Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

Harry Potter a numerologie

Vložil(a): Elik
Datum: 28. 12. 2005, 19:53:08

Ne, není to další teoretický název HP7... Jen mě jednou napadlo, zkusit co Haryymu říká numerologie. Schválně, jestli to sedí... Moje komentáře jsou v závorkách.
P.S. Dosazovala sem datum 31.7., ale bohužel nevim, jaký mám dosadit rok narození....

Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace. Je přímá, poctivá a velkorysá. Je něžná, věrná a ohleduplná. Dělá hodně pro rodinu. Je odvážná a má vůdcovské sklony. Je zodpovědná, praktická a ambiciózní. Má filosofické sklony. Je vstřícná, družná a má ráda společenský život. Důležitá je různorodost v její činnosti.
b) čemu je třeba se učit
Obvykle vystupuje v opozici. Potřebuje jistotu a bezpečí. Někdy nedokončí to, co započala a vzdává se svých cílů. Někdy si myslí, že druzí mají pracovat stejně jako ona.
c) slabiny
Je povrchní a nesvědomitá. Má schopnost klamat a lhát (já jinou učebnici lektvarů nemám!!!). Má sklony k podvodným jednáním. Je zlomyslná, panovačná a posměvačná. Je uzavřená. Využívá bezbrannosti druhých. Mohou nastat prudké a nečekané změny. Může dojít k nedorozumění a pocitu osamění. Může se stát plachou a nespolečenskou. Pozor na nadřazenost a pocit své výjimečnosti. Má nedostatek odvahy.
Nemoci: bolesti hlavy(sakra, Voldemort má depku), krevní oběh, alergie, svalstvo
Povolání: technik, farmář (ahoj Harry, jak se daří tvým salátům?), ředitel firmy, sportovec, novinář, léčitel, výtvarník
Tato osoba má dobrou pozorovací schopnost. Může vyniknout v umění, vědě i alternativní medicíně. Dovede pochopit druhé. Dovede přijímat praktické připomínky (měl by ses začít učit na NKÚ!).
Možnosti: ctižádostivost, štědrost, obětavost, cílevědomost, sebevědomí, úspěšnost, živost, schopnost učit druhé, rozhodnost, vůdcovské schopnosti, aktivita, sklon k cestám, důležité je reprezentativní povolání, kde dosáhne úspěchů.
Slabiny: panovačnost, vznětlivost, přehlížení jednotlivce (Malfoy? a to je kdo?), krutost, pýcha, namyšlenost, spěch, expansivnost, láska k přepychu a slávě, pohrdání duševní omezeností druhých (Jak mohli Crabe a Goyle postoupit do dalšího ročníku?), přísnost, nepraktičnost, nešetrnost, nestřídmost, stres, přílišné sebevědomí, zlost a hněv, těžce snáší podřízenost.
Nemoci: zlomeniny (nebo chybějící kosti), nehody, infekce, srdce, revma, játra, bolesti hlavy (už zas?), páteř, srdeční arytmie, oči, mozek(no comment...)
Povolání: hudebník, tanečník (Balet???), spisovatel, výtvarník, právník, duchovní, architekt, zdravotní sestra, počítačový specialista

silná vůle, sebejistota
ochota ke spolupráci (však mi spolu ty smrtijedy porazíme)
nedostatek jemnosti, nepřizpůsobivost, uzavřenost
nedostatek stálosti, organizační obtíže, nedbalost, neaktivnost
záliba v cestování a změnách
harmonie, soulad, smysl pro rodinu (jakou???)
idealismus, sklon vše analyzovat
úspěch, štěstí v materiálních věcech (dvoje dědictví...), ctižádostivost
obětavost, sebezapření, přehlížení reality
činorodost, vůle, majetek, komfort, peníze, touha pomoci, pozor na neuvážené reakce, manipulace s druhými
ctižádostivý, psychicky silný, přitahuje druhé (někdy i třetí), zodpovědný, dobrý vedoucí, náročná povaha, potřeba dokonalosti, puntičkář, ovlivňuje druhé, nervózní a netrpělivý, nemá rád odpor (a taky odbor. A to záhad)
Nemoci: deprese, přepracování (no tak to se není čemu divit)
usiluje o vedoucí postavení, iniciativní, snaží se vyniknout
tajemný, zkoumavý, melancholický, smysl pro přátelství
metodický, smysl pro pořádek

Re: Harry Potter a numerologie
Autor: El
Datum: 01. 01. 2006, 19:06:27

docela dobrý...

Re: Harry Potter a numerologie
Autor: Duellona
Datum: 29. 12. 2005, 11:07:27

prakticky pri jeho datume narodenia stoji v carodejnickom svete za zmienku len to, ze bol "pocaty" na Halloween ak ratam spravne....
inac by som takym blabolom ako silne a slabe stranky a sklony neviem k comu nepripisovala taky velky vyznam....

Re: Harry Potter a numerologie
Autor: neviâthiel
Datum: 29. 12. 2005, 00:40:55

Tohle jsi vytáhla z 31. 7.? Datum narození je 1980. Já si takhle analyzovala herce:) jenže numerologii už jsem pozapomněla, takže jsem z toho celkem nic nevykoukala. Jen to, že jeden z nich má nejsilnější rovinu empatie, co jsem kdy viděla.

Re: Harry Potter a numerologie
Autor: Lunita
Datum: 28. 12. 2005, 22:17:00

Keď som tam videl športovec, tak ma napadlo, či by Harry nechcel byť hráčom famfrpálu. Talent má, vždy ho to bavilo. načo je mu byť bystrozorom? Veď to je už aj tak jeho poslanie, tak načo byť na to ešte aj vyučený. Bola by sranda, že keby Harry prežil, mohol by byť famfrpálista v nejakom tíme aj s ginny. Je celkom zvláštne, že toto ho pri výbere povolania nenapadlo... (Možno ho to aj napadlo, ale to by som si zase musela prečítať HP5, lebo tú knihu si už poriadne ani nepamätám....)
A ešte k tomu povolaniu- spisovateľ.... Zvláštne, že 31.7. sa narodila aj Rowla.

Re: Harry Potter a numerologie
Autor: Sothis
Datum: 28. 12. 2005, 21:25:47

Rok narození by podle Nickova dortu měl bejt 1980.

Re: Re: Harry Potter a numerologie
Autor: El
Datum: 30. 12. 2005, 19:51:40


Re: Harry Potter a numerologie
Autor: Hermióna Granger
Datum: 28. 12. 2005, 20:51:39

Jé a mě bys asi nechtěl napsat,co mi vychází,co?Kdybys přece jen chtěl,tak sem narozená 28.5.1986.
Nebo mi kdyžtak napiš,na jaké stránce se to dá vyložit.

  << Zpět