Záloha diskusního fóra fmseznam.cz (10/2005 - 30.1.2006)


  << Zpět

Sjedncení PH.net a HP.cz

Vložil(a): Weall
Datum: 26. 10. 2005, 12:55:45

Jak tak čtu, tak an Sláma udělal další ze svých, již z dřívějších dob, "dobrých" skutků. Prvně si přivlastnil projek HP.cz a autory odstrčil ( výsledkem PH.net ) a nyní podrazil m "vlastní" lidi.
Jak se říká, nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Proč tedy toto neuplatnit i v této situaci a nespojit síly, které nebudou malé, a spojit se ?
Vždyť v jednotě je síla.. proč se "rvát" o fanoušky ? Jsme tu pro ně... a oni by radši dle mne jeden super web než 2 dobré weby, které mají mezi sebou tu pomyslnou válku...

Můj návrh zní: spojit ph.net a hp.cz a udělat jeden pořádnej web, kde by si našel každý svoje :) žádné války, hádky a naschvály.

Své názory tu prosím zveřejněte :) vždy se najde kompromis :)

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Christy
Datum: 27. 10. 2005, 18:48:32

Ech... nevím. Je fakt, že by bylo fajn přestat s tím nešvárem. Ale když si někdy pročítám příspěvky na diskuzích ph.netu, naskakuje mi husí kůže.
Dejme tomu, že bych byla pro, ale vyhrazuji si, aby se odkazy zobrazovaly ve stejném okně!

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: happy-smile
Datum: 27. 10. 2005, 18:51:07

tak to ja sice na ph.net chodim, ale v diskuzi sem tam este nikdy nebyla

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Christy
Datum: 27. 10. 2005, 20:05:16

No, na ph.netu ani pořádná diskuze nic moc není, ale zkus se na ni někdy pořádně podívat...zvlášťě povedená je ta s fanfiction. Ale aby jsi pochopila situaci, často se stačí podívat do komentářů ke článkům :( já na to koukala a ti lidi si prostě těch ostatních neváží, či co...

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: kju
Datum: 27. 10. 2005, 11:45:03

Tyhle sjednocovací projekty si mě většinou získají, navíc cokoliv bylo a je mezi ph.net a hp.cz necítím jako svůj osobní boj. Šlo by ale o to, aby se naši admini stali i vašimi admini, respektive abychom měli nějaké zastoupení a možnosti dovolat se práva. Prostě aby byl vztah mezi původní hp.cz a ph.net rovnocenný. Například by mi nebylo příjemné, aby čistě vaši povídkoví admini mazali povídky od "našich" lidí - to by mohlo způsobit nehezké situace a jistě nejedno osočení z osobní msty.

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Taťána
Datum: 27. 10. 2005, 05:32:21

No, po pravdě asi budu černá ovce, protože fakt nevím, jestli se mi ten nápad líbí nebo ne.

Na ph.net nechodím, protože mi vyhovalo hp.cz jak grafikou tak skupinou lidí, co se tam slezla, prostě vším. Nemám chuť okupovat třicet webů, chci jeden ale dokonalý :-) Je to otázka osobního vkusu. Poněkud mě ale zneklidňuje, co nevi říkala o chování některých lidí na ph.netu. Já si osočování a nadávek užiju jidne až dost, na hp.cz se ke mně chovali všichni slušně. Asi to jsou předsudky, ale já za to nemůžu, mám prostě strach, když nevi říkala, jak to tam vypadá, jak na to nadávala. Já fakt nevím, ty stránky mají každý jiný vzhled, jinou strukturu. Jsem člověk hodně konzervativní, bojím se změn. Už jsednou jsem přišla o domov a nechci o něj přijít znova. Já vážně nevím. Možná bych asi měla jít ten ph.net okouknout, jenže já pořád zkouším naivně adresu hp.cz, protože...já ho chci zpátky. Když se to spojí, podřídím se, ale nemám z toho dobrý pocit, opravdu ne.

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Ebženka
Datum: 27. 10. 2005, 08:08:05

aaale, Taťáno, na ten někdejší rozpad se stejně pamatuje už jen málokdo a nechápu, proč by tě měl na ph.netu kdo osočovat. Tady taky nejsou samí andílci a občas se rafem dost drsně, a chodíš sem. Se strukturou stránek je to jiná, to je pravda.

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Taťána
Datum: 31. 10. 2005, 13:16:51

Drsně? Mě to ani nepřijde. Ještě mi tu nikdo s gustem nenaznačil, že jsem kráva a měla bych klávesnici hodit do kanálu. Já se prostě té špatné zkušenosti už asi nikdy nezbavím. Na jedné straně mě tu někteří vychvalují, až se červenám jak rajče, na druhé straně na Legillimens jsem skoro za psychopata, co se stěží podepíše. Prostě nevím, jaké informace o mě budou lidi na nových, pro mne cizích stránkách mít, a jak se ke mně budou chovat.

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Ebženka
Datum: 31. 10. 2005, 15:27:54

ach tak. Chápu v tom případě, že takovým změnám moc nedůvěřuješ.

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Arlondia
Datum: 26. 10. 2005, 17:39:10

Bez kompromisů by ten svět šel hodně rychle do pryče. Včera jsme na toto téma mluvili s redaktory hp.cz a ph.net a zdá se, že všichni byli pro. Nejde o to nakvartýrovat se na ph.net, jak nám v podstatě nabídl HJP, ale vytvořit kompletně nové stránky.

Jde jen o to ty stránky vytvořit. Pokud vím, na téhle diskuzi by se nikdo takový nenašel, kdo by stvořil celou "kostru"- o zaplnění nejde, o to se ve spolupráci postaráme snadno a rychle, ale vytvořit redakční systém a vlastně celou kostru sekcí, to je dost velký oříšek.

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Dott
Datum: 26. 10. 2005, 18:55:25

Niečo celkom nové? To znie dobre, len či sa nájde niekto, kto by to dokázal.

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 26. 10. 2005, 18:17:44

takže se teda rozhodlo udělat nový web?furt by mě zajímalo kdo by to tak udělal

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 17:52:14

takhle to zní opravdu dobře... jen... nikdy nezapomenu na chvíli, kdy jsem konečně měla doma počítač, v dobré náladě přišla na diskusi a tam hotové rozvraty v podstatě jen kvůli jednomu člověku... to mi bylo vážně líto... všechno se hroutilo... možná, že jsme k tomu už dlouhou dobu spěli sami, ale i tak... a strašně se bojím, že by se to stalo znovu... já v tom "normálním životě" sice kamarády mám, ale ne takové, jak tady... oni nechápou, jak se mi můžou líbit Beatles, proč na diskotéku chodím nanejvýš jednou do roka, co vidím na HP, neví o tom, že po těch večerech, kdy oni si myslí, že já nic nedělám a zahazuju mládí, že si v té době spokojeně sedím u počítače, vylepšuju svý www stránečky, píšu povídku nebo kecám s těma nejúžasnějšíma lidma, který znám (i když jen přes net)... já jen nechci, aby to skončilo tak příšerným způsobem...

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 17:56:12

abych dokončila nedokončenou myšlenku...

ti "kamarádi" totiž netuší, že tohle všechno mě naplňuje mnohem víc...
Už jsem to jednou psala Blanch a klidně to napíšu znovu... vždycky, když se vynoří něco na tohle téma, vzpomenu si na pár řádků z jedné skvělé knížečky Zen a umění psát... Ve volné citaci (teď si to nevybavuju přesně a knížku nemám u sebe) tam stojí: Omezují vás vaši přátelé v psaní? Nemáte kamarády. Najděte si nějaké!

A nejspíš proto jsem tak závislá na téhle diskusi...

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 26. 10. 2005, 18:16:06

mám takový dotaz jaký máš web, docela by mě to zajimalo

Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Dran
Datum: 26. 10. 2005, 18:45:24

http://loony-web.wz.cz/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 26. 10. 2005, 18:54:54


Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 27. 10. 2005, 00:25:09

heh... doufám, že se ti moc nelíbil design od JANIKY... protože, kdyby ses přišel podívat někdy později (nejspíš za pár dní), asi by tě trefil šlak... mám dost cizích layoutů... chci svůj... právě teď jsem jeden svůj nový design dodělala... ještě tam musím hodit všechny data... a protože jsem hrozná baba, která nedokáže, udržet žádný tajemství... tak se na přibližný vzhled můžeš podívat tady:

http://loony-web.wz.cz/ukazka.jpg

já jsem vážně hrozná...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: Christy
Datum: 27. 10. 2005, 18:45:14

Náhodou....je děsně fajn, že chceš mít svůj vlastní webdesing. To už o něčem svědčí ;)
Jen se bojím jedné věci, a to stejné, která mě docela štve u Janiky - ačkoliv má některé lay-outky vážně hezké (mangu tedy moc nemusím, ale Alenku jsem žrala ;)), jsou moc velké = moc pomalé. Mě se to sice načítá celkem v pohodě, ale nedovedu si představit lidi co chudáci čekají pět minut, než se jim to celé načte. Hodně to odrazuje, zvláště pokud stránku navštěvují poprvé...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: loony
Datum: 27. 10. 2005, 18:51:25

já vím... ale to ještě netušíš, že to mám udělaný jen pro rozhraná 1024x768 - v menším to bude asi skákat do scrollbaru - proto plánuju do budoucna udělat alter-verzi v úplně stejném designu jen jiném rozlišení... ale nebude to hned =///

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 27. 10. 2005, 10:37:20

fakt hezký a v jakém programu to děláš jestli to není zajemství?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 27. 10. 2005, 18:30:10

Photoshop... konečně jsem se ho asi po dvou letech vymáhání dočkala, tak si ho chci užít...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: Dran
Datum: 27. 10. 2005, 00:26:43

Hezky :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: loony
Datum: 27. 10. 2005, 00:36:33

=)))

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: neviâthiel
Datum: 26. 10. 2005, 15:11:27

Nápad to není špatný - pokud budou všichni ochotni zapomenout na nevraživost, s jejímiž důvody už stejně nemají většinou nic společného. Myslíš tím, abychom se my přestěhovali na potterharry.net, anebo vytvořit na doméně něco mezi hp.cz a ph.net?

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Dott
Datum: 26. 10. 2005, 14:11:28

Skôr som mávala obe stránky otvorené naraz a vybrala som si, čo som chcela. Neviem či by monopol bol to najlepšie, konkurencia často zlepšuje kvalitu. Na hp.cz bolo podľa mňa lepšie spravodajstvo a diskusia na ph.nete je klub ľudí, ktorý by sa dali spočítať na jednej ruke. Ja im to nevyčítam, ale je to jednoducho tak. Na druhej strane majú podľa mňa jednoznačne najlepšiu sekciu fanfiction.

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: neviâthiel
Datum: 26. 10. 2005, 15:09:46

V tomhle si dovolím nesouhlasit. Ano, archív je to na české poměry rozsáhlý, ale na rozdíl od zahraničních nemá žádná pravidla, jejichž dodržování by se kontrolovalo.

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Dott
Datum: 26. 10. 2005, 18:58:34

A predsa som na neho odkázaná. Čeština a slovenčina sú jediné dva jazyky, v ktorých som schopná niečo prečítať.

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 15:14:59

hm... a co ta jejich cenzura? to by se dalo brát jako krok vpřed...

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Lunkvil
Datum: 26. 10. 2005, 15:16:09

spíš krok stranou...

Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 15:21:34

doleva nebo doprava???

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 14:12:44

to je fakt...! :)
jsou tam povidky, ktere nikde jinde...

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Clarka
Datum: 26. 10. 2005, 13:09:31

Se stazenim stranek hp.cz tentokrat nema pan Slama nic spolecneho. Nezastavam se ho, to v zadnem pripade, jen uvadim veci na pravou miru.

Co se tyce spojeni techto dvou webu, mluvili jsme o tom vcera vecer. Reseni by to bylo nejlepsi, jen by se museli dat stranou ony "predsudky" a zapomenout na afery z minulych let. Je tu spravne napsano, ze je nesmysl se rvat o fanousky, ja to tvrdim uz skoro dva roky - jsme tu pro ne a nikoho nezajima, co se stalo a co ne. Oba dva weby maji co nabidnout a spojeni by mohlo dat vznik jednem z nejlepsich stranek o HP.

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 26. 10. 2005, 13:37:38

taky by to tak šlo, ale chtěl bych aby se tam propašovala tadle diskuze, protože ta jejich je hnusná

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 13:14:06

Aspoň někdö, kdo zdílí mé názory :) Najděme spolem to ono řešení :) .. jak si řekla, oba weby mají co dát :) tak proč se nespojit a nedávat společně maximum :)

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Clarka
Datum: 26. 10. 2005, 13:57:57

Do hledani reseni se radi pustime... Zatim vim, ze vetsina redaktoru by proti tomu nic nemela, samozrejme za urcitych podminek.

Nerada bych to ale resila tady na diskuzi. Ozvi se mi na email klara.honzikova@harrypotter.cz, i kdyz uplne nejlepsi by bylo osobni setkani - spolecne i s nasimi redaktory. Bez nich nemuzu o nicem rozhodovat.

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 14:04:04

Nyní se kdyžtak pusť do řešení s nickem HJP .. kontakt najdeš na ph.net a nebo s redaktorem Draco.Voldemort :) .. já jsem bohužel mimo domov.. :( a doma budu až v sobotu odpoledne.. což je dosti dlouho :) pak se ale osobnímu konktatu nebráním :)

Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 15:24:17

Draco.Voldemort? Ten se do nás obouvá snad nejvíc?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Arlondia
Datum: 26. 10. 2005, 17:34:13

On je jen trochu cholerik a jedná dřív, než to uváží.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 17:57:27

ochichoj... teď jsem si vzpomněla na svého profesora zeměpisu a těláku... chápu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 16:38:17

no... třeba se nakonec ale dohodnem...

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: voody
Datum: 26. 10. 2005, 13:05:43

napad by to špatnej nebyl, ale nemohu říct že ani dobrej.

Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 13:01:57

teď jde o to, jestli by bylo možné skloubit domácí atmosféru hp.cz, kde jsme jedna moc velká parta skvělých lidí a ph.net, kde jsou velice hrdí na rychlost svých zpráv...
Navíc vztah hp.cz a ph.net by se dalo přirovnat ke vztahu Prahy a Brny, kde Brňané cítí nenávist o dost větší... Kdo je ztělesňuje Brno už si přeber sám

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 18:00:06

jen tak mimochodem, tohle jsou myslím slova HJP nebo někoho z týmu ph.net jen předělána, tentokrát s citovostí na hp.cz

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 13:11:32

Neříkej, že by to bylo zase tak težké :) Atmosféra je na lidech a ne na prostředí :) a když lidi chtějí, tak se atmosféra přenese .)

ano ten vztah není nijak dobrý, to sám vím.. ale tvé přirovnání a odsuzování je myslím dosti nepodnětné .. podle pár lidech odsuzovat celý web ? kde to jsme ? :)
a co se týče hrdosti, tak na ni nevidím nic špatného, pokud se nepřehání .)

proto říkám najděme společné slovo :) a začněme na novém webu, který bude novým základním kamenem obou webů :)

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 13:36:31

ano, podle lidi, ale my to posuzujeme podle lidi, ktery to vedou, tak jak potom po nas muzes neco chtit?!

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Lunkvil
Datum: 26. 10. 2005, 13:20:25

Taky moc nevěřím, že by se dala naše atmosféra přenést na ph.net. Koneckonců jak by se na to tvářili domácí ph.neťáci, kdyby se jim tam nakvartýrovala hora nových lidí a měnila jim tam atmosféru? A myslím, že to, co nás tady spojuje, je především ta atmosféra - o informace, které se můžeš na stránce dozvědět, moc nejde, to si můžeš zjistit kdekoliv. Tohle je místo setkávání a výměny názorů v přátelské (většinou) atmosféře.

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 13:16:49

tobě asi nevi nepopisovala, co se stalo, když se tam zmínila, že chodí na hp.cz, že? a četla jsem mnohé reakce lidí, které dávají jasně najevo, že takhle to nepůjde... jasně, že takoví nejsou všichni, ale... nevím, jestli jsi posledních pár dní chodil na hp.cz na diskusi, ale byl tam jasný příklad toho, že i jeden špatný člověk dokáže zničit všechno... kvůli jednomu provokatérovi se nám začala hroutit diskuse, všichni na sebe křičeli, nadávali, pár lidí odcházelo... a přestože mně osobně v té době nejel počítač a o hlavní vlnu jsem byla "ochuzena", rozhodně bych to nechtěla zažít znovu...

a nemysli si, že já přímo mám něco proti ph.net, můj názor si můžeš přečíst tady http://loony-web.wz.cz/index2.html - mělo by to být někde dole v informacích, přibližně z doby, kdy jsem dělala dokazy...

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 13:22:01

Ano .. poukazuj na něco z minulosti ..

Ten web by byla realita.. jeden z důvodů je i tento nevřelý vztah/obou webů .. nutit nikoho nebudu.. byla to snaha o podání pomocné ruky.. ale pokud tobě vadí minulost a nechceš ji napravit v realitě.. tak tvůj boj :) nebudu se doprošovat :)

Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 15:20:03

můj boj? já neříkám, že jsem vysloveně proti, já říkám, že se bojím situace, kdy přijde člověk typu Moskyt a všechny nás rozhádá takovým způsobem, že... to se nedá ani napasat... ty jsi to asi nezažil, jenže já jo... a musím říct, že mi z toho bylo pořádně smutno... nechci, aby se to opakovalo...

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 13:20:42

zpráva z 6. 6. přesněji...

Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 13:04:17

...trpim...

Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 13:05:55

proč?

Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 13:07:10

...ta predstava...aaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: loony
Datum: 26. 10. 2005, 13:11:34

zahrajeme si na psychologickou poradnu: popiš své pocity...



Já osobně nezatracuju ani jednu stránku... ph.net musim nechat, že mají skvělej fan... ale hp.cz, resp. to, co bylo, tam jsem byla doma... tam jsem se víc angažovala, tam jsem trávila mnohem víc času, tam jsem měla redaktorské přístupy - dokonce tři, čtyři - když počítám překladatele, a prostě... ph.net je takové dost nevlídné... možná je to k nim hnusný, ale nemůžu si pomoct... kamarádi byli tam (a jsou tady - je hrozné mluvit v minulém čase...)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 13:35:18

na ph.net je jen par lidi, s kteryma by se mohlo komunikovat, ja proste...nelibi se mi to...budem si tam pripadat jak pristehovalci a oni jako spasny duse, ktery budou po nas neco chtit...uz to vidim!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a HP.cz
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 13:50:20

Jasnovidec je z tebe ? :) Jak je lmbo.. ať války probíhají nadále.. je vidět,že tobě a dalším to přináší nějaké vzrušení.. prostě pýcha na hp.cz se zapřít nedá a tyto příspěvky jsou důkazem :( doufám, že je u vás i někdo, kdy pýchou není zahlcen..

přeji hodně štěstí ve tvorbě nového hp.cz :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 14:01:45

mylis se, jen hadam, co by se mohlo stat...cetla jsem dost prispevku na ph.net, ktere nebyly moc nakloneni nam, a pritom clovek, ktery je psal, sem prijde a zacne mluvit o "pratelstvi"! nemyslim tim Tebe...vzruseni je pocit, ktery ja v tomto pripade povazuji spise za obavy, ale u Tebe se to rici neda...ano, mozna jsem pysna, ale ne na sebe ani na ty stranky, ale na lidi...!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení PH.net a
Autor: Weall
Datum: 26. 10. 2005, 14:07:02

Z čeho bych mohl mít obavy ? by mne zajímalo :) .. jinak pyšná za lidi, to za ně i mluvíš ? nech je říct vlastní názor.. :)

bohužel musím ukončit debatu :( třeba příště :)) měj se a přeju příjemné následující dny

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sjedncení
Autor: Alexis
Datum: 26. 10. 2005, 14:11:40

jsi skodolibej! to neni hezky...jak jsem tak koukala svuj nazor projevili a nikdy jsem jim v tom nebranila, ale jak je videt, nepochopil jsi me...
pokud te vazne mrzi, ze nemuzeme dale spolu "klabosit", stav se, budu rada...! :)

  << Zpět