím, že nám všem šlo právě o tohle. Díky za starost a všem vám přeji pěkný zbytek dovolené.

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Aries
Datum: 02. 08. 2005, 00:26:36

Díky za odpověď. A taky za všechnu práci, kterou pro nás cvoky děláte. Těším se na podzim

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Admin WS
Datum: 02. 08. 2005, 00:41:09

Určitě cvok nejsi ani ty ani nikdo další. Samozřejmě nemohu soudit, neboť tebe ani ostatní neznám osobně, ale veřte mi a nechci teď mluvit jako vaší rodiče, ale až budete starší pochopíte, že je perfektní, že máte nějaký koníček, zálibu, zábavu a neděláte nějaké velké vylomeniny venku. Samozřejmě každý někdy něco provede, ale já mám v tuto chvíli namysli nepořádak, alkohol drogy apod. Já mám své náctiny docela v paměti a taky ty, kteří se zabývali právě těmi špatnými věcmi, o kterých píšu výše, dnes po 10 letech si říkají, že prostě byli hloupí. Dnes si ti, kteří si to uvědomili v rozumnou dobu, dodělávají znova školy a když se občas potkáme shodneme se na tom, že ve vašem věku je velice težké něco rozumného poslouchat. No dost vychovatelských řečí, snad se nad tím trošku zamyslíte a budete se aspoň trošku snažit řídit svůj život. A všimněte si jak je to podvědomě skováno téměř v každé reklamě pro teenagery.
Takže žádní cvoci, ale lidi, kteří pro něco žijí. to jste vy. A já Vámdržím pěsti. Pavel

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Aries
Datum: 02. 08. 2005, 00:50:43

:-)) no vidíš. A zrovna já kouřím jak fabrika, piju až moc, ponocuju téměř denně, snad jen ty vylomeniny venku nedělám, protože na to už opravdu nemám čas. Ale uvažuju o tom, že přejdu na sušenky, fakt. Promiň, samozřejmě to byl vtip a samozřejmě máš naprostou pravdu, kterou podepisuju bez výhrady. Jakožto skoro babička vím, o čem mluvíme. Ahoj a měj se fajn!!!

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 00:45:15


je vidět, že sem nechodíš =)))
Oni totiž všichni nejsou náctiletí puberťáci =))) teď nemluvím o sobě, já jsem jen šestnáctiletý fagan...


Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Admin WS
Datum: 02. 08. 2005, 00:51:08

No, když jsem si pak četl, co jsem napsal napadlo mě to, ale přece jen ais těch náctiletých je tady nejvíce. A fagan snad nejsi, přečti si to za 10 let a uvidiš :-) Tak jsem použil i prvního smajlíka

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 00:55:23

řehník - tihle jsou lepší... dobře, takový fagan možná nejsem, ale chtěla jsem nastínit situaci... jinak tu tady někde běhá anketa s věkem (a až se vám podaří zpřístupnit i tu starší část diskuze, tak tam je anketa dosti podobná a mnohem rozsáhlejší)... co jsem to vůbec chtěla? zmateník ach ano, kdybys tu dikuzi viděl... věkový průměr je rozhodně nad dvacet... já jsem se svými nedožitými sedmnácti ještě batole =)))
zatím čau pá-pajík

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 02. 08. 2005, 01:01:24

batolata alou do postele

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 01:11:42

batolata nestihla večerníček a tak čekají na další...
a pracující nemusejí zátra vstávat? =)))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 02. 08. 2005, 01:22:41

chceš pohádku na dobrou noc

doufám, že za mnou ráno nepřijdou s nějakou jobovkou, jinak jsou v práci vycepovaní, že jsem po ránu nekomunikativní

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 02:09:59

pohádku, pohádku - natěšeně-skandujík

jaký tam máš repertoár? znáš Vodníka Žblabuňku? nebo Werichovo Fimfárum? nebo aspoň Křemílka a Vochomůrku?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 01:12:37

ehm... dnes, mám-li být přesnější...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 02. 08. 2005, 01:21:38

dnes i zítra

a pak dál a dál až donedohledna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 01:23:30

tak alou do postele

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 02. 08. 2005, 01:34:51

já v posteli jsem už dávno

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 02:07:36

tak alou spát!!!

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 02. 08. 2005, 00:30:35

můžu se pod tvou odpověď tak nenápadně (do pravého spodního rožku, klidně malinkatými písmenky) podepsat?

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 01. 08. 2005, 21:34:30

ehm... když už se tady dole počítaly hlasy... kolik přezdívek si mám vymyslet, abychom dosáhli slušného čísla?

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: katrin
Datum: 01. 08. 2005, 21:52:01

Tkaže je ich tu 25 - 29- Ešte aspoň do 50.. a bude to.

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 01. 08. 2005, 23:31:03

hm... tak já jdu vymýšlet, ale... jen abych tím tuto veleváženou petici neznevážila... to bych nechtěla... =///

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Aries
Datum: 01. 08. 2005, 19:51:52

podepisuji. Taky mě mrzí, že mimo jiné zmizelo to téma, kde se rozebíraly archetypy a motivy ze světových legend, téma, kde měla Medea skvělý rozbor věštby, a tvůj heroický pokus o zaražení iritujících témat přehledně uspořádanými odkazy na informace. Aries v.r.

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 01. 08. 2005, 21:01:49

Je, Aries je zpatky, hura/ik/ uz se mi po tobe styskalo. Nedavno jsem se te chtela na neco zeptat nebo ti neco rict, ale uz jsem to zapomnela... Ja mam tak blbou pamet, no, treba si jeste vzpomenu...

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 31. 07. 2005, 12:00:57

Jestli pocítám dobre, je jich k dnesku neco pres tricet... to je povzbudivé...

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 31. 07. 2005, 17:46:47

je hezké, že tě to povzbudilo - to je totiž to jediné, čeho tato petice dosáhne (pesimistník-cyník)

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 31. 07. 2005, 17:53:30

Já stále doufám, ze se ta císlícka objeví. Optimistík

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 01. 08. 2005, 21:00:07

Taky by me zajimalo, jestli vedeni hp.cz zaregistrovalo, ze tahle anketa kona... Jinak se tu jaksi vyjadrujeme do prazdna.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: duffy
Datum: 31. 07. 2005, 11:20:50

Mrs Duffy.fetak
staci takyto kratky podpisek?
snad jo, ja sice v historii diskuze moc nebloudim, ale prece vas musim podporit, nie? :)

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 30. 07. 2005, 15:49:44

Snad se to tu brzo objevi! a bylo by dobre udelat i nejaky ciselnik stran, ve starsich tematech se blbe listuje a hleda.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Artkele
Datum: 30. 07. 2005, 13:41:14

Na týden zmizím a tady se strhnul konec světa! Neberte mi všechny ty diskuse, ve kterých jsem ze sebe udělala pitomce, na což tady všichni ostatní velkoryse zapomněli.
Za všechny své alterg-ega Artkele

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Sothis Blue
Datum: 29. 07. 2005, 15:55:37

Rozhodně se připojuji k žádosti o navrácení starších témat. Starší témata nejsou mrtvá, některá ožila i po roce spánku (např. Beatles). Prosím, chci celou diskusi zpátky.
Sothis Blue

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 30. 07. 2005, 15:00:48

a jak se nám o nich i po roce nádherně diskutovalo, kolik nových nadšenců jsme našli... ach jo, nepříjemně se mě zmocňuje melancholie, asi budu brečet... Beatles si to zaslouží...

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Padfoot
Datum: 29. 07. 2005, 12:19:29

Tak tohle podepisuju.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: neviâthiel
Datum: 27. 07. 2005, 10:06:42

podpisík
Jen doufám, že to není fuč úplně...

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Sisi
Datum: 27. 07. 2005, 08:47:39

Naprosto souhlasím, myslím že nebylo správné smazat vše co sem všichni napsali. Musím uznat, že některé teorie a témata byla fakt super.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Taťána Orlovská
Datum: 27. 07. 2005, 01:11:00

Konečně se po čase dostanu na net a když koukám, co se tu dělo, nestačí se divit. Souhlasím s tebou, že o ztrátě identity nejen diskuse, ale i mojí. Když si se slzou v oku vzpomenu kolik obhajovacích řečí jsem tu na Severuse vyplodila, kolik chvalozpěvů a kolik ptákovin, srdce mi krvácí. Určitě by se to mělo obnovit, pokud to bude možné. Vypadá to tu jako na "začínajícím web", je pryč ta prastarost diskuse a já se nemám v čem nostalgicky hrabat.

Připojuji svůj podpis a jménem svým i jménem a titulem profesora Severuse Snapea žádám o navrácení našeho "spisovatelského dědictví"

Taťána Orlovská v.k. (vlastní klávesnicí)

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 30. 07. 2005, 11:50:22

Kez bych taky mela vlastni klavesnici... Misto toho... no radsi nic

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 26. 07. 2005, 21:41:11

loony (psáno velkým rozmáchlým písmem přes pět řádků)

nějak jsem se tedy ještě dozadu nedívala, ale jestli to je pravda...
kde teď mám hledat detailní plán atentátu na Jo v případě, že zabije Rema, nebo výborný plán loupeže, jejímž účelem bylo získat žlutou obálku s poslední kapitolkou sedmičky
A co teprve náš klub alergiků? - doma mi mou výroční zprávu zkušeně smazali... néééé - já budu brečet!!!
A co teprve všechny ty další věci, na který si teď nevzpomenu... Hitparáda iritujících témat... všechny ty ankety a průzkumy...

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Mathilda
Datum: 29. 07. 2005, 14:17:42

Já chci taky zpátky všechna má trapná prohlášení!

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 30. 07. 2005, 14:58:13

a co teprve mé hlody, které ze sebe už nikdy v životě znovu nedostanu... těch přirovnání... těch na řádek dlouhých "smajlíků"... Beatles... jednuduše všechny ptákoviny... asi budu brečet...

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 26. 07. 2005, 22:08:36

a co teprve celá ta hromada iritujících dotazů (šklebík)

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 26. 07. 2005, 22:22:34

já vím, já vím, smazala se spousta věcí, které bych neoplakávala ani kdyby mně dělali bůhvíco, ale co to ostatní... tímhle tato diskuze ztratila část svého kouzla...

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 26. 07. 2005, 22:37:56

hondrej se vyjádřil v tom smyslu, že snad udělali zálohu

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 30. 07. 2005, 11:49:44

Hm, ono to "snad udelali zalohu" zni velmi optimisticky...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 30. 07. 2005, 12:50:37

to víš, já jsem cynik a pesimista

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 26. 07. 2005, 22:40:32

to jen doufám, protože jinak... těch blbostí, co naše hlavy dohromady vymyslely... to už se nikdy nemůže povést znovu... vždy už to bude... jiné...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 26. 07. 2005, 22:59:31

Podobnou situaci jsem už zažila, zhroutil se okoun (podle popisu škod mi připadalo, že do počítače udeřil kulový blesk) a po obnově dat se čas vrátil o půl roku zpět

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 26. 07. 2005, 18:21:25

Ze by znovu fungovala diskuse? Neni ani mozna...

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: loony
Datum: 26. 07. 2005, 21:36:45

tak jsem se sem taky dostala... no, doufám, že už to odteď půjde... snad

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Rorika
Datum: 26. 07. 2005, 18:36:49

zdravim,funguje...jupijajej... :))

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: katrin
Datum: 26. 07. 2005, 18:25:50

Aj zázraky sa občas stávajú.

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 26. 07. 2005, 18:28:26

jojo, uz jsem si chtela zoufat. Odriznuta od domova, v cizinem a jeste mi vzali Sovi postu... Hruza

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: katrin
Datum: 26. 07. 2005, 18:30:19

Si odrezaná od domova?

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Lunkvil
Datum: 26. 07. 2005, 18:40:07

Jojo, v cizine, proto pisu jak blazen bez diakritiky. Jeste navic mam francouzskou klavesnici... pekny bordel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: katrin
Datum: 26. 07. 2005, 18:41:33

Takže vo Francúzsku. Teda ty sa nezdáš. máš tam job?

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: katrin
Datum: 24. 07. 2005, 17:33:42

Mne chýbajú tie vytvorené telenovely.
Niektoré boli naozaj perly.
Aspoň tie by sa tu mohli objaviť.
Napríklad tá, kde sa Bella stala novou učiteľkou opčm,
alebo Harry a Zuzanka (tuším) zatvorený v perníkovej chalúpke Umbridgovou a Bellou. Potom návšteva Lupina a Siriusa, záchrana Harryho a Zuzky.
Alebo denník nejakej študentky, kde bola pekne zlátaná hodina elixírov.
Alebo krstiny malého Harryho, kde Sirius prerazil guľou strop Potterovského domu.
Alebo rôzne vtipy, ktoré sa tu vytvorili.
Napríklad: Príde dementor do obchodu a hovorí:
Máte Winterfresh?

Dom Potterovcov. Niekto zvoní. James Potter ide otvori, uvidí kto tam stojí a zakričí dovnútra namanželku:
"Drahá, pán Voldemort k nám prišiel na návštevu, priprav kávu ja zatiaľ skočím do Tesca pre keksy.

Alebo veľmi interesantná návšteva Malfoyovcov vo Weaslyovskom Brlohu.
Ach to boli časy. Ešte, že som si aspoň tie vtipy ukladala.

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanch
Datum: 27. 07. 2005, 01:47:34

Tak přesně, tohle mi chybí nejvíc..ty parodie a telenovely, chtěla jsem z výcucu vytvořit parodii, podepsanou všemi, co se na ní podíleli.. .((( Jsem iritována :)) Viz o příspěvek níže..

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanch
Datum: 24. 07. 2005, 17:29:50

Mě osobně se to těžce dotk¨lo, poněvadž jsem připravovala shrnutou povídku z těch našich keců, které jsem kdysi před pár měsíci vytvořili. Hezky jsem si uložila asi tři odkazy do oblíbeným..a když jsem se na to chysta..šup..a bylo to fuč!! Jsem nadmíru rozlobená, poněvadž jsem z toho chtěla vytvořit vtipnou slátaninu a veřejně to vydat a označit to za skupinovou práci. Viz parodické povídky o tom, jak Voldy slavil narozeniny, jak James a Lily oslavovali Harryho narození..bylo tam plno vtipný výroků, které jsem chtěla použít...a mé smůle je teď nemám kde sehnta...
I AM VERY IRITATED!!!!

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Birute
Datum: 24. 07. 2005, 07:48:28

Sice byla smazána spousta ptákovin a světoborných úvah o tom, kdo zemře a kdo po kom půjde, ale taky utrpěla dobrá témata ( a čas od času se i z těch stereotypních vyklubaly perly - byť cynismu ). Hm, určitě mi smazali Ževraje...
Nemazat aspoň ty, co zaujmou.
Plís. Alšeblíf. A porfavor.

Birute

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Medea
Datum: 24. 07. 2005, 15:34:13

Jo. Tvého Ževraje jsem taky oplakala. :-(
Doufám, že stejný osud nepotká i Hedeřinu bleskem zasaženou osušku. Ach jo, jsou to teprve tři dny, co nám to smázli, a už mi moc chybí naši slovní smajlíci a megamimoníci, vtípky ze školních lavic, Lupinová a její Serious Sirius, iriťáci a Lunkvilin nesmrtelný Lexicon, dokonce i Katrinina věčná miniporadňa a Zlatoslavův Titanic...smutník.
Chápu, že všechno tam zůstat nemohlo, ale neschvaluju tohle drastické umazání historie diskuse. Doufám, že to je opravdu jen dočasné opatření.

Takže, přidávám jednu muří nohu.

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Birute
Datum: 24. 07. 2005, 15:37:50

To jsi mi ani neměla připomínat. Takový nápor sentimentu by porazil i protřelého dechovkáře.

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Medea
Datum: 24. 07. 2005, 15:42:42

:-)))

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Astoreth
Datum: 24. 07. 2005, 11:55:11

Robněž se přidávám k petici....občas jsem z nostalgie nalistovala stránky s starými jízdami a zavzpomínala na ty, kteří sem již nechodí a s nimiž jsme se nesčetněkrát pobavili u nejrůznějších ptákovin....
V historii bylo vskutku možno naleznout krom naprosto idiotských témat i opravdové myšlenkové skvosty a produkty bujné fantazie....
Astoreth

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 24. 07. 2005, 06:36:03

K petici pridávám jeste jednu polozku- pocitadla. V sekcich jako News a Galerie zmizela cislicka udavajici pocet komentáru a díky tomu je tam ted pusto a prázdno. Navíc byly vymazány vsechny diskuze k clánkum, a to vsech od stárí nekolika dnu. Tyhle diskuze moc postrádáme, stejne jako pocitadla, na která jsem si zvykla (a jiste se mnou budou ostatní souhlasit- koneckoncu soucasná situace je do ocí bijicí).

Velký podpis: Arlondia

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 23. 07. 2005, 22:53:27

Zlatoslav Lockhart

(Nositel Merlinova řádu 3. třídy, Řádu vzduchoplavců (za dosažení Ougadogou, nejodlehlejšího místa Sibiře na koštěti), Čestný člen Ligy na obranu proti černé magii a pětinásobný vítěz soutěže o nejkouzelnější úsměv, kterou pořádá Týdeník čarodějek, držitel ocenění "Nejlépe oblékaný kouzelník v Británii", ocenění Britské soubojové asociace a ocenění Středověkým uskupením evropských kouzelníků, autor knih Génius a Ghůlové, Jaro s Yettim, Cestování s upíry, Výlety s vlkodlaky, Čtrnáct dnů s čarodějnicemi, Toulky s trolly, Lockhartův atlas domácích škůdců a autobiografie Mé kouzelné já)

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 24. 07. 2005, 06:37:52

Hele, a vís ty vubec, ze Ougadougou je hlavní mesto jednoho státu na východ od Senegalu? Tam bys Sibir tezko hledal

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 24. 07. 2005, 09:04:39

To je jen shoda jmne. Za dosazeni nejakeho Senegalu bych nedostal Rad vzduchoplavcu, ne?

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 24. 07. 2005, 10:20:38

Vsadím se, ze ano. Kdyz muzes získat ocenení za úsmev, Merlinuv rád za Senegal je preci hracka, ne?

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 24. 07. 2005, 12:52:50

Bylo to za dosazeni Ougadogou, nejodlehlejsiho mista na Sibiri! A basta Fidli! Mam to i na diplomu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 24. 07. 2005, 13:17:23

Nepovídej! Není náhodou Merlinuv rád takový ten malý blýskavý odznácek, co se prispendluje na prsa?

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: hotdog
Datum: 23. 07. 2005, 22:13:40

souhlas
hotdog

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: jane sofron
Datum: 23. 07. 2005, 21:11:49

Zdravím! Jeden velký podpisník. Některé perly zde stály za uchování i pro další generace.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Snipsley
Datum: 23. 07. 2005, 16:56:08

Podpis:
Mr. E. Snipsley

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Petka
Datum: 23. 07. 2005, 12:37:25

Podpis (a malé připomenutí....ty nejlepší diskuze by mněli býti napsané z odkazem třeba místo reklam,nebo by mněl být dole číselníček protože mně nebaví 300x klikat.)

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 29. 07. 2005, 13:48:41

K tomu slouzí císlícka v adrese. Mne mnohem víc chybí císelnícky s pocty príspevku u clánku...

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 22. 07. 2005, 20:59:55

my jsme přišly o naše jízdy, to se mě tedy dotklo. Kdyby nás varovali předem, tak si je zazálohuju. Chápu, že je tu zvýšený provoz, tudíž zvýšené zatížení HW, ale chtělo by to upozornění předem

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Hondrej
Datum: 22. 07. 2005, 21:11:27

Jsem si jist, že by takový gigant jako www.HARRYPOTTER.cz nezálohoval nebo jen tak smazal veškerá data bez pozdějšího znovuuveřejnění.

A vím o čem mluvím.

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 22. 07. 2005, 23:37:10

Uff, Hondreji, to jsem si oddechl. Bylo by to prece hrozne.

Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: anonym
Datum: 23. 07. 2005, 15:05:39

Já za hrozné považuji útoky v Egyptě a Londýne, kde mám své známé.

Nějaké stupidní prokotiny jako nesmyslné diskuze mě netrápí. Klidně se mohou pohřbít.

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Phineas Nigellus
Datum: 23. 07. 2005, 16:48:53

................

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 23. 07. 2005, 16:40:28

Děláš ze sebe kdovíco, že? Samozřejmě, že jakékoliv teroristické útoky jsou hrozné, ale tady je diskuze o HP, tady mluvíme o tom, co je pro más hrozné ve světě HP a kolem této diskuze.

Re: Re: Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: berunka
Datum: 23. 07. 2005, 16:30:52

je videt, ze ty jsi citove vazan k Egyptu a Londynu, my zase k nasi diskuzi - je to to same...

Re: Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Blanchetta
Datum: 22. 07. 2005, 21:59:24


Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: berunka
Datum: 22. 07. 2005, 20:29:00

berunka

oni nam smazali nase tema o Beatles, kde bylo tak nadherne rozpracovano srovnani Beatles a Pobertu a vubec vsechno... fnuk

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: šušeň
Datum: 22. 07. 2005, 20:17:33

jo,občas v diskusi hledám info,abych nebyla za debila,když se na něco zeptám,proto se připojuji

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Arlondia
Datum: 22. 07. 2005, 19:59:00

Ackoliv se to me osobne netýká (zatím jsem nic tolik nepostrádala), pripojuji se. Je pravdou, ze hlídání diskuzí a mazání nekterých témat je práce zásluzná a dosti casto i nesnadná, ale odstranovat je lehkovázne není dobré. Chtelo by to peclivejsí výber, selekci toho, co je skutecne nutné vyradit (a ze takových témat je dost a dost) a co muze setrvat.
Proto se pripojuji. Vtipná, nezávadná témata by se mazat nemela, uz jen kvuli tem, kterí je vytvorili a pilne v nich "pracovali".

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Hedera
Datum: 22. 07. 2005, 19:28:01

Já se k vám třeba připojím, i když nepatřím ke zdejšímu inventáři, ale chtěla jsem říct, nebylo by řešením udělat starší diskusi read-only, oddělit ji od téhle novější a dát na ni odkaz?

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: kju
Datum: 22. 07. 2005, 19:30:14

Lepší než nic, ale bylo by to moc smutné.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: kimiky
Datum: 22. 07. 2005, 19:24:26

podepisuji-KIMIKY

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: numero
Datum: 22. 07. 2005, 20:02:31

Připojuji i svůj nesouhlas numero

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: ave
Datum: 22. 07. 2005, 19:23:05

K tomuhle protestu se s chutí připojím.
Ale snad to skutečně nemyslejí vážně.

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Rorika
Datum: 22. 07. 2005, 19:19:48

Rorika (souhlas,souhlas a nic nez souhlas)

Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: kju
Datum: 22. 07. 2005, 19:18:44

Rozhořčený podpis:
kju

Re: Re: Petice k vedení www.harrypotter.cz

Autor: Pollux
Datum: 24. 07. 2005, 11:56:53

Pospis
POLLUX

  << Zpět