Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"

Vložil(a): Moskyt
Datum: 30. 12. 2005, 21:09:31

1) První dvojice Percy Weasley a Kornelius Popletal = tato dvojice skončila nerozhodně, oba dostali 10 hlasů, jeden hlasující se nemohl rozhodnout a nehlasoval ani pro jednoho. Většina hlasujících se shoduje, že nemusejí ani jednoho, Percy je podle většiny nevděčnej hajzlík ale hlasy získal díky svému jménu a díky tomu, že je mladší než Kornelius Popletal.

2) Druhá dvojice Lucius Malfoy a Severus Snape = s velkým přehledem vyhrál Severus Snape, který získal 14 hlasů. Lucius Malfoy je daleko za ním, s pouhými 3 hlasy. 4 hlasující se nemohli rozhodnout, z toho jeden hlasující tuto otázku zodpoví až po vyjití sedmé knihy.

3) Třetí dvojice Dean Thomas a Seasmus Finnigann = vyhrál Seasmus s 11 hlasy, Dean jich dostal pouhých 9. Jeden hlasující má rád oba dva stejně. Seasmus dostal své hlasy například za hezčí jméno. Dean ztratil jeden hlas, protože se v šesté knize líbal ( muckal :)) s Ginny, což rozhorlilo 1 hlasujícího.

4) Čtvrtá dvojice Peter Pettigrew a Igor Karkarov = Jak dopadl duel těchto dvou smrtijedů a zrádců? Drtivě vyhrál Igor Karkarov, který si nasbíral plných 18 hlasů, za ním je někde daleko Peter Pettigrew a získal si jeden jediný hlas. Igor získal většinu svých hlasů jen díky tomu, že je již po smrti. Ale téměř všichni hlasující se shodují s tím, že jsou to oba zrádcovský hajzlíci. 2 hlasující se nerozhodly a zdrželi se hlasování.

5) Patá dvojice Bill Weasley a Charlie Weasley = rodinný souboj dvou bratrů Weaslyových skončil menším vítěztstvím Billa s 10 hlasy, Charlie jich získal 8. 3 lidé se nemohly rozhodnout. Z ankety vyplývá, že jsou tita dva vesměs sympatičtí. Bill ztratil dva hlasy, protože si vzal Fleur Delacourtovou, což pobouřilo 2 hlasující. Charlie získal hlasy také kvůli vzhledu.

6) Šestá dvojice Ron Weasley a Hermiona Grangerová = další bratr Weasley a kamarádka Harryho Pottera, kdo vyhrál? Jen o jeden hlas se vítězkou stala Hermiona. Dostal 9 hlasů, Ron jen 8. Hermiona své hlasy nasbírala také za to, co o ní napovídali v Denním věštci a nebo za svoji chytrost. Ron sympatie čtenářů získal také tím, že je s ním prý větší sranda.

7) Sedmá dvojice Narcissa Malfoyová a Bellatrix Lestrangeová = odehrál se i souboj těchto dvou žen, které se neštítí ničeho. A skončil vítězstvím Narcissi, která získala 16 hlasů. Její soupeřka jich získala pouhých 5. Gratulujeme. Lucius bude mít radost, že? Nikdo neměl problémy s tím, vybrat svou favoritku.

8) Osmá dvojice Crabbe a Goyle = souboj těchto dvou tupců se skoro neuskutečnil, protože jsem dlouhou dobu strávil vysvětlováním jim, co je to vlastně souboj. Když to konečně pochopili, tak začali zápasit a po pár minutách nakonec vyhrál Crabbe, který získal 6 hlasů.Ten druhej idiot získal o 2 hlasy méně, tedy 4. Plných 11 hlasujícch se nemohlo rozhodnout, protože jim ti dva připají stejně tupí a debilní a nevidí v těch dvou žádný rozdíl. Goyle získal své hlasy jen díky svému udajně hezčímu jméno a lepší výslovnosti jeho jména. Goyle je podle jednoho hlasujícího ještě tupější než Crabbe a mě nezbývá než se zeptat, je to vůbec možné?

9) Devátá dvojice Dobby a Winky = souboj sympatických domácích skřítku, v současné době zaměstnaných v Bradavické škole čar a kouzel. Winky momentálně najdete v kouzelnické nemocnici svatého Munga pro kouzelnické choroby, protože utrpěla vážnou porážku a zkolabovala s pouhými 2 hlasy. Skřítek Dobby s 19 hlasy slavil výhru s máslovým ležákem v ruce.

10) Desátá dvojice Bárty Skrk a Ludovik Pytloun = jedná se o Bártyho Skrka staršího. Vyhrál bývalý člen famfrpálového týmu Wimbournských vos Ludovik pytloun. Vsadil se, že Vosy vyhrajou příští zápas a vyhrál 14 hlasů. Barty Skrk vyhrál o polovinu méně. Bodejť by ne, Barty se nechoval nejlépe, že?

11) Jedenáctá dvojice Testrál a Hyppogrif = Komu by fandil Hagrid? Testrálovi nebo Hyppogrifovi? Udělal by dobře, kdyby nikomu. Souboj totiž skončil dočasnou remízou. Proč dočasnou? Protože nejsem znalý slovenských názvu. Takže tedy, kdo je to hrdozobec neboli suchoperutník? Takže mi v diskuzi někdo řekněte co to je za tvora, zda Testrál nebo hyppogrif, a já rozhodnu kdo vyhrál. Zatím mají oba 10 hlasů.

12) Dvanáctá dvojice Cedrik Diggori a Viktor Krum = v Turnají tří kouzelnických škol vyhrál prvně jmenovaný Cedrik, i když za to zaplatil životem. Stane se to i v tomto souboji?

Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Christy
Datum: 01. 01. 2006, 16:23:32

Když ono "Gojle" tak krásně zní..

Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Sothis
Datum: 30. 12. 2005, 22:08:22

Hrdozobec čili Suchoperutník je tvor zvaný též Buckbeak, Witherwings anebo Klofan.

Re: Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Moskyt
Datum: 31. 12. 2005, 08:17:29

Díky. Takže vyhrál Hyppogrif.

Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Moskyt
Datum: 30. 12. 2005, 21:25:51

12) Vyhrál Viktor se 13 hlasy, za ním zaostává Cedrik se 7 hlasy. Jen jeden člověk se nemohl rozhodnout.

13) Vyhrál Horáce, který si vysloužil 17 hlasů. Jeho kolega má 4 hlasy.

14) Hagrid získal 18 hlasů a proto vyhrál nad svým bratrem, který získal jen 2 hlasy. Jeden halsující neví.

15) S přehledem vyhrál hlavní hrdina Harry se 13 hlasy. Draco jich má pouze 6 a 2 lidé se nemohli rozhodnout.

Tak to je vše. Zítra založím druhé kolo s jinými postavami.

Re: Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Cho.Changova
Datum: 30. 12. 2005, 21:51:04

smim ti poradit jednu dvojci do dalsiho souboje? Ufnukana Ursula/Protiva

Re: Re: Re: Vyhodnocení ankety "Koho máte raději?"
Autor: Moskyt
Datum: 31. 12. 2005, 08:16:18

Ano, máš pravdu. Dám je tam!

  << Zpět