Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

hp6 a 7

Vložil(a): slunenka
Datum: 02. 01. 2006, 10:14:11

Nerozumím jedné věci - když Harry ve Fénixově řádu dostal od Siriuse to zrdcátko, proč ho nepoužil,?
Proč ho na konci pětky vyhodil?
Nebude mu ještě k něčemu?
a taky mi nění jasné jak harry hodlá hledát zbývající horcrux když už není nikdo kdy by mu radil necchce s sebou Hermionu ani rona a ni nikoho jiného... prý to musí udělat sám a ještě mu zbývají myslím čtyři....
ALE!
Je tu další záhada co znamená dopis v medailopnu, který měl být původně Horcrux:
Pánovi Zla

Vím, že budu mrtev dlouho před tím, než toto budeš číst. Chci jen, abys věděl, že jsem to byl já, kdo objevil Tvé tajemství. Ukradl jsem celý Horcrux a zamýšlím ho zničit co nejdřív budu moci!

I tváří tvář smrti věřím, že jednou nastane osudový zápas, jenž bude Tvým smrtelným…

R. A. B.

už se nemůžu dočkat sedmičky......
neví někdo náhodou jak by se měla jmenovat?
Mimochodem šestka byla zatím nejsmutnější ze všech dílů - brečela jsem u ní jako želva!!!!!

Re: hp6 a 7
Autor: Fíša 99
Datum: 02. 01. 2006, 13:27:06

dávno,dávno v předaleké galaxii se spekulovalo že HP7 bude Les stínu,ale dávno.

Re: hp6 a 7
Autor: Zlatoslav Lockhart
Datum: 02. 01. 2006, 12:25:43

Myslím, že to zrcátko ještě k něčemu bude, přece by o něm nepsala zbytečně. Ale zase je možné, že s jeho pomocí chtěla pouze dokázat, že je Sirius opravdu mrtvý.

Re: hp6 a 7
Autor: Esclarte
Datum: 02. 01. 2006, 10:28:28

Jak se bude sedmička jmenovat, to neví nikdo. Paní JKR už smetla ze stolu něčí nápad, že by to mohl být Harry a pyramidy ve Furmatu (neptej se, kde to leží.)
Harry vyhodil zrcátko, protože si ho spojoval jenom se Síriem. Doufal, že ho v něm uvidí, což byl nesmysl, a pak s ním třískl. Kde je ale to Síriovo zrcátko? Asi v Blackově domě. Lupin by taky mohl mít jedno, aby mohli za starých časů tatínek a Sírius komunikovat i s ním. Je to pěkná věcička, doufám, že ho Harry přece jen nějak využije.
Horkruxy: to by mě teda taky zajímalo.Harry musí získat ještě další informace o Voldovi a podívat se na místa, která by pro něj mohla být důležitá. Napadají mě Bradavice, ale tam se Voldemort neodvažoval. Ledaže...Co když při své poslední návštěvě u Brumbála nechal v Bradavicích nějakou památku na sebe? (Líbí se mi možnost, že by to byl jeden z exponátů v Pamětní síni, ale to asi nebude ono.) Možná ještě hřbitov v Malém Visánku. V tom případě tam Voldemort donesl horkrux teprve po svém zmrtvýchvstání.
O tajemném R.A.B. se tu neustále vedou spory a vymýšlejí teorie. Mnoho lidí si myslí, že je to Regulus A něco Black. Ariesina teorie je, že to byl Voldemortův spolužák z Bradavic, jeden z jeho první party. Moje teorie je, že by to mohl být někdo další ze sirotčince, odkud přišel Voldemort. Otázka je jestli je ten R.A.B. doopravdy mrvý (Regulus samozřejmě ano, ale NĚKDO JINÝ třeba ne.)

Re: Re: hp6 a 7
Autor: Maya
Datum: 02. 01. 2006, 11:26:04

K těm horkruxům: Píšeš:Líbí se mi možnost, že by to byl jeden z exponátů v Pamětní síni - třeba to jeho vyznamenání za významné služby škole?
Vim, že je to blbost, je to poměrně necenné, ale když jsem četla tvůj příspěvek, tak mě to napadlo.

  << Zpět