Záloha diskusního fóra (7/2005 - 21.10.2005)

  << Zpět

Dobře, odstraňme spoilery

Vložil(a): Sirius Black
Datum: 20. 07. 2005, 22:41:33

Ale diskutujme o hp6 i o všem ostatním. Stejně se nenajde nikdo (téměř) kdo neví co se stalo. Já to s těmi spoilery nevymyslel, ale držel jsem se toho. Pokud to někoho otravuje (jakože mě už to taky leze krkem) odstraňme spoilery. Ale diskutujme o všem........Spoiler nespoiler................S přáním všeho dobrého pro vás a s brzkým návratem pro mě a Albuse a dokonce i s přáním ospravedlnění Severuse (i když ho nemusím) váš Sirius Black (pořád ten samý Neviathiel)

Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: feride
Datum: 21. 07. 2005, 13:01:17

pekne napisaneplease,serious sirius black ,bring back my dear dumbledore!i can not imagine the harry potter world without him.and i miss u too
wherever u are,come back with dumbledore.i know u hate severus,so do i,but u must know he is inocennt.so prove it.

Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: feride
Datum: 21. 07. 2005, 13:21:08

prepac,takze prosim,sirius black,prived mi naspat mojho draheho dumbledora!neviem si predstavit svet harryho pottera bez neho.a ty mi tiez chybas.
kdekolvek si,vrat sa s dumbledorom.viem,ze nenavidis severusa,aj ja,ale musis vediet,ze je nevinny.tak to dokaz
(tym ze je snape nevinny si uz nie som celkom ista,ale nadej zomiera posledna)

Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Sirius Black
Datum: 21. 07. 2005, 13:26:57

Já pořád doufám že Albus se vrátí. A pokud ne, předal Harrymu nějaké své schopnosti, nevím jak, ale doufám v to. V návrat mé nejoblíbenější postavy už nevěřím. A i když mám radši Siriuse, byl bych šťastnější, kdyby se vrátil Albus, to byla prostě ta nej postava. A i kdyby Snape nebyl zrádce, zabil Albuse, u mě je to ta největší svi*ě

Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: feride
Datum: 21. 07. 2005, 13:35:39

proste smrt dumblika v tej knihe vobec nesedi.to mala byt najsilnejsia postava.harry je este len zelenac.aj ja dufam v navrat a vysvetlenie a v jeho neomylnost v snapeovi,inak som uz teraz riadne sklamana.JKR nesklam nas
tiez si myslim,ze sirius sa uz nevrati.
moc mi nesedeli tonksovej citove vylevy a lupinovo odmietania(take klise)
a harryho sekundove vzplanutie k ginny,to bolo nejake rychle a potom nejake vazne...to ja som myslela,ze tak uvazuju len baby,ale zas,pise to zena,takze sirius,ak si chalan,co ty na to?to ma zaujima z pohladu chalana,ci JKR pise o dusevnych pochodoch chalnov vierohodne

Re: Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: jft
Datum: 21. 07. 2005, 13:58:42

sekundove vzplanuti? co tim myslis? kdyt on na ni myslel celkem dlouho a kdyz slysel ze se rozesla s deanem: "his insides were suddenly dancing conga". Jinak ty myslenkovy pochody se moc realite neblizi, ale ony ani psat ve skutecnosti nejdou. Precti si knizku Mladi v hajzlu. Urcite se to blizi realite vic nez HP (ale pozor uplne z druhy strany, nekdo rika ze to je prasarna ale tak to proste chodi)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: feride
Datum: 21. 07. 2005, 14:05:10

na mladych v hajzlu si netrufam,nechcem prist aj o zvysok mojich iluzii

Re: Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Sirius Black
Datum: 21. 07. 2005, 13:42:02

No, o tomhle ti moc nepovím. Já jsem s mým miláškem 10 měsíců a tyhle vzplanutí nejsou můj styl. To mi sedí na holky, ale vlastně to píše žena. Doufal jsem že se něco o Siriusovi objasní, ale nebyla o něm zmínka. A s Albusem se musí něco stát. Vždy´t ona z něj udělala největšího hlupáka!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: feride
Datum: 21. 07. 2005, 13:57:46

prave preto tomu neverim.ked tak dumblik obhajoval snapea,ale co do prcic na neho moze vediet?dalsie 2-3roky cakat!
neviem celkovo,co so mam o 6tke mysliet,vtipne dialogy su super,ale az tolko ich tam nie je,vylety do myslomisy tiez ujdu,ale na mna je tam prilis vela hormonov a iracionalneho chovania,pary sa tam striedaju skoro ako v beverly hills prepac,JKR,to nemala byt urazka!a ten koniec ma dorazil!aj ked je to rozpravka,najradsej mam casti,ktore su co najuveritelnejsie,napr.sa mi moc nepacilo,ked fenix(tusim v 2jke)vyniesol vsetkych z toho podzemia(skoro ako gandalf a orol).
tiez uz spominana tonksova a lupin,alebo na konci bill a fleur,take sladke romanove klise.co si myslis o 6tke atd

Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Sirius Black
Datum: 21. 07. 2005, 13:14:58

angličtinu ještě moc neovládám

Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Sirius Black
Datum: 21. 07. 2005, 12:49:52

pozor!!!! Já jsem taky rád za spoilery!!! Netahej mě do toho. Já je nechci dát pryč, ale pořád to tu někomu vadí, chtěl jsem zabránit rozepřím, tak jsem napsal ať píše každý o čem chce, nemusí psát "Spoiler" myslím že už každý ví, o co jde, ale pokud někdo neví, já jsem rád za spoilery, nevím proto ale proč tu na ně někdo stále nadává

Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Barča
Datum: 21. 07. 2005, 11:09:20

Tak to zase ne!!!!!!!!!!Já jsemc myslela,že by se mohlo udělat téma.např:HP6,a do toho by se psalo vše z HP6.Já bych to udělala takhle....

Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Bellina
Datum: 21. 07. 2005, 12:20:11

ovšem, ale když někdo bude mít konkrétní dotaz, jak se v tom přehršli příspěvků pak vyznáme? Neříkám, když se zakládají duplicitní témata, že je to dobře..
ale vy tady máte už třetí a lá "smrt spoilerům" a je vám to jedno. Kolik je tu nespoilerových témat? spoilery jednoznačně vedou, čtenáři šestky si prostě chtějí pokecat o aktuální situaci.
samozřejmě, někdy i ze samotného názvu spoileru jde poznat, co bude v ději, ale ne zcela tak okatě, pokud se téma neotevře, tak nečtenář třeba vůbec neví, co jsou to horcruxy. To, že si téma i přes varování "spoiler" otevře, je už jeho chyba.
//řešit v jednom tématu HP6všechny událostí je opravdu nesmysl. v tolika příspěvcích nelze najít ten svůj nebo najít nějaký zajímavý, na který by se dalo reagovat, už ani nemluvě, když si tam někdo začne rozvíjet své "soukromé" rozhovory..téma je příliš (přehnaně) všeobecné.. a to, že někomu vadí, že musí číst (jemu asi nelibé seskupení písmenek) SPOILER v názvu tématu..
jsem jednoznačně PRO spoilery, ač knížku jsem nečetla celou, myslím, že je to k neangličtinářům vstřícnější.. obzvlášť, když.. kolik lidí si sem teď chodí pokecat? a O ČEM si sem chodí pokecat? mno světe div se, o HP6!!.. tak proč by se naprostá většina měla podřizovat menšině, obzvlášť když ta menšina navrhuje naprosto.. mno, neužitečné, nelogické a neúčiné řešení??

Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Barča
Datum: 21. 07. 2005, 13:19:41

Ale mě to nevadí!!!Já nevím,proč chcete odstranit spoilery,mně to taky vyhovuje!!!Nevím,kdo to chce měnit!!!

Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: ale
Datum: 21. 07. 2005, 12:36:47

úžasně řečeno

Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Sirius Black
Datum: 21. 07. 2005, 12:32:59

Já si přeci také chci povídat o hp6. Jen pokud někomu vadí spoilery, mluvme o 6 bez spoilerů, mluvme o ní otevřeně

Re: Re: Re: Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Bellina
Datum: 21. 07. 2005, 12:39:00

a pak se všichni neangličtináři vrhnou na HPšestkaře, ačkoliv nebude jejich vinou, že spoilery byly zrušeny. Rozhodně se tu najde i pár takových, kteří jsou rádi, že je Spoiler varuje před dějovou zápletkou. pak ať nadávají na vás, ne na spoilaře, bych prosila..

Re: Dobře, odstraňme spoilery

Autor: Phineas Nigellus
Datum: 20. 07. 2005, 23:45:45


  << Zpět