Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

Vyhodnocení druhého kola ankety Koho máte raději?

Vložil(a): Moskyt
Datum: 03. 01. 2006, 16:46:02

Tentokrát jsem vám dal na hlasování více času, než v kole prvním a hlasovalo vás celých 33. Takže se honem vrhneme na samotné vyhodnocení této ankety:

Jako první mezi sebou zápasili dva bradavičtí duchové ( no, spíš duch a strašidlo ). Velký rebel a záškodník Protiva ( Peeves ) a věčně ufňukaná Uršula. Zdá se, že ufňukanost jakožto vlastnost dnes už není v kursu, protože Ufňukaná Uršula prohrála a získala jen 10 hlasů. Její kolega, vyžívající se v kanadských žertících, vyhrál a získal plných 23 hlasů. Ufňukaná Uršula, v mladém věku násilně usmrcena zlým Baziliškem si ale získala svých 10 hlasů třeba proto, že ve čtyřce pomohla Harrymu s vejcem. Naopak je jí vyčítáno zbytečná ufňukanost. S Protivou je prý sranda, nikdy nevíte co od něj čekat a natřel to Umbridgeová, to jsou jen některé důvody, proč dostal své hlasy.
Ale to už do ringu přicházejí další dva bojovnící. Dnes již mrtvý, bývalý vězeň z Azkabanu Sirius Black a jeho kamarád ze školy, Vlkodlak Remus Lupin. Opravdu velmi vyrovnaný souboj ale vyhrál kmotr Harryho Pottera, Sirius, který získal 17 hlasů. Jeho soupeř má o 2 hlasy méně. Jeden hlasující se mezi nimi nerozhodl. Profesor Lupin je podle několika hlasujících méňě nafoukaný než Sirius, je prý užitečnější pro Harryho a pomohl mu z Mozkomory a v mládí se nechoval jako idiot. Proto získal svých 15 hlasů. Ale bohužel mu na vítězství nestačili.
Remusi, Siriusi, uvolňete prostor. Do ringu už se blíží další bojovnící. Kdyby tyto soupeře vedle sebe spatřil Harry Potter, neviděl by rozdíl. Bubák, první soupeř, by na sebe totiž vzal podobu Mozkomora, druhého soupeře.
No, vyhrál bubák, asi proto, že není tak děsivý jako Mozkomor a dá se snadno zahnat, snadněji než Mozkomor. Prostě řeknete Riddikulus a promění se v něco srandovní. Na druhou stranu vyčarovat Patrona je o něco složitější. Harry by mohl vyprávět. No takže Bubák nasbíral 22 bodu, oproti svému soupeři. který jich má pouhých 11.
Po těchto kouzelných a strašidelných tvorech nastupují do ringu dvě kočky. Ne, nemyslím Fleur Delacourtovou ani Ginny Weasleyovou ale opravdové kočky. Hermionin kocour ( no dobrá, tak ne tak úplně kočky ) Křivonožka a Filchova kočka Paní Norrisová. Filch konec zápasu asi slavit nebude, paní Norrisová s 5 hlasy totiž nevyhrála. To Hermiona bude mít asi radost větší, když její kocour dokázal nasbírat neuvěřitelných 28 hlasů.
Ajajajajajajaja, Mundungusi, to jsi opravdu musel pořád krást? No nedá se nic dělat, máš jen 7 hlasů. Tvůj soupeř, Kingsley Pastorek jich má 23. Hmm, Mundungusi, za těch tvých 7 hlasů si toho moc nekoupíš co? Tři hlasující se nemohli rozhodnout.
A to už vidíme do ringu vcházet další bojovníky, ehmm, spíš bojovnice. Nebelvírská studentka Ginny Weasleová a Havraspárská studentka (?) Lenka Laskorádová, pro někoho je snesitelnější Luna Lovegood. Pro někoho ( třeba pro mě ) je výsledek zápasu třeba překvapující ale vyhrála bláznivá Lenka ( Luna ). Má 14 hlasů a její soupeřka o pouhý bod méně. Možná za to mohou chrochtající chropotalové nebo snad duchově ohně, hroziví Heliopatové. Nicméně 6 lidí se mezi nimi nemohlo rozhodnout.
A v ringu už je Fred Weasley po pravé straně a George Weasley po le.... nenenene, promiňte. Takže na pravé straně je George Weasley a po levé jeho bratr Fred. Cože? Aha, zrovna jsem dostal zprávu. Takže tedy na pravé straně je skutečně Fred a jeho bratr George na levé. Tak je to správně. Ale abychom se dostali k výsledku zápasu, 12 lidí si nedokáže tipnout svého favorita, 11 lidé je za Fredem a 10 lidé za Georgem. Takže vyhrál Fred.
A to už na zápasiště míří Godrik.... ehm, promiňte. Zase jsem dostal zprávu. Na levé straně byl Fred. Omlouvám se.
Takže na zápasišti už je Godrik Nebelvír ( Anglicky mluvící lidé by více rozuměli Godrik Gryffindor ) a Salazar Zmijozel ( Anglicky mluvící lidé by více rozuměli Salazar Slytherin ). Vyhrála dobrá strana nebo ta špatná? Ztotožňuje se většina hlasujících se Salazarovým názorem, že do Bradavic by se neměli přijímat mudlovští šmejdi? Nikoliv, Salazar Zmijozel, o kterém se v Tajemné komnatě zmínil Ron Weasley, že měl asi švába na mozku, získal jen 7 hlasů, existuje ale oprávněné podezření, že těchto sedm jedinců, kteří mu dali svůj hlas, drží Salazar Zmijozel pod kletbou Imperius. No, i když asi ne, když je mrtvej, že jo. 22 hlasů, tedy o 15 více, získal jeho nepřítel Godrik. A 4 lidé se nemohli rozhodnout.
Souboj dalších dvou bradavických zakladatelů skončil velkým vítězství Roweny z Havraspáru, která si dokázala získat 23 hlasů, tedy dokonce o jeden více, než Godrik Nebelvír. Helga z Mrzimoru získala 3 hlasy a 7 lidé se nemohlo rozhodnout.
Souboj dvou famfrpálových hráček skončil ve prospěch Katie Bellové se 17 hlasy. Jen jeden člověk se nemohl rozhodnout a nehlasoval. Dalších 15 hlasujících se rozhodl, že svůj hlas dají Angelině.

Taky už se těšíte na třetí kolo?

Re: Vyhodnocení druhého kola ankety Koho máte raději?
Autor: Cho.Changova
Datum: 03. 01. 2006, 17:04:13

jo, sem zvedava na dalsi dvojce,

  << Zpět