Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Voldemortova smrt

Vložil(a): Janny
Datum: 22. 07. 2005, 18:35:56

Je dobré že Harry ví jak zabít Voldemorta.

Re: Voldemortova smrt

Autor: David
Datum: 22. 07. 2005, 18:48:01

Zatim jen vi jak zabranit tomu, aby se znovu vratil. Jak ho zabit nevi ani nahodou, pochybuju ze by to dokazal se svymi schopnostmi na konci 6. dilu.

Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Ivana
Datum: 23. 07. 2005, 23:41:45

stejne Harry Voldemorta zabije tim, ze mu daruje zivot a on to neunese a zemre z toho. Proc by nam bylo porad opakovano, ze to, co dela Harryho silnejsiho nez Voldemort je laska. Krom toho vsimate si jak malo je Harry vyjjimecny? Jeho otec, jeho matka, Sirius, Snape, Lupin, Tom Riddle...umeli mnohem vic veci nez Harry...i kdyz...ono buh vi jak to bylo s Lily...Slughorn Harrymu rikal, kdyz michal lektvary podle Snapovych istruktazi, ze je presne jako jeho matka...ze by nejaka souvislost mezi Snapem a Lily? (i kdyz je znamo jak moc ji nesnasel protoze byla z nekouzelnicke rodiny...ale kdo vi..) Krom toho...proc Voldemort vubec nabizel Lily, ze se muze zachranit, kdyz prece jenom byla talentovana, chytra...jeste k tomu clenem radu...vzdyt by mu vbudoucnu klidne mohla komplikovat zivot..

Re: Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 24. 07. 2005, 09:25:44

Slughorn tvrdi skoro o kazdem, ze byl vyborny, aby si zajistil vyznamne pratele a dobre konexe. A Harry je slavny az dost.

Re: Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Jerry
Datum: 24. 07. 2005, 03:04:49

Harry ze neni vyjimecny...let me think bout that - jako nemluvne prezil utok Voldyho (presto ze na tom nemel podil, uz to z nej dela nekoho vyjimecnyho), v 11 sejmul Quirela, ve 12 sejmul Baziliska, ve 13ti zachranil sebe a Blacka pred Dementorama a pokud vim, odzbrojil Snapea v Chroptici chysi, ve 14ti vyhral turnaj 3 kouzelniku a utkal se s Voldym a prezil, v 15ti se ubranil velky presile dospelejch Srtijedu...pravda, v poslednim dile vypada jako trotlik...ale preci jen, ziskal O z Obrany proti cerny magii a celkem sedm OWLs (NKU)...je fakt ze 7 OWLs neni nijak vyjimecny, ale prinejmensim nadprumerny...takze to ze neni vyjimecnej je blbost

Re: Re: Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Já a jen já
Datum: 24. 07. 2005, 14:40:28

Útok Voldemorta přežil, protože se za něj obětovala matka, souboj s Quirrellem přežil, protože se pro něj obětovala matka a přiběhl Brumbál, bazilišek byl oslepenej a navíc ho vyléčil fénix, se Snapem mu pomohli Ron s Hermionou, mozkomory porazil jen proto, že věděl, že se mu to povede, jelikož už to viděl předtím, v turnaji uspěl, protože mu pomáhal Skrk převlečený za Moodyho, Voldemortovi pak unikl díky náhodě, že mají stejné hůlky a protože mu jeho otec řekl, co má dělat a v pětce ho zase zachránil fénixův řád a před Voldemortem Brumbál. Tak!

Re: Re: Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Rorika
Datum: 24. 07. 2005, 13:19:46

Jeste k tomu odzbrojeni Snapea,to taky nesvedl sam...Ron a Hermiona vyslovili "Expeliarmus" soucasne s nim...takze Harry,ukaz nam v sedmicce,co umis! :))

Re: Re: Re: Re: Voldemortova smrt

Autor: Ivana
Datum: 24. 07. 2005, 13:14:59

Prezil utok diky sve matce. porazil Quirela diky tomu, ze pro nej zemrela matka, sejmul Baziliska jenom pro to, ze byl oslepen Fenixem, zachranil sebe a Siriuse pred Dementorama (skara jak se to rekne cesky?...)jenom pro to, ze mu Lupin daval soukrome hodiny ve vytvareni Patrona, odzbrojil Snapa...odzbrojil Snapa..to je pravda...ted me tak napada jak je to mozny..kdyz defacto Snape byl v sestce schopen ubranit se jake¨mukoli utoku¨..ale to js¨me zase nekde jinde..co se tyce tech OWLs...vsadim se, ze nebyl jediny, co dostal stejny nebo vetsi pocet.. za jeho hrdinstcim vzdycky nemalou merou stal nekdo jiny...silnejsi....ted to padlo..treba nam konecne ukaze tu svoji vyjjimecnost, ktera je porad davana na odiv...kdyz si to tak vezmes tak Harryho otec a kamosema byl schopny SAM ze sebe udelat animaga....Snape vymyslel vlastni receptury..kletby..a co Harry?ten stravil vic casu poslouchanim o sve vyjjimecnosti, nez aby na sobe trochu zapracoval a snazil se trochu ucit a zdokonalovat se...

  << Zpět