Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

poznámka

Vložil(a): Newille .l
Datum: 22. 12. 2005, 11:50:38

Hojky-ahojky!
Tak už jsem zase tady a mám znova chuť Vás trochu otravovat svími šílenými nápady(ale mezi náma ono některé nápady J.K.R. jsou taky docela ulítlí).
Například by mně moc nepřekvapilo pokud by Brumbál stanovil že jestli Bradavice zavřou musí Harry dostudovat někde jinde(co takhle Krásnohůlky?).Myslel jsem si že Harry použije pro pioslední střetnutí s Woldemortem letkvar štěstí od Slizáka,teď když už ho nejspíš žádný nemá tak jsem zvědav co bude.Například by mu ho mohla uvařit Ginny-Brumbál přece řekl Harrymu že ministerstvo nedokáže rozeznat jestli magii dělá nezletilí,jen můžou detekovat kouzla.
S tím taky souvisí otázka jestli Bude Harry během jeho pobytu u Dursleyových trénovat Magii(budou tam s ním Ron a Hermiona).Taky mně napadlo jak se dostal Protiva do Bradavic?Nedali ho tam náhodou už sami zakladatelé?On je totiž docela dobrou příležitostí k tréninku všech obyvatel školy(včetně učitelů).
Ona mi ta poslední kniha docela dost nabourala většinu mích teorií tak třeba jsem byl skálopevně přesvědčen že poslední boj mezi Harrym a Woldemortem bude v Bradavicích,ale teď když je Brumbál mrtví tak si myslím že Harry by mohl být přinucen jít studovat na jinou školu a to by pořádně zamíchalo karty.
A co s Harryho létáním možná že J.K.R nezdůrazňovala jak je Harry dobrý na koštěti jen tak pro nic zanic.
Když jsem psal že Harry našel na učebnici lektvarů padesát let staré datum myslel jsem především na Woldemorta,ale myslím že všechny teorie které se tu objevili jsou moc dobrý.

Re: poznámka
Autor: Ebženka
Datum: 22. 12. 2005, 14:56:15

Já bych trochu s dovolením reagovala.
1. do titulku zprávy piš konkrétní téma, porotože nic člověka nenaštve tak jako nicneříkající téma "poznámka". To jen tak na okraj.
2. Brumbál by určitě Harrymu nenařídil žádné studium. Pro něj bylo prioritní, že musí zničit viteály a Voldemorta.
3. Vaření lektvarů není magie, nepoužívá se u toho hůlka. Takže je myslím neodhalitelné. A proč by to dával za úkol Ginny, to vážně nechápu. Jestli proto, že bydlí v Doupěti, tak je tu problém, že by to objevila paní Weasleyová a navíc, trvá to půl roku. Ale použít by to mohl, to je pravda.
4. u Dursleyových to nebude žádný pobyt - on tam jenom jednou dojde a sbalí si zbytek všech věcí, podle mne.
5. Protiva - čert ví. Možná.
6. Harry na jinou školu nepůjde. Už proto, že neumí ani kváknout jiným jazykem než anglicky. Ale věřila bych tomu, že se vrátí do Bradavic. Když pro nic jiného, tak se tam vrátí pro učebnici lektvarů, a navíc věřím, že je tam ukryto i něco ještě důležitějšího (ehmehmviteálehmehm, nebo nějaké vodítko).

  << Zpět